dzizisketa jsou trochu menší
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa nic
legitimují tě, aby zjistili, že hlásíš svoje dítě a pak můžeš říct, že tvoje teta se zná se sousedkou Honzíka Nováka z berušek, oni si to zapíší a můžou tě postrčit trošku dopředu v seznamu.
Evaeva do 2 statnich, vic mi v tom systemu neslo, ale v obou pripominaj, ze pro deti narozeny po 31.8.2019 je to prakticky zbytecny. Vybrali jsme soukromou, ze ktery jsem nadsena, tak snad ho vezmou tam. Pokud ne, tak fakt nevim kam ho upichnu
Rhaenys povedl se vám nádhernej chlapeček ![]()
711990 v soukromé snad místo bude, ne? Nebo v nějaké dětské skupině. Snad vám to vyjde.
Evaeva no mist par maj, ale hlasi se asi taky hodne deti...byli jsme tam 2x na dnu otevrenych dveri, myslim ze si nas pamatujou, tak snad ho vemou. Libilo se mu tam, vypadal ze by hned zustal:) tak snad mu to vydrzi. Detskou skupinu mame hned u domu, ale neda se tam dovolat ani domailovat, vubec se mi neozyvaj, takze si nic peknyho o nich nemyslim. Pak je tu jeste par soukr.skupin, ale rozhodne na me nepusobej duveryhodne.
Potrefenáhusa nic
legitimují tě, aby zjistili, že hlásíš svoje dítě a pak můžeš říct, že tvoje teta se zná se sousedkou Honzíka Nováka z berušek, oni si to zapíší a můžou tě postrčit trošku dopředu v seznamu.
No a takovych matek je před tebou tak 30. ![]()
711990 hm, no ti, co nekomunikujou, nebudou asi nic moc, to souhlasím. Uvidíš, někam ho určitě upíchneš. V nejhorším byste měnili školku během roku, to se určitě něco uvolní. Tady teda tak blbá situace není, T. by možná vzali i do státní (i bez sourozenců), do soukromé stroprocentně.
continuity tak![]()
itinka prosimte a jaky je teda duvod, ze ten papir tam musi matka (popripade prinuceny otec;-)) donest osobne? na to je nejaky konktetni predpis z roku 1830 nebo jak?
viktorka_od splavu osobně do všech zvažovaných školek!
Evaeva tak to je dobry! On ale bude porad jen v ty skolicce jeste, ne?
continuity mozna spis tak 120![]()
711990 jojo bude. Ale o jeho přijetí strach nemám, sourozence tu berou bez problémů.
Evaeva to je vyhoda, ted by se mi ten starsi sourozenec uz blbe shanel![]()
711990
ale kdyby Tonda byl ten starší, měla bys taky vystaráno, on by šel do školky až za rok, vzali by ho určitě a ještě by rovnou zajistil místo pro další sourozence
akorát.nevim.jestli.to.takhle.funguje.i.na.zakladku?
viktorka_od splavu No jde to i datovkou, ale jak říkám, všude maj napsáno, že primárně! hlavně osobně. Asi aby si mohla nahlasit ten poměr k Honzikovi Nováků, jinak si ti nedovedu vysvětlit a fakt ještě zvažuju, že to tou datovkou uděláme.
A na prázdniny si tak trochu dělám naděje, že by nás mohla vzít naše "stará" soukromá školka, ale ještě jsem s nimi o tom nemluvila. Ale jako ty dva měsíce nemám šanci pokrejt ani omylem.
MP Meri pokud nejakou mate tak proc ne, ale zas jako prilezitost vyprudit samba bych na tvym miste nechtela promarnit;-)
MP Meri ty prázdniny nejsou sranda. U nás teda musíš pokrýt jen měsíc, ale stejně. Naštěstí už je teď hodně příměstských táborů i pro takhle malé děti.
MP Meri kolik je vlastně synovi, já myslela, že už tak čtyři. Protože jestli je takhle starší, tak bych neváhala a podala datovkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí