A Kinského zahradu bereme, i když ta Výtoň minule velice příjemně překvapila. Pátek můžeme kdykoliv.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek jo, ty nové trampolíny jsou super, kluci jsou z nich nadšení, plus hlídač tam má k dispozici velkou tašku plastových věcí na písek, stačí si poprosit, takže pro milovníky budování hradů a spol. taky dobrý. Já jsem dopoledne v práci, ale odpoledne bychom nějaký termín určitě zvládli. Takže asi na tu zmiňovanou oslavu 711990 ![]()
Jimik vy jste nebyli od začátku, ten druhej mrňousek v zelený košili házel nejen do dálky, ale i do výšky. Hod kostkou byl pokyn tref se co nejdál ![]()
Takže Kinského je i pro prcky? Jestli jo, tak se hlásíme taky! Teda ona asi dá i hřiště pro větší, ale já se na ty klouzačky spíš nevejdu ![]()
edit: už koukám na google, tak na tyhle klouzačky se snad vejdu
Spletla jsem si to s jiným hřištěm se skluzavkama ve svahu.
711990 tak to bude na rozptýlení žalu, no:) I když si spíš myslím, že se jen tak děláš, a budou samá áčka nebo co můžeš dostat;)
Jimik mně se na té Výtoni líbilo moc! Tak hlavně že malý nikoho netrefil![]()
MPLee myslím že tvoje holčička neohrozene sjede i tu největší skluzavku, zatímco můj syn, z této party nejstarší, ji bude pozorovat a fandit z lavičky ![]()
711990 ok, věřím ti. Jen jsem si vzpomněla na ty typy, co vždycky šíleli, jak nic neumí a pak měli A+
některé holky jsou na to expertky![]()
711990 se stestim jsem udelala veterinu
V nasem rocniku uz jsem byla vyhlaseny klikar - nikdo jiny si nedal 4 predterminy v jednom tydnu, z toho 2 v jeden den
No ale mam to, takze moc drzim palce! A obdivuju te, s ditetem bych asi nedala nic. Jako dala, kdybych musela, ale hrozne jsem zlenivela.
žluťásek no pozor, nově se začla občas někde vysoko bát! Třeba dneska na kladině. Jen tam teda nejdřív vyleze, stoupne si a pak začne zběsile malvat rukama a křičet na mě, ať jí jako jdu chytit ![]()
Evaeva Mě na té Výtoni hlavně překapilo množství naprosto netradičních herních prvků, sice jsme je vzhledem k velikosti juniora používali poněkud jinak než bylo zamýšleno, ale fakt mě to tam bavilo + klasika included.
Dneska jsme strávili dopoledne v Heroldových sadech a taky to bylo prima, byť hřiště samo o sobě malé.
Jimik u nás taková hřiště jsou. Ale zase jsme viděli drezínu! A samozřejmě stromy a zmrzlina byly taky skvělé.
Jimik znáte hřiště na Novém Světě? To je pro mrňata úplně skvělý. A hned vedle je kavárna, taky moc fajn, mají i něco malého k jídlu, polévku, sladké, tousty apod.
711990 to jsem ráda!
žluťásek Známe, ale je to pro nás momentálně mimo běžné trasy, tak občas jako svátek. Já Nový Svět miluju. Prý jsem na tohle hřiště chodila jako malá s mámou ![]()
711990 já jsem tyhle comba vzdycky obdivovala, delavali to spolužáci z Moravy, aby nemuseli jezdit přes zkouskovy do Prahy, plus to ještě hrnuli v predterminech, všechno už v prosinci a v červnu, brrr
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí