Evaeva nojo, pak leda pri odchodu od stolu neuklizet pracovni pomucky, ale Tondu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity viktorka_od splavu Když ono to tak do teď fungovalo. Proste jsem řekla at to nedělá a proč a on toho nechal. Možná to zní neuvěřitelně, ale bylo to tak
Takže toto je pro mě novinka a budu muset nějak reagovat.
Evaeva Já nedodelavam večer věci do práce, to ne. To jen ze při vší snaze proste po nás večer zůstane bordel, je potřeba to sklidit, zalejt balkon, připravit si věci na ráno, pak se chci nedejboze třeba taky podívat na nejakej seriál nebo tak ... S začínat s timhle v půl 10, v 10, je proste smrt. Sice se snažím maximum stihnout před ukládáním, ale nedá se to.
Kokoskano to je v prubehu prace, testuje na nich, dela 100% z domova. Ted uz sme pouceny a vetsinu casu se zamyka, ale proste sel na zachod a ja zrovna varila, no...Notebook byl na stole, ale to neni prekazka, no:)
Evaeva tak presne jsi to vystihla!:D a Tondu stve, ze musi tatinek pracovat a dela naschvaly, kdyz nema pozornost, resp kdyz rikame at ho necha bejt, ze musi pracovat. Ale uz je teplo, hezky, snazim se ted s nim bejt nonstol pryc.
MP Meri no chápu. Pokud se ti nepodaří to vyřešit úplně, tak bych si z toho zkusila udělat ten čas odpočinku. Prostě seriál si můžeš pustit do sluchátek, sedět tak, aby ti tam neviděl, muž třeba poslouchá podcasty,...
Jinak u nás se střídají období, kdy děti fungují, poslouchají, drží hranice a pak období, kdy je zřejmě potřeba ty hranice znovu otestovat.
711990 člověk si říká, že si Tonda na ten HO ještě nezvykl, co?
U nás už celkem funguje, když muž řekne, že si s nimi pohraje před obědem nebo tak něco. Ale on už pracuje z domu minimálně, tak ten den má volnější režim. Navíc tatínka vyhledává hlavně starší a ten už je o dva roky s chápáním dál.
Evaeva spis tedka mu to nejak vic doslo. Doted absolutne nebyl problem. A pak ze dne na den cvak a zacal delat tyhle psi kusy. Ale tak do zari to vydrzime...
pak uz se budu tesit az pujde do skolky haha
MP Meri já vecer nevychovne pouštím dětem pohádku, ne vždy jde u ní odložit malamala, když je doma sambo tak vetsinou jo. A prostě uklidím ten bordel. Ono je nejhorší na to myslet, že to tam zůstalo. Protože když se do toho člověk pustí je to otázka mezi 10-15minutama(kytky nemám teda:-D). Prostě udělat nějakej rituál odložení dítěte, ať si něco v posteli chvíli prohlíží, audio, méně striktní rodiče video. Protože tohle mě taky stve, jak se člověk rozlezi a nastane druhá směna úklidu.
Obdivuju všechny, kdo jsou z ty postele schopny ještě vstát, já už ne
MP Meri já tě chápu. Když dcera vstavala denně kolem 4:20 a chodila spát ve 20h, tak jsem to dávala. Pak prehodila na 6h a 22h a to jsem vydržela jen krátce. S ní (2r), jsem večer neudělala nic a celá domácnost stála, dokud neusnula. Takže jsem v jeslích domluvila, ať už ji nedávají spát. Nevím, jestli by to u vás šlo. Já teda měla s oběma dětma štěstí, že třeba nebyly celý odpoledne nepříčetný, když nespaly.
Drž se, je to jen fáze. ![]()
Jarní boty. Viděl jste někdo ty Protetika meryl, nástupce Bergu? Oč se liší?
Potrefenáhusa Já teda nemám ráda, když jdu spát bez večerni hygieny, jako někdy se osprchuju už před ukládáním, to jo. A pak zas ráno vstávat do bince, to je taková moc velká rána na ráno:-D
Karja myslíš ty sandály? Kromě toho "štítku" na přeskách, jsem si rozdílu nevšimla.
Karja no já chodím spát s vecerni hygienou, už s tím rovnou počítám :-) a bordel uklidi (většinou) tatínek, je to takhle super zařízený ![]()
ale ona usina docela pozde, včera zabrala až po půl 10, jinak chodi tak o hodinu driv
edit: nebo často jde tatínek napřed koupat a já rychle uklizim
Tabea Jj dobře. Ji totiž seděly dobre, v jednom obchodě jsem si všimla popisku, že je pevnější opatek a užší kolem kotníku, to by se nám taky hodilo. Vadí mi teda ta bílá podrážka, je to jak pro mimina, ale tak co se dá dělat. Žádné jiné sandály se mi buď nezdají a nebo jsou drahé jako čert, i když ono se to nezda, ony se kolikrát unosi víc jak celoročky.
MP Meri já mám pocit že to pozdní uspávání jsi tu už kdysi řešila, že tě štvalo jak dlouho jsi s ním v posteli a vyřešila jsi to tak, že jsi ho nechala dělat co chce a do postele dávala později. Teď už by to nefungovalo? Že by si ještě třeba půlhodiny hrál a ty v mezičase udělala co potřebuješ?
Já taky odmítám večerní čas bez dětí věnovat úklidu, takže děckám po večeři a úklidu hraček (teď teda jak jsme dlouho venku, je uklízet nenutím, protože už bysme nestíhali nějakou rozumnou večerku) pouštím třeba na 20 min videa, právě abych stihla ten provozní úklid.
Potrefenáhusa já chci mít večer v koupelně klid, nemám fakt ráda se sprchovat když zároveň se tam motají ti dva, muž je umývá a podobně. Takže se pak radši vyhrabu z postele + když jdu spát s dětma tak nemám skoro žádný čas pro sebe.
Potrefenáhusa Jj je fakt, že dřív jsme to taky měli doma líp vymyšlený a místo koupání nebo uspávání jsem měla ten rychlej úklid.
Já teda večer, co děti usnou v domácnosti už nehnu prstem, maximálně sklidím nádobí do myčky a občas žehlím. Mladší usíná až v devět, hodinu tam s ním sedíme. Hračky se uklízí, než jdou spát a všechno ostatní vydrží do rána.
Potrefenáhusa my s ním v posteli neležíme, sedím vedle na zemi a jsem na tabletu. Ale muž tam pravidelně usne dřív než mladší:D
Potrefenáhusa vzhledem k tomu, ze moje dite neusina pred desatou, spis az k jedenacte, tak uz z postele taky po jejim uspani nevstavam. Teda mam dojem, ze casto ted i usnu prvni, ona se pak jen prida, kdyz ujisti, ze zadna dalsi zabava uz nebude
minuly tyden nespala po obede a vytuhla v sedm a to jsem pak ani nevedela, co si s tim volnym vecerem pocit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí