Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:33

betsey juchu, tak ku nám

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:38

letfenixa no teraz ešte zohnať nejaký slušný byt, mám pocit, že ten trh s nehnuteľnosťami je teraz akýsi neveselý :)

Našťastie máme dosť času, muž bude zatiaľ dochádzať

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:44
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:47

Anema Ano, vypada to, ze jo! Pokud teda vsichni souhlasi, ze 20.5 v Kinskyho zahrade u kkouzacek:)

Offline Tabea
8155 příspěvků moje polička 05. května 2022 14:10

Karja jakous nakonec pořídila tu hůlku?

MP Meri Kostým určitě jakejkoliv. Takový Elzový šaty třeba...

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 05. května 2022 14:25
Reakce na 711990:

Anema Ano, vypada to, ze jo! Pokud teda vsichni souhlasi, ze 20.5 v Kinskyho zahrade u kkouzacek:)

​Píšu si

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 05. května 2022 14:26

MP Meri to je hezke, gratuluji s Elzou a tylovou sukni urcite neslapnete vedle. 

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2022 14:31

Tabea Nějakou úplně easy z nejakejch ptákovin, přelejvaji se tam třpytky ve vodě. Ale měla velkej úspěch, dala jsem to i něteři a švagr si s tím dost dlouho hrál, že je to dobrej antistres. Rozbila se jedna až ted, že to prasklo a vytekla z toho trochu voda, a přitom jsou hodně užívané:-D 

My vůbec máme úspěch s nějakýma kravinama největšíma. Teď jsem holkám koupila taková letadla co se pouštěj po vetru asi za 80 korun, myslím že nás na hřišti všichni nesnášejí ,,mami, můžeš mi prosím taky koupit to letadlo....,, Každy dítě to chce! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2022 14:57

Karja taková ta házecí? Jestli jo, tak ty tu každý má. Jestli jiná, tak ty mě zajímají

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:08

Karja u nás je to taky tak. Teda Lego je pořád hvězda, Lego Minecraft nejhvězdnější, ale jinak si poslední dobou nejvíc vyhrají s věcmi jako pytlík frkaček, balení hopíků, nafukovací balonky, hrst falešných drahokamů, teď docela frčí dřevěný meč, sekerka a pistole na gumičky, nesmrtelný je kreslení fixami a plastelína, prostě věci za pár korun. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2022 15:11

Pinot Noir a kuličky máte? Ne že by se s nimi nějak extra zabavili, ale syn jich má asi pět pod polštářem, pořád nějaké tahá po kapsách

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:11
Reakce na 711990:

​Nam to vyhovuje

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:17

Evaeva ty jsou zatím schované, obávám se, že bych byla první, kdo by se na rozsypaných zabil.

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:31

MP Meri to je krásne

Kdyby nestačily tylové sukýnky, doplňuji ještě jednorožce. 

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:33

Malenge děkuju. Viktor už bez teplot, pookřál, i když chodí v poledne dřív spát než jindy, je vidět, že se dřív unaví. Ovšem vstávat v pět ráno, na to má pořád energie dost. A taky samozřejmě míň jí. . Neštovice už zasychají, tak je to na dobré cestě. 

V práci jsem jak v říši divů, neovládám tento účetní program (to ale žádná z kolegyň, učíme se za pochodu), svět drobných podnikatelů je pro mě velká neznámá teda, dost mě drtí ten všeobecný bordel, který v jejich věcech vládne. Ten střet s touhle chaotickou realitou po 15 letech v korporátu, kde všechno funguje, jak má, na vše jsou procesy a vše je jednoznačné, je teda velký. Jako fakt skok z jedné z nejstarších a největších firem světa do pidi podniku, který zrovna vznikl, je teda jak skok do černé díry.

Potřebuju se všechno naučit, takže být s šéfem v kanclu, což s děckem, které nemůže do kolektivu je ... No prostě šolichame to, jak to jde, jsem neskonale vděčná prarodičům, kteří jsou ochotni hlídat pořád dokola nemocné děti, ačkoliv to sami mockrát zdravotně odnesou. Hrozně mě to mrzí, je mi za to trapně, současně jsem jim vděčná a pořád nedokážu pochopit, jak tuhle životní fázi překonají ti, kdo žádnou takovou babičku nemají. Bez nich bych horko těžko zvládala tu původní práci, tahle změna by bez nich byla nemožná. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:33

MP Meri to je krásné! Přeji klidné zvykání si! Cokoliv se třpytky potěší 

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:37

MP Meri to je super, máš skvělou rodinu a teď bude zase o něco větší. Přeju rychlé sžití a ať se má holčička jenom dobře.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:39

Díky všem, mě to dojímá už cely ty dva měsíce, co se to intenzivně řeší. Bude to znít jako děsný klišé, ale moje rodina je mi fakt inspirací a připomínkou, že ve velkorysosti a laskavosti mám pořad ještě co dohánět. Samozřejmě chtěli ideálně  bílé miminko, ale rozhodli se přijmout jakékoli dítě, které je bude potřebovat, nehledě na etnikum nebo postižení. Obzvlášť na tátu jsem hrozně pyšná  Určitě to nebude pořad sluníčkový, ale těším se, jaké to celé bude.

Mimochodem adopční proces zahájili zhruba ve stejnou dobu, co holčička skončila v kojeňáku (2 roky zpět). Chápu, že jsou kroky a doba, která musí uběhnout, ale kez by to slo rychleji. Některý věci fakt drhnou, např. je jedna psycholožka na kraj, takže na posudky se strašnou dobu čeká, když onemocní soc. pracovnice, tak ten případ nedají někomu jinému, ale čeká se, až se vrátí ... ve výsledky se to nasčítá ve zbytečné měsíce navíc

Poslední věc - vím, že tu někteří maji s adopci zkušenost, nemáte nějaký tip na blog, knihu, podcast, cokoli, který by se věnoval adopci takhle větších dětí? Nějaké rady jak to zbytečně neposrat hned na začátku, co třeba dělat, co nedělat ... klidně do SZ, ať tu už neplevelím ... moc dekuju. 

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:42

Pinot Noir

Držím palce, ať si to rychle sedne. Jsem přesvědčena, že to bude fajn. V těchto malých firmách je to tak, že jaké si to uděláš, takové to máš. Hlavně si ty procesy časem nastavíš podle sebe, to je vůbec nejlepší.

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 15:45

MP Meri ta doba je teda hrůzostrašná, zvlášť pro ty detičky, pro ně je to hrozně velká část života.