Evaeva Ja mam mamku Evu, takze ja si vzdycky vzpomenu i na kamaradky Evy. Znam jednu Evu narozenou 24.12., to uz je fakt chudak. Jako slavi to den predem, ale i tak.
Vše o těhotenství a dětech
Vsem dekuju za tipy, piste dal! Robin byl vitez v prvnim kole pro kluka. Jediny, na kterem jsem se dokazali shodnout. Pak jsme jeste uvazovali o Erikovi, Filipovi a Michalovi. S tim mam ale take ten peoblem, ze Misu bych nedala. Ja moc chtela Vikrora nebo Olivera - neproslo u manzela. Marek by se nam libil, ale je to synovec. Pro holku Zita je nepruchodna, byla to moje nadrizena a velmi jsem ji nesnasela
Alex i Alexe maji blizci kamaradi, stejne jako Viktorii (tu maji ti, co s ni pul roku neopustili byt) Pro holku jsme rozhodovali v podstatě ještě jen mezi Anitou, ale už se mi nějak moc nezamlouvá. Ještě mám v seznamu Sáru a Zoru. Moc se mi líbí jméno Kira, ale ta určitě taky neprojde
MPLee a co moje oblíbená Darja? Já už ji neuplatním. ![]()
Vari S tim svatkem se to precenuje. Nebo aspon ja i na ten svuj vzdycky zapomenu, stejne jako na svatky vsech okolo. Asi dvakrat jsem si vzpomnela u kamaradky Jany, ale ta slavi podle slovenskeho kalendare
.
MPLee Co jeste Nina, Dita, Edita, Rita? Mezi temahla se rozhodoval muj bracha.
MPLee a ségra má syna Radima, to se mi taky líbí, není to moc časté jméno.
MPLee Erika navrhoval pritel, ja rekla, ze to uz radsi Patrika. Uz se tesim, az mi pritahne domu zelenej po oslave svatku sv. Patrika. ![]()
Pinot Noir Radim je pěkný, i Radek, toho bych i brala, ale nejde nám k příjmení
Vari já znám takového Adama
Evaeva a mně se začal líbit Radovan. A v práci jsme měli Vladana, nejdřív mi to připadalo zvláštní, ale k němu se to hodilo, začalo se mi to i líbit.
Vari jé, Nina. Tu jsme taky měli v seznamu. A ještě Kláru, Kateřinu a Alžbětu.
Jos Asi precenuje, ale moje teta aka matka trojcat mi rekla, ze svatek holek vzdycky dost slavili, aby si kazda uzila ten svuj vyjimecnej den. U dospelyho je to jedno, ale tomu diteti jsem to udelat nechtela.
Vari já mám kluky měsíc od sebe a doufám, že brzy začnou slavit spolu
oni jsou teda chudáci, protože okolo mají i svátky a pak jsou za chvilku vánoce. Tolik k předsevzetí, že budou mít svátek daleko od narozenin![]()
Evaeva Ja mam ve svym okoli dva pripady, kdy se sourozenci narodili ve stejnej den, takze taky slavi spolecne. :-)
Neni na case konecne amortizovat Kukluninu? ![]()
tenzies námi chodil na plavání Timotej, to se mi taky líbilo.
Vari já si právě říkám, že třeba budou mít společné kamarády a že bysme případnou dětskou oslavu sfoukli najednou.
Gatita Jídlo v okolí Messyplay bohužel neporadím, my chodíme na tu první hodinu a pak hned domů. V týdnu jsme ale vyzkoušeli Bahn mi makets na Letné - mají koutek i dětská jídla.
A na jméno je času dost, ale bude to asi dlouhý boj u nás
Tak radši začínám s předstihem.
MPLee Já moc chtěla holku Františku, ale to mi neprošlo přes manžela. O klučičím jméně jsme se nemohli dohodnout. Já jsem chtěla Jáchyma, muž prosazoval Sávu. Nakonec máme Alvina. A ten ani není v kalendáři, tak mu budeme muset svátek určit vyšší mocí :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí