letfenixa jako ty fakt nemužeš mít chvilku klidu. Snad se to rychle uklidní.
Vše o těhotenství a dětech
Nemáte někdo tip na nepropustná prostěradla? Snacha nechtěla frote, ale koupila nějaký jersey s hodnocením 5, ale prý jsou nějaký blbý - prasklý ve švech, narušený zátěr atd. Tak jestli náhodou někdo nemáte dobrou zkušenost.
crazydaisy jysk a za par korun
crazydaisy já mám nepropustné chrániče na matraci z brontex.cz, jsem s nimi spokojená, ale přes ně dávám prostěradlo, takže je neperu moc často.
Laktační demence - vysprchovala jsem Rosťu ještě oblečeného do slipů.
dzizisketa
... ale tatínek mi sundava backurky ....
dzizisketa Bohužel to s laktaci nesouvisí. Já teď dvakrát dala venku maloumalou čůrat a furt to trvalo a říkám ji, no co je, proč necuras, honem. A ona ,,mám kalhotky ještě,,. To dítě je chytřejší než já.
crazydaisy my máme z ikey
dzizisketa taky si nemyslím, že je to laktací (těžko říct, jestli je to dobrá zpráva
) Navíc to vypadá skoro jako plavky.
Potrefenáhusa děkuju
Tak dcera zase kašle celou noc a to i přes fenistil, ten ji zabral tak na 2 hodinky a posléze 1/4protazinu(!!!) ten ji zabral taky na 2 hodinky a to jsem myslela, že to je jistota klidne noci. To je hrůza.
brrr Ten je ale prodejnej!
To se dal levně, ale gratuluju! :-)
Makara ďakujem za podporu
Karja Ten Stodal si neskusala? Ja mám vyskusane fakt kvantum liekov na kašeľ, z mnohých mi bývalo rôzne zle a homeopatiká mi fungujú dobre.
letfenixa Ten Stodal se stejně dává přes den ne? Jakože na noc ne, to se akorát více vykaslava?
Karja škoda, že u vás nezaberajú tie mokré uteráky, to je u nás taká istota, 4-5 mokrých uterákov a do rána spí bez zakašľania. Alebo ešte nemala poriadny kašeľ ![]()
Karja on je na suchý drazdivy aj vlhký kašeľ. Ja myslím, že aj skludnuje. Nielen podporuje vykaslanie.
betsey To nezabírá vůbec, to je na takovou to klasické nachlazení rýma, kašel, kde spíš nutí ke kašli ty hleny z nosu, ne na tyhle záchvatovity kašle. Ale já jsem to měla někdy před 4 týdny, fakt si člověk temahle beznejma zpusobama nepomůže vůbec. O půl 1 ráno jsem se sbalila a jela k segre pro ten prothazin. Ji teda nezabral, řekla bych že ho spolkla, ale jistá si být nemůžu.
No nic, sambo leží doma od včera opet s teplotou, velkamala teda je jasna, já mám furt ty ATB, takže jsem si včera v noci lupla ty triptany, protože tahle hromadná nemocnost přinese krize, tak at mi to zabere dřív než to přijde! Pak vam dám vědět za ten tejden co to dela za věci:-D.
letfenixa Zajímavý, protože téměř u všeho říkají, nebrat pozdě odpoledne. No já mám ještě něco na předpis, tak dám to. A večer udělám veškeré možné preventivní věci proti nocnimu kašlání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí