Zuzuli Myslím, že budete muset princezně pořídit větší zámek, tenhle je jí už malý! Všechno nejlepší :o)
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli všetko najlepšie ![]()
Zuzuli Všechno nejlepší! Vy jste obě takový princezny, tak se malá pomamila!
U nás se dneska trénuje lítání. Vážně myšlená otázka "Mami, proč mi to nejde, když mám všechno, co potřebuju?" V jedné ruce vařečku, v druhé dětský mop a skáče ze židličky
cetla jsem líbání a furt premejslela, k cemu k tomu potrebuje varecku a mop :))
moora
ne že by to k lítání pomohlo![]()
Zuzuli všechno nejlepší!
letí to neuvěřitelně a malá je kouzelná.
A rovnou jdu i s dotazem - nemáte tip na nějakou knížku/leporelo pro nejmenší o čištění zubů? Je to u nás teď peklo a to si už jednu dobu nechala čistit i mezizubním. I toho zubateho plyšáka už pár dní máme... Ale knížky má ráda, tak třeba by pomohla.
A rovnou druhý - kam na jednobarevné legíny na hubeňoury? Z h&m jí plandají jak tepláky, žebrované z Lindexu se mi nelíbí
MPLee se zuby neporadim, ale zkusim te uklidnit, ze to je jen obdobi. U nas se jeste pred dvema mesici cistili za pouziti mirneho nasili za revu, ted se nam posadi na klin, otevre pusu a necha si je vycistit uplne v klidu.
A leginy pro hubenoury by me taky zajimaly, hm mi prisly nejuzsi, akorat ji krasne sedi lonske 80 v pase a ma delkou pod kolena. Na leto se to hodi
tak jsem zacala sit, siju ji sirku 80/86 a delku nohavic 92/98
netusim, kde bych tohle koupila
Zuzuli Naší hezky sedí nějaké historické kolekce z Lindexu, ale jen takové teplejší a nebo ty žebrované. Ty tenké plandají všechny. Takto vypadají HM. Velikostí je teď někde mezi 74 a 80. Na šití jsem taky myslela, ale nějak jsem na to teď líná, tak bych radši koupila.
V Lindexu některé legíny mají v pase stahování na gumu a knoflík. Jinak je to dost bída, ale to vidím, že neříkám nic nového.
dynda ale myslím, že až od velikosti 92... No jako ten pas je jedna věc. Druhá, že malá dostala spoustu přkných tunik a krátkých šatiček a k tomu prostě líp vypadají legíny, no ![]()
Pak máme ještě jakoby punčocháče bez "ťapek", ale to už nevím, kde je koupené, ty jsou užší a vlastně sedí těsně jako legíny.
Zuzuli leginy pro hubeňoury beru v Pepcu.
MPLee Pokud ti nevadí nižší kvalita tak Pepco a nebo Synsay vlastně (ale žebrované neber, ty se vytáhnou). Jako my naopak odtamtud brát právě nemuzeme. Já myslela že má malamala lehce 14 kg a ona má ve dvou a čtvrt 15:-D:-D. Já nevím co z těch holek mejch bude. A to bych neřekla že je nějak baculatá v obličeji, nebo oplacana jako nějaké děti, ony jsou takové statné prostě:-D.
Zuzuli No a pak až bude větší zkus to Pepco, tam se to fakt dost prodlužuje ty kalhoty, ale v pase zůstávají snad stejne. Aby to velkymaly bylo, tak má vždycky ty legíny skoro ještě 10 čísel pod patou a nahrnuju ji to:-D
Karja
já naopak i do kalhot z pepca musím navlékat gumu. A to i mladšímu, který je statnější, ale on má hlavně pupek a ramena, pak má jen útlý zadeček a dvě hůlčičky. A ty sinsay legíny, ty jsou kvalitou třeba jako v Lidlu?
Evaeva Noo, ten synsay to je takový o něco lepší Pepco. S lidlem poslední dobou nejsem moc spokojená, přijde mi, že se to hodně vytáhne všechno.
Sairon Karja priznavam, ze nez neco kupovat v pepco, tak to radeji usiju. Co jsme meli par kousku z pepca, co jsme dostali, tak mi prisly uplne strasne. Ted jsem tridila male vyrazene obleceni a bylo videt, jak hm a lindex jsou jeste velmi nositelne v peknem stavu, tesco, lidl a c&a uz jsou i po jednom diteti viditelne jete, zmolkate a vytahane. No a to pepco uz bylo spis na hadry nebo vyhozeni a to to ani moc nenosila. Ale ja mam doma overlock, jedny leginy komplet vcetne strihani latky mi trvaj tak 15 minut a aspon vim, ze to mam usite z kvalitni latky s certifikaci pro male deti. Letos, jak nejsem moc fyzicky schopna chodit ven a spis se zdrzuju doma, mam pro malou uz usitou kompletni letni garderobu, od satu, pres tricka po leginy a teplaky.
MPLee co ale vlastne skvele sedi, jen to neni do horka, jsou termoleginy z tchiba. Ale treba na ted jsou k satum moc fajn. Jen doporucuju koupit vetsi velikost, nejsou moc dlouhe.
Zuzuli No to víš že jo, když jseš takhle šikovná. Ja jsem takový jelito, já co nekoupím, tak nemám. Jinak máš pravdu, my asi oblečení víc točíme, takže to Pepco mám standardně na dvě deti, když se to nosí víc tak na jedno, ale víc ani ťuk, ale třeba HaM, Lindex, FaF, dá i tři děti a více! Takže když něco kupuju velkymaly s tim, že to budu chtít dál dědit, tak jdu do něčeho ,,lepšího,, na maloumalou když něco chybí tak jedině Pepco;-).
Karja já malému kupovala pár triček, když 86/92 už bylo malé, ale 98/104 ještě velké, no je to jak to pepco. Ale překvapilo mě teď ca a ff co se týče triček. No ale koupit legíny v klučičích barvách je trochu složitější, třeba v pepcu jsem snad jednobarevné ideálně tmavší ještě neviděla.
Evaeva Hmmm, jo tam mají hodně potištěné. Ale v tom Synsay měli černé a šedé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí