betsey Ty jo. To je teda ale hodně dobrá. Starší dcera rozhodně není tak samostatná a vůbec ty večerní rituály nám nejdou, na koupání jim musím slíbit kdoví cosi a většinou tam hraju takovou pohádku se zvířátama:-D. Ona asi hodně kopíruje tu menší. No takhle ti to povím, kdybys měla ke Koralce dvouleté batole, tak by se u vás prostě víc řvalo, no. Žádný dvouhodinovy nošení, Koralka by rvala než bys udělala věci se starsi, bylo by to neveselý, ale taky byste to všechno překlenuly!
Vše o těhotenství a dětech
Sakra, dnes jsem měla ve školce s ředitelkou rozpravu na téma nepřijetí a zrovna se mi to dneska seslo, že mi děda vzal menší ven samozřejmě se protnuli na hřišti se školkou, v poledne jde sambo pro starší....no já tam zas budu za idiota, co s takovýhle servisem vůbec požaduje školku:-D:-D. Ještě mi vrátej tu starsi!
betsey moje děti jako minina usínaly více méně sami. Zato teď tam s mladším musíme sedět. Starší v jeho věku dávno usínal sám.
Dneska je to oficiální, mám novou ségru
Jsou jí 4 roky, je krásná, zdravá, sympatická a vůbec skvělá. Poslední dva a půl roku strávila v kojeňáku a nejen v souvislosti s vedle probíhající diskuzí dodávám, že rodinu se jí nedařilo najít v podstatě jen kvůli tomu, že je Romka.
Zítra se s ní můžu poprvé seznámit, jsem nervózní, jak před nějakou zkouškou, hrozně se bojím, abych něco nepokazila a doufám, že nás bude mít ráda ![]()
MP Meri to je krásne ![]()
MP Meri tak to bude mat syn super tetu partacku ![]()
betsey a kam sa stahujete? Neprerabali ste nedavno byt? Ja ta obdivujem, mozem prist k tebe na kurz zenoveho majstra? :))
MP Meri to je hezká zpráva. Taky mě napadlo, že bude mít syn parťačku. Přeju vám, ať se všichni rychle sžijete![]()
MP Meri To je krasne!
a syn bude mit novou a urcite skvelou teticku! :-)
MP Meri gratuluju ke krasny novince!
at se ma segra co nejlip, ma skvelou rodinu!
Díky, pro mě je to emocionálně dost vypjatá situace (a co teprv pro ni a rodiče). Chtěla bych ji něco koupit, zatím prý chce cokoli, já bych ji samozřejmě nejradši zahrnula darama, vždyť ona nemá nic, ani kompletní jméno
Ale musí se to trochu regulovat, tak zkusíme vybrat jednu věc, vůbec teda netuším, jaký motivy mezi holčičkama frčej, ale doufám, že třeba s Elsou nemůžu šlápnout vedle ![]()
MP Meri
at se holcicce ve vaší rodine líbí.
MP Meri hlavně třpytky! Hodně třpytek! ![]()
Přeju holčičce super start do nového života.
MP Meri To je krásný, blahopřeju! Ať je u vás v rodině ségra šťastná!![]()
MP Meri za moju štvorročnú môžem povedať, že čokoľvek s trblietkami, flitrami, volánikmi, ružové, jednorožce, Elza, Skye z Labkovej patroly
MP Meri to je moc krásný! ![]()
co jsem teď odpozorovala u holcicek kamaradek, tak must have je taky tylová sukně, klidne přes teplaky
MP Meri
napsalas to tak krásně, že jsem se teď na obědě skoro rozbrečela. Máš skvělou rodinu.
MP Meri Ty jo a kolik jí je? Jestli čerstvé 4, tak jako u našich holek i sestřenice, hrozně frčí ten kostým s křídlama, hůlkou a sukýnkou! Tak přeju šťastnej výběr a hodně štěstí a lásky všem!
MP Meri wow, to je krásne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí