Co Alex (jako Mareš :) nebo Ka(t)rin?
Vše o těhotenství a dětech
Nebo dívka Robin. Kluk třeba Vilém.
vanilka vanilková jooo holka Robin![]()
711990 že jo, mně se taky líbí.❤ Ale u nás neprošla
Jos pokud to jeste nikdo nezminil, tak k firstbiku jde přikoupit adaptér, který ho sníží asi o 4 cm. Dcera ho měla a diky nemu jezdila na firstbiku docela dlouho pred 2 norozeninama.
Jos Dcera měla po tom plastovém enduru hned First bike. On dřív nebyl takový výběr a tohle bylo nejlehčí odrážedlo. Ona totiž u ní ta váha roli hrála velkou. Některá ta odrážedla byla tak těžká, že je nezvedla sama ze země anebo se u toho děsně nadřela. A taky má ten first bike možnost adaptérů, které ho sníží. Dcera byla hodně maličká.
MPLee jmena, skvely! Pro holku Adina, Zita, Lea, Dita. Pro kluka skoro nevim, tam je to o hodne tezsi, aspon z meho pohledu. S/Šimon, Alan, Benedikt (ale to uz je hodne dlouhe jmeno).
Jinak dekuji vsem za nazory na odrazedlo/kolo. Moc malych deti v nejblizsim okoli nemam, tak to je pro me prinosne. Spis se priklanim lehce k nazoru pinot, ze zrovna u syna vaha kola nebude nejdulezitejsi. On porad neco taha a vcera se pokousel dost vehementne osedlat i retrivra
. Takze bud bude zapaleny a pojede anebo mu to "nesedne" a bude vymalovano. A dva mu jeste prave nejsou, tak treba jeste do te doby par centimetru vyroste.
tenzie Dekuji, to jsem nevedela!
Pinot Noir S tou váhou není problém při jízdě, ale u manipulace. Dcera ta těžší odrážedla nebyla schopna nazvednout nad obrubník apod. Když už na tom seděla, tak jela na čemkoliv.
Jos snaha osedlat retrivra ale o jízdních schopnostech nevypovídá!!!
Housatko dostane k 2.narozkam funny wheels, nejezdi ještě na ničem
A jména mám nejradši český nebo počeštěný (ale ta Elen je krásný jméno), z víc mezinárodních se mi líbí Emma, Ester nebo Stella
klucici vůbec nevim, my měli napsanyho Tomáše, ale věděli jsme, ze to bude holka. Příjmení na S, takže reálně bych se Tomášovi asi spis vyhnula
Potrefenáhusa klučičí jsou fakt horší, muži se třeba líbil Michal, ale já se nepřenesla přes Míšu
Jos kolo-odrážedlem určitě nic nezkazíš, i kdyby mělo být dva měsíce v garáži, využívat ho pak bude třeba do čtyř let. Ségra to jednu dobu i střídala, občas si vzala kolo, občas odrážedlo. Myslím, že u průměrných dětí ta výška není úplně problém, kluci dosáhli v pohodě v těch dvou letech, oba byli průměrní, žádní obříci.
Mladší dneska ve školce učitelce odpověděl "Pro slepičí kvoč!"
Tímto adaptaci považuju za úspěšně dokončenou.
Vari já moc chtěla Alexandru, ale myslím, že už jsem tu psala, že manžel tak moc nechtěl, že z toho jména měl noční můru - prý jsem porodila dřív a pojmenovala holčičku bez něj Alexandra, a on se vzbudil celej zpocenej ![]()
Alexander pro kluka taky dobrý! ![]()
Mohučanka U nas bylo dlouho favoritem pro kluka Bezejmenny nebo Neurceno, holcicich jmen bych vybrala deset, ale u toho kluka to byl boj. Jeste jsme zvazovali Adama, ale to jsem mu nechtela udelat, narozeniny bude slavit se sestrou a na svatek si nikdo nevzpomene.
Vari já jsem Eva a většinou si všichni vzpomenou
"slavíme" teda den předem. A narozeniny mám na mužův svátek, takže ani to si svůj vyjímečný den moc neužiju![]()
MPLee páni, to to utika, ze uz se vybira dalsi jmeno! Ja mela pro holcicku vytipovanou Antonii (rikalo by se ji Toni). A s klucicima jmenama to bylo slozite, vsechno mi prislo bud hrozne fadni nebo mi to blbe znelo. Libil se mi treba aron nebo benjamin, ale to mi prislo na nase pomery prilis hebrejske, taze mame davida:))))
Prosim Te, jak chodis na to messy play, da se tam nekde s batoletem na obed?
Vari Ono je to naopak, kdo má svátek na Štědrý den, ví úplně každý. Že by se zapomnělo na můj svátek, to se teda nikdy nestalo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí