Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline itinka
84 příspěvků moje polička 02. května 2022 13:53

Evaeva Během covidu byla trochu jiná situace...

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 02. května 2022 13:54

Evaevaspadova konkretni

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 02. května 2022 13:57

Karja můj švagr byl takto s klukem na mateřský. Ale on už měl jedno dítě s první ženou a vedel, že toto bude asi poslední, tak si ho chtěl užít a to má asi dvě firmy a kupu práce. Plánovali to od samého začátku.

V pohodě to dali, ona ani ségra není moc vařící typ, kluk možná jedl lépe s ním než s matkou. V nejhorším ho vzal kousek vedle do hospody, když musel, tak do prace a bylo. Všichni spokojeni. 

Můj muž, kdyz by nějakou ( ne moc dlouhou) dobu nepracoval, tak přijde o papíry, jinak bych to zvážila taky. 

Offline Kokoska
35037 příspěvků moje polička 02. května 2022 13:58

Rhaenys krasnej, ty dlouhy řasy! 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 02. května 2022 13:58

Karja kamaradka zdravotní sestra chodila do práce a manžel byl doma s dvěma holkámi (k půlroční holce přibyla po roce druhá) tři roky. Strašně si to užíval, naučil se vařit, péct. 

U známých jde ted v půl roce dítěte na rodičovskou manžel. Jeho práce ho nebaví. A známá může být hodně na HO, do kanclu tak jednou týdně. Už se na to těší, že budou hodně vsichni tři spolu.

Online Karja
44761 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:01

continuity Malvin No jak říkám já to obdivuju! Jako sambo na to teoreticky jakoby povahu měl, nebo mysleli jsme si to oba dva, ale prakticky se ukazuje, že na to asi fakt nemá ty geny:-D:-D zdravím MP Meri :-D. Ale já teda taky musím říct, že bych ten obrácenej model nerada měla, pokud bych nemusela. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:08

Karja můj muž by to podle mě dal, i včetně úklidu a vaření atd, možná i líp než já:) Ale rozhodně by nebyl spokojený a já bych to taky opačně nechtěla. Ale mít vyrovnaný plat, asi by mi vyhovoval model každý na půl úvazku třeba od toho roku, roku a půl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:10

itinka já to chápu, ale nemyslím si, že v 21. století musím strávit tři hodiny ve frontách, pokud chci dítě přihlásit do třech školek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:11

rasaNori aha. My máme spádové všechny školky v naší MČ, míst je pro tříleté děti dost, takže případně tě vezmou jinam než si se hlásila. Ale taky to může být nejhorší školka v okolí na druhém konci sídliště. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:12

Evaeva tema frontama jsi me dost vydesila, takze kdyz se ty prihlasky odevzdacaj zitra a pozitri v konkretni hodinu, tak mam pocitat s tim, ze to nebude jen odevzdat a jit?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:13

711990 no před kovidem to u nás rozhodně nebylo odevzdat a jít. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:28

Evaeva boze...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:31

711990 do kolika školek Tondu hlásíš?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:32
Reakce na 711990:

Evaeva tema frontama jsi me dost vydesila, takze kdyz se ty prihlasky odevzdacaj zitra a pozitri v konkretni hodinu, tak mam pocitat s tim, ze to nebude jen odevzdat a jit?

​No chtěla jsem se zeptat na to samý, jako jestli to nebude odsejpat, tak samba opravdu klepne. Navíc jede do 4 školek, dělala se nějaká rezervace termínu, má to asi po půl hodinách ... no původní motivace pro státní školku byla ušetřit finance, ale teď premejslim, jestli nám to stojí za to  Navíc budu muset řešit to, co teď vůbec neznám a to je výpadek denní péče p různých prázdninách atp. ...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:35

Sakra, měli jsme to podat datovkou. Ale všude píšou, že primárně doporučují osobní podání (nechápu proč???).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:35

MP Meri těch prázdnin přes rok není zas tolik, drží se jen vánoční. A pak samozřejmě letní, první měsíc tu teda pár školek jede, v srpnu nic.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:37

Karja No jako jednoznačně nejhorší model je "oba chodíme do práce, ale o věci kolem děti se stará ženská", což je model, který se zřejmě lety osvědčil a z toho, co vidím v okolí je to pořád ten nejpreferovanější. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 14:38

MP Meri jo, to je dost naprd model. Ale tak jsou to přece její děti

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:39
Reakce na Evaeva:

711990 no před kovidem to u nás rozhodně nebylo odevzdat a jít. 

​a co se tam tak takovou dobu dělalo?
(tady je skolka jedna jedina)

Online dzizisketa
8991 příspěvků moje polička 02. května 2022 14:42

Odbočím teda od školky a zeptám se na sandále Keen - odpovídají čísla skutečnosti nebo to mají nějak šouplé?