Karja ježiš, já jim nakupuju stejně:) malý má smůlu. Ale třeba kalhoty mají v pepcu dobré.
Zuzuli když máš overlock (a chuť), tak to je jasné. Já akorát návlekám (a všívám) ty gumy a i to mi kolikrát trvá několik měsíců![]()
Karja v Lidlu mají taky dobré barvy, ale hledat se musí mezi holkama:) Já mám ráda ty jejich termolegíny.
Karja Zuzuli Díky, na tchibo kouknu! Jinak to mám jako Zuzuli - sice to často kupuju na bazarech, ale malá zatím moc věci nemá kde zničit a i ty bazarový po ní má další dítě a teď se mi vrací na druhé a pořád vypadají dobře. Sinsay jsme nějaké kousky měli, ale změnilo to velikost v sušičce.
Overlock mám taky, látek taky hromadu, no asi se se hecnu a místo poledních šlofíků spíš něco ušiju teda ![]()
Evaeva Jj zvlast když jim chci koupit nějaké ,,lepší,, kalhoty. Jakože třeba dzeginy:-D:-D To skoro nenosí a jinde by mi to vyšlo docela draho.
Karja
kluci nosí joggers. Ale oni jak jsou hubení, tak ani jeggíny nevypadají blbě.
MPLee termolegíny z Tchiba jsou dobré, ale normální legíny nepoznám od těch z Lidlu.
Evaeva nepopiram, ze bez toho overlocku bych se do toho ani nepoustela. Na siti upletu na sicim stroji nemam nervy, s overlockem je to fakt rychlovka.
MPLee tak kdyby si sila a hledala strih na uzke leginy, tak mam osvedceny od fazonetky.Jen je bohuzel az od velikosti 86. Ale prijde mi, ze na sirku odpovida hm 80. Jakykoliv jiny byl o dost sirsi.
Evaeva Naše dělaj spíš díry hodně. Hlavně v těch kalhotech. Kolena, zadek a to cena není rozhodující, jde to hned
Evaeva jako flek občas někde udělá, proto jsem v podratě vyřadila bílou a hodně světlou. Ale ty fleky dělá zásadně jídlem, jedno oblečení ma vyčleněné na messy play. Doma máme barvy co jdou dobře vyprat a venku ještě nic nevypratelně nezničila
Neperu teda nějak eko a klidně to poliju vanishem. Ale ona ani neokopává boty
Ne jako je mi jasné, že na to ničení venku dojde, ale zatím se tak neděje. A nesnesu žmolkaté a vytahané věci, takže mě ve finále vyjde lépe koupit něco v Lindexu, když to vydrží, než v Lidlu a po 2 vypralních to odnést do hadrobudky.
Evaeva mame doma nekolik nevypratelnych legin z lonska od pisku. Ale jak byla rocni a po ulici jeste nechodila, tak jsem ji vzdycky po prichodu na hriste prevlikla do jednech z nich a pak ji zase pri odchodu prevlekala zpet do cisteho. Ty letos jeste dodela jako kratasy na hristi. Ale jinak obleceni flekate nema, i kdyz ji nekdy prevlekam i dvakrat denne, jak se zaprasi. Vetsinou ty fleky postrikam sprejem na skvrny feel eco a hodim do pradla. Pak to normalne vyperu a zatim zmizelo vsechno, nic flekateho nema. Snad to nezakriknu ![]()
Ona jeste jak je drobna, tak nektere veci nosi klidne rok, pyzamo z H&M ve velikosti 74 jsem davala pryc vcera. Zacala ho nosit v listopadu 2020,kdy mela nadvakrat ohrnute rukavy i nohavice, ted uz ho mela v dost zkracene delce, coz me ale u pyzama neurazelo. Zrovna se nam za kratky cas dost vytahla a ja vyrazovala hodne obleceni, ze ma kratke rukavy a nohavice. Ale vyrazovala jsem veci, co jsem kupovala treba loni v cervnu a celou dobu je nosila. Pak se i u toho jednoho ditete pri castem prani ta kvalita dost projevi. A treba to c&a me dost zklamalo, moc se mi libi jejich potisky, ale po trictvrte roce noseni jsou ty body spis sirsi nez delsi, zatimco h&m vypada porad stejne.
Zuzuli jo, to věřím, kluci mají většinu věcí na tu jednu sezónu, co nosili v zimě, další zimu už je jim krátké. Mě je těch dražších věcí pak líto, nechce se mi je furt převlíkat a tak. Mají pár pěkných věcí, které šetřím, ale v běžném dni to neřeším. Je pravda, že fleků ubývá, jak jedí dospělé jídlo, ale zase stačí borůvková zmrzlina, že jo![]()
Evaeva a k te chuti na siti. Mam ted dost problem s nespavosti po chemoterapii. Jsem kazdy den nejpozdeji mezi treti a ctvrtou ranni vzhuru (usinam po pulnoci), proste spat nejde. A protoze me strasne frustrovalo, ze ziram do stropu, zatimco vedle me spokojene oddychuji muz a malou (coz je teda taky pech, konecne to dite spi celou noc a ja zase ne
), tak ted po nocich stridave sedavam u siti a nebo parim Zaklinace
na cteni se nejak nedokazu soustredit a jen koukat na televizi me nebavi. Mam na to siti plno casu a klidu od tech tri tak do osmi, kdy se zacnou budit spolubydlici, takze uz jsem stihla za posledni dva mesice obleknout celou rodinu a mam nastrihano na moje letni saty![]()
Zuzuli ty jo, to jako od těch tří nespíš?! To tě teda lituju. Ale jsem ráda, že mám sílu na šití a podobně. Kolik ti toho vlastně ještě zbývá?
Evaeva nespim. Spim ted tak dve az ctyri hodiny za noc. A teda jednou za dva tri dny si zdrimnu s malou po obede. A kupodivu porad celkem funguju, sama to nechapu. Pry to je specialita toho koktejlu na rakovinu prsu, ze zpusobuje nespavost. Ale melo by to prejit hned, jak to po posledni davce vyprcha z tela. Mam jich za sebou uz ted 12 a chybi 4. Takze za 4 tydny mam hotovo. A do pulky cervna bych mela mit i po operaci a pak se podle vysledku kompletni histologie uvidi, jestli bude lecba uz ukoncena a nebo jeste treba budu chodit pres leto na ozarovani nebo na biologickou lecbu.
Zuzuli tak to je super, už ti toho moc nezbývá. Přeju ti, ať to zvládáš pořád takhle dobře a plná optimismu!
Evaeva Ja dvojcatum ted koupila kazdymu balik bazarovyho obleceni od jedny maminky dvojcat, na zahradu, na hriste dobry, stejne to hned znici, jedno jidlo a je vymalovano. Par repre kousku jim nechavam k lekarum a na vylety. Jinak moje deti jsou asi jediny, co vypadavaj i z obleceni z pepca. Bala jsem se navstevy rizikovky, vyska prej prumerna, u vahy mi pomalu vypadavaji z grafu, ale co nadelam.
A nedavno se tu resila odrazedla, chci jim koupit funny wheels. Mate nekdo zkusenost s helmou z decathlonu? Ne ze bych na nich chtela setrit, ted jsem jim koupila brejle od kietly, o ktery se mi slusne porvali, ale rikam si, jestli by jim tahle obyc helma na to jezdeni po zahrade nestacila.
Vari my mame na funny wheels helmu z decathlonu a prijde mi uplne v pohode. Nijak odborne to neposoudim, ale je to uplne klasicka helma, polystyrenove telo, plastova skorepina a pasky, co jdou dobre utahnout i na malou hlavicku. Xs velikost pekne sedla na hlavu 48 cm. A maji i moc hezke barvy.
Vari jako myslim si, ze ta nejlevnejsi z dekace neni uplne dobra, koupila bych nejakou s lepsim odvetravanim, aby se v tom nepotila hlava. No a koupila jsem drahou Abus a po roce se rozbilo to utahovaci kolecko. Bracha koupil tu levnou z dekace a po roce se rozbilo to kolecko taky....
takze vlastne je to asi fuk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.