Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Vari
2222 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:30

Evaeva Ja mam mamku Evu, takze ja si vzdycky vzpomenu i na kamaradky Evy. Znam jednu Evu narozenou 24.12., to uz je fakt chudak. Jako slavi to den predem, ale i tak.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:30

Vsem dekuju za tipy, piste dal! Robin byl vitez v prvnim kole pro kluka. Jediny, na kterem jsem se dokazali shodnout. Pak jsme jeste uvazovali o Erikovi, Filipovi a Michalovi. S tim mam ale take ten peoblem, ze Misu bych nedala. Ja moc chtela Vikrora nebo Olivera - neproslo u manzela. Marek by se nam libil, ale je to synovec. Pro holku Zita je nepruchodna, byla to moje nadrizena a velmi jsem ji nesnasela  Alex i Alexe maji blizci kamaradi, stejne jako Viktorii (tu maji ti, co s ni pul roku neopustili byt) Pro holku jsme rozhodovali v podstatě ještě jen mezi Anitou, ale už se mi nějak moc nezamlouvá. Ještě mám v seznamu Sáru a Zoru. Moc se mi líbí jméno Kira, ale ta určitě taky neprojde  

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:32

MPLee a co moje oblíbená Darja? Já už ji neuplatním.

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:32

Vari S tim svatkem se to precenuje. Nebo aspon ja i na ten svuj vzdycky zapomenu, stejne jako na svatky vsech okolo. Asi dvakrat jsem si vzpomnela u kamaradky Jany, ale ta slavi podle slovenskeho kalendare

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:33

MPLee Co jeste Nina, Dita, Edita, Rita? Mezi temahla se rozhodoval muj bracha.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:35

MPLee a ségra má syna Radima, to se mi taky líbí, není to moc časté jméno.

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:37

MPLee Erika navrhoval pritel, ja rekla, ze to uz radsi Patrika. Uz se tesim, az mi pritahne domu zelenej po oslave svatku sv. Patrika.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:37

Pinot Noir Radim je pěkný, i Radek, toho bych i brala, ale nejde nám k příjmení

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:38

Vari já znám takového Adama

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:40

Evaeva a mně se začal líbit Radovan. A v práci jsme měli Vladana, nejdřív mi to připadalo zvláštní, ale k němu se to hodilo, začalo se mi to i líbit. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:41

Vari jé, Nina. Tu jsme taky měli v seznamu. A ještě Kláru, Kateřinu a Alžbětu.

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:43

Jos Asi precenuje, ale moje teta aka matka trojcat mi rekla, ze svatek holek vzdycky dost slavili, aby si kazda uzila ten svuj vyjimecnej den. U dospelyho je to jedno, ale tomu diteti jsem to udelat nechtela.

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:50
Reakce na MPLee:

Robin byl vitez v prvnim kole pro kluka.

​Kamarád má Tobina, to je podobný :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:55

Vari já mám kluky měsíc od sebe a doufám, že brzy začnou slavit spoluoni jsou teda chudáci, protože okolo mají i svátky a pak jsou za chvilku vánoce. Tolik k předsevzetí, že budou mít svátek daleko od narozenin

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 14:59

Evaeva Ja mam ve svym okoli dva pripady, kdy se sourozenci narodili ve stejnej den, takze taky slavi spolecne. :-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:07

Neni na case konecne amortizovat Kukluninu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:13

tenzies námi chodil na plavání Timotej, to se mi taky líbilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:25

Vari já si právě říkám, že třeba budou mít společné kamarády a že bysme případnou dětskou oslavu sfoukli najednou.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:26

Gatita Jídlo v okolí Messyplay bohužel neporadím, my chodíme na tu první hodinu a pak hned domů. V týdnu jsme ale vyzkoušeli Bahn mi makets na Letné - mají koutek i dětská jídla. 
A na jméno je času dost, ale bude to asi dlouhý boj u nás  Tak radši začínám s předstihem. 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 15:28

MPLee Já moc chtěla holku Františku, ale to mi neprošlo přes manžela. O klučičím jméně jsme se nemohli dohodnout. Já jsem chtěla Jáchyma, muž prosazoval Sávu. Nakonec máme Alvina. A ten ani není v kalendáři, tak mu budeme muset svátek určit vyšší mocí :)