Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 05. května 2022 05:23

Pristi nebo prespristi patek odpoledne bychom mohly i my. 

Online 711990
18323 příspěvků moje polička 05. května 2022 07:19

Zuzuli no hura!!!!

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 07:26

MPLee oni totiž někde mezi rokem a 18 měsíci začnou konečně vnímat hloubku. Proto se začala bát.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 07:43

No my máme veľmi zaujímavý týždeň. Alica je konečne zdravá, takže po pomaly mesiaci mohla ísť do škôlky, ale muž kúpil na víkend lístky na letecký festival a keďže tam Alica strašne moc chce ísť, nechala som ju doma, lebo sa ešte nestalo, že by vydržala v škôlke zdravá dlhšie ako týždeň. Do toho Kláre asi rastú zuby, už tretí deň má zvýšenú teplotu a mierne hnačky a je nervná, tak ju len nosím a na Alicu nemám čas. Čiže keďže je odkázaná sama na seba, tak sa včera stalo, že sa zamkla na záchode. Mali sme tu 15 minútovú drámu, kým sa jej podarilo odomknúť. 

Muž si urobil pracovný úraz, bol v robote včera 12 hodín a odtiaľ na úrazovku, takže som bola na baby úplne sama. Ako ešteže je Alica už dosť veľká a navečeria sa, okúpe sa, prezlečie do pyžama a uspí sa sama

Jo a do toho riešime, či sa ideme sťahovať 

Offline Tabea
8155 příspěvků moje polička 05. května 2022 07:55

betsey vy taky nemůžete být chvíli v klidu...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 08:17

Tabea no a dnes išiel muž k zubárovi, ale sekol sa o polhodinu, takže prišiel neskoro, už ho neošetrili a dostal pokutu 80 eur. Takze čakáme ako bude dnes pokračovať deň

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. května 2022 08:49
Reakce na betsey:

Ako ešteže je Alica už dosť veľká a navečeria sa, okúpe sa, prezlečie do pyžama a uspí sa sama 

​Pomoc

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 08:53

betsey no radšej už dnes ani nevychádzat, zubár je teda ostrý. Dúfam, že ten úraz nie je nejaký hrozný. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2022 08:53

Mohučanka . Zdielam tvoje pocity. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 08:56

continuity našťastie nie, je to prstenik na ruke. Do pondelka nemá s ním hýbať ani namáčať a v pondelok sa uvidí. Ale muž má tým pádom do pondelka voľno, čo momentálne veľmi oceňujem

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:00

Mohučanka videla, že je kríza, tak zabrala. Ale predtým sa celý deň hrala na bábenko, ktoré nevie chodiť a musela som ju všade nosiť. Ale to úplne chápem, tej pozornosti sa jej teraz moc nedostávalo

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:17

711990 nápis termín, ať víme, kdy ti máme držet pěsti!

a vyvolávam Pinot Noir , jak se drží Viki a co nástup do nové práce? Myslela jsem na vas.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:18

betsey uaaa, ty mas pekne veselo, koukam. Aspoň ze muž ten úraz nemá nijak zásadní, uf!

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:30
Reakce na betsey:

No my máme veľmi zaujímavý týždeň. Alica je konečne zdravá, takže po pomaly mesiaci mohla ísť do škôlky, ale muž kúpil na víkend lístky na letecký festival a keďže tam Alica strašne moc chce ísť, nechala som ju doma, lebo sa ešte nestalo, že by vydržala v škôlke zdravá dlhšie ako týždeň. Do toho Kláre asi rastú zuby, už tretí deň má zvýšenú teplotu a mierne hnačky a je nervná, tak ju len nosím a na Alicu nemám čas. Čiže keďže je odkázaná sama na seba, tak sa včera stalo, že sa zamkla na záchode. Mali sme tu 15 minútovú drámu, kým sa jej podarilo odomknúť. 

Muž si urobil pracovný úraz, bol v robote včera 12 hodín a odtiaľ na úrazovku, takže som bola na baby úplne sama. Ako ešteže je Alica už dosť veľká a navečeria sa, okúpe sa, prezlečie do pyžama a uspí sa sama

Jo a do toho riešime, či sa ideme sťahovať 

betsey 

já vím, že je to hrozný, soucítím s tebou....ale toto mě dostalo:-D

Ako ešteže je Alica už dosť veľká a navečeria sa, okúpe sa, prezlečie do pyžama a uspí sa sama

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:37

Karja no lebo keď som včera večer dve a pol hodiny uspávala Koralku, tak som mala čas dočítať x strán, aj o tých vekových rozdieloch medzi deťmi, tak som včera rozmýšľala nad tým, že mám trebárs ku Klare dvojrocné batoľa :)

Ale ako včera bola Alica úžasná, len sa mi hlásila, čo už urobila, a potom som jej išla prečítať rozprávku na dobrú noc a ona ma poslala sama zasa uspávať Koralku, že ona uz zaspí

Online 711990
18323 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:38

Malenge 19.5 jdu na to, 20.5 dame parfu sraz!:)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:53

Tak muž zobral novú pracovnú ponuku, takže to sťahovanie nadobúda celkom reálne rozmery. Som zvedavá ako na to zareaguje Alica, že bude chodit do novej škôlky a príde o súčasných kamarátov, ale tieto malé deti to asi veľmi neriešia, že? 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 05. května 2022 09:54

Kdyz budu moct, rada na sraz dorazim. Misto je nam asi jedno, termin predem nemuzu potvrdit

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 05. května 2022 10:01

711990 super, tak to budeš mít zážitky v čerstvé paměti!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 05. května 2022 10:07

betsey uvidíš, jak to zvládne, ale třeba syn je v tomto plne flexibilní a úplně v pohodě, až mě to překvapilo. Třeba měl ve skolce nej kamaráda tři roky, to byl úplný bůh a když chyběl, bylo ráno úplně zkažené, doma o něm pořad mluvil atd., byl ale o rok starší, takže už je ve škole, báli jsme se, jak to syn ponese, ale od září si na nej vzpomněl asi 2x. Nebo jsme byli u moře, ve vedlejším apartmánu byla holcicka, se kterou se skamaradili, byli cele dny spolu, museli jsme s jejími rodiči domluvit i nějaké společně výlety, jinak hrozne fnukali a byli otravni, cele dny spolu byli naopak úplně zlatí, brachy si moc nevšimal a neustále jsme poslouchali, Ela to a Ela tamto, Ela říkala, chci být s Elou, Ela má super pastelky, Ela, Ela, Elaaaaaa, už to bylo i otravne. Ovšem na letišti si řekli čau a tím Ela přestala existovat