Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:22

Pinot Noir to je významná výhoda, že se znáte a sednete si.

Každé vystoupení zkomfortni zóny človeka někam posune. 

Online Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:23

Pinot Noir nevim, jak to v nove praci mas, ale ja mam taky zkusenost z male firmy (bordel tam tedy nebyl, to zas ne, ale spis takova zivelnost a la vsichni delaji, co je zrovna potreba) a hodne mi to tenkrat dalo. Zacatek byl stresujici, prislo mi, ze mi z toho vseho praskne hlava a porad jsem se strasne bala, ze neco neuhlidam. Ale pak zas bylo super, ze jsem mela velkou volnost a nic nebyl problem. Nekdy se mi trochu styska, byla to pestra prace, nekdy trochu divoka a vycerpavajici, ale ta sveraznost me bavila a prisla jsem si tam pak takova szita s tim prostredim a takova husta.  Ted jsem nekde uplne jinde, takove male nevyznamne kolecko, na vsechno jsou postupy a procesy a ja jsem po te pauze a vecne nevyspana tak mimo, ze to sotva davam i v tomto foolproof prostredi.

Ale myslim, ze kdyz prezijes ten zacatek, je velka sance, ze to bude hodne dobry. 

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:28

Gatita díky! Ten bordel není u nás, ten je právě u těch klientů.

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:29

Gatita u nás právě v přímém přenosu to živelné, každý dělá všechno, prostředí zkorporatnieva a NENENE, nelíbí se mi to ani trochu. 

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:34

Pinot Noir to mi připomnělo, jak jsem kdysi účtovala kamarádovi takovou malou internátní firmičku, obrat stěží půl milionu. když jsem dala kamaratce na kontrolu účetnictví, kde se má dati a dal lišilo o 1 korunu a 54 haléřů (co pro mě byly zanedbatelné věci), malém to s ní švihlo.

Ale budu se tě držet, až si konečně udělám to IČO, hned se ti ozvu. 

Online Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:48

Pinot Noiruf! To bude ok. Bordel u klientu mi zas tak nevadil, ten me zivil.

continuity ono se to neda delat dlouho. Ja uz toho taky pak mela plne kecky, s prichodem ditete ponekud klesla moje ochota stravit rano jako sekretarka, dopoledne jako prekladatelka, odpoledne pašovat karton cigaret do basy a pak vecer prijit domu a sednout si k te "vlastni" praci, ktere bylo pomalu na osm hodin. Takhle to tedy nebylo porad, ale i tak jsem ted rada, ze to mam takove snazsi. A mela bych zabrat, pripadam si fakt slabe, mivala jsem lepsi uroven a nejak to porad drhne, a to uz jsem tri mesice zpatky:(

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:55

Gatita jj,nepořádek u klientů nás živí. To je výstižný.

To mě je jedno/ dovedu se povznést, i když musím říct, že mě pořád, i po těch letech, dovedou překvapit. Mnohem horší je ten bordel interní, za který člověk nějak nese odpovědnost. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 05. května 2022 20:56

V uurčitú hodinu už mám toho detského radia fakt dosť

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:19

My dneska za sebou máme dulezitej životní milník. Tak poslouchejte jo. Za půl hodiny, skutečně 32 minut než jsem začala parkovat jsme s holkama došly do zasilkovny pro balík, koupily v obuvi bačkůrky, v řeznictví slepici, udělaly v lékárne velkej nákup a pak ještě ve zdravý výžive čaje. Nejvíc hustý! Jako ty obchody nebyly vedle sebe.... Pak jsme udělaly ještě velkej nákup v Penny, to je mimo časový limit:-D Normálně jsem přijela domů a říkám si ty vole, to už je jedno jestli jezdím sama nebo s nima...Můžu si to napsat do životopisu?:-D 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:28

Karja jsi uspesna mlada zena! Ale bacha, neusni na vavrinech, kdyz jsou haranti nebyvale hodny, muzou neco chystat

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:34

Karja to je stará známá věc, že ženy s malými detmi jsou mimořádně schopné organizátorky. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:40

Kokoska  ty seš zlá!

Karja jasně já tě hrozně obdivuju, na tvým místě bych už dávno visela na nějakým smrku a to by byla velká škoda, protože ještě pár let, možná teda jen měsíců - už se to blíží!! - budeš mít havaj, protože na to jak seš zocelená už to bude s většíma holkama naprosto boží. vzpomínám na kolegyni co nosívala takový ty obří umělý nehty a když jsme se jí ptaly jak myje nádobí (to bylo před myčkama:-)) tak prej - mám dvě dcery!

Online Gatita
8644 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:43

Karja to je super! Vcera jsem to mela podobne, i kdyz teda v light verzi bez deti: rano odvedla deti do skolky, dojela k dr. pro potvrzeni (pro obe deti, zadny jezdeni kvuli jednomu papiru), podarilo se mi tam zadarmo zaparkovat u kauface, kde jsem teda rovnou i udelala velkej nakup (takovej, kterej ma hlavu patu a vydrzi aspon 4 dny), zajela do bazenu, vyzvedla cestou knizky v knihovne a na obed byla doma! A obed jsem uvarila. Mne to prislo dost dobry, proste zadny prostoje a neucelny soprdani. taky jsem se hned muzi pochlubila, lec neudelalo to na nej velky dojem.

Edit - a uplne rano jsem vlastne  jeste zadelala testo na ottolenghiho pizzy na vecer. Ty se taky povedly. Jako doma to nikdo neocenil, tak to musim honit tady, no! 

Offline Tabea
8155 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:47
Reakce na continuity:

Karja to je stará známá věc, že ženy s malými detmi jsou mimořádně schopné organizátorky. 

​mně manžel několikrát rekl, ať zklidním, že není nutný i doma jet Six Sigmu.  Jenže když je člověk většinu času na všechno sám, tak to jinak nejde. 

Offline Tabea
8155 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:52

Gatita dobrej výkon, baaam, baam, baaam, všechno hotovo

Online continuity
43200 příspěvků moje polička 05. května 2022 21:55

Tabea no právě, musí jít všechno jak na drátkách, jinak se to nezvládne. 

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2022 22:03

continuity Co já, já jsem šikovná, ale že už ty děti spolupracujou, ani v ty zdravence jsem jim nic nekoupila, vysvětlila jsem jim to:-D! Chudackum. 

Kokoska Hele určitě. Jako teď jak byly nemocný, to bylo fakt des, ale jakmile je ta jedna ve školce tak už ten den vypadá úplně jinak.... No takže zítra nejde,protože kašle....;-/

viktorka_od splavu Jo jako holky jsou šikovný, ony maji jen ty hystericke a dominantní sklony, prostě když nejsou hodne, tak to fakt poznáš jak špatný to je. No ale to maj po nás! Sambo jak není po jeho tak se může podelat a přesně tak to je. No víš co, ale já jsem spíš blba, já si prostě nerada říkám, že by mi měl někdo pomoct, že třeba má dělat velké nákupy sambo a ne já se tam peklovat s dětma kdo potlačí vozejk...nebo něco takhle jineho ,,domácího,, vyřídit, nebo jít s náma k doktorovi, já se jako cejtim, že jako obtěžuji. Takže to je spíš taková blbost velká moje! 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 05. května 2022 22:18

Karja jezis promin

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 05. května 2022 22:19

Kokoska To víš, to je furt nahoře/dole. 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 05. května 2022 22:27

Karja ja to znam, pamatuju si to, a ted to mam v primym prenosu dvojmo. V utery jsme byly se snachou domluveny na nejakou kosmetickou akci, takze rano volala, ze vetsi dite ma zalehlej nos a mala ma teplotu. Takze vetsiho vzala s sebou a malou jsem hlidala, uz ji nic nebylo, ze pry asi zuby. Dcera mela vetsiho uz asi 14dni doma, zitra pujde poprve do skolky, a protoze na sobotu jsem slibila, ze si ho vezmu, bude se asi cely dopoledne modlit, at se zas nevrati s nudli. A mala je pry nejaka omrzela, tak kdo vi. Ale aspon jeden uspech a radost, uz si seda!