Karja tak boty už přišly domu a jestli mají užší kotník, tak to nejsem pouhým okem schopna zachytit. 
Vše o těhotenství a dětech

Karja no bez myčky, to je jasné! Oni neuklízí sami, musíme s nimi, ale to je hned. Ten provozní bordel moc nesbírám, spíš až ráno, když už mě to hodně štve.
Já teda strašně vidím rozdíl mezi manžel doma x manžel pryč. Když tu je, tak je to hned jedna osoba navíc, co se dětem věnuje, takže třeba ani nejsky bordel nevygenerujou. Nebo sklidí kuchyň, když já dávám děti spát, takže nemusím v devět začínat mýt hrnce.
Tabea přesně, i kdyby teda jen obstaral/zabavil děti, tak je to velký rozdíl. My to nemáme nijak rozdělené, k večeru je jeden s dětmi, druhý dělá, co je potřeba, to už tak časem vyplynulo, co chceme mít hotovo a uklizeno a jaký stav je žádoucí, než se jde spát, příště to může být naopak. Jsem velmi ráda, že muž nemá po příchodu z práce žádnou nevrlou půlhodinu/hodinu "teď na mě nemluvte", ale hned zapluje do činnosti.
Tabea Jj spíš je tak jako zábavi, jen té malé se nemůžu zbavit:-D on čte třeba pohádku a ona je radši se mnou, dá to hrozně zabrat aby ji upoutal, takže se na to leckdy radši vykasle, pochopitelně.
K botám: no ty klučičí jsou úplně totožné! Ty dívčí mi přišly hodně jiné, takové víc esteticky jak bačkora, tak jsem zvědavá co přijde,už jsem to naobjednala.
Zítra jde mladší po měsíci do školky, neštovice považuju za vyřízené! ![]()
Pinot Noir
Zavidim ti!
Ty jo, jsem objednala velkemale nějaké šaty v HM a jako velké zklamání, hrozně divný barvy i vzory v realu jak kdyby to už někdo nosil, z loňska měla mnohem hezčí i roztomilejsi vzory. No tak se aspoň budu po večerech zas realizovat.
Pinot Noir to se mate! Dite je stale mezi poslednimi nenakazenymi. A uz se nestovice prelily ze skolky do mistni skoly, tak jen cekam, kdy to prejde do jesli a prinese to mladsi dite pred tou dovolenou.
Jinak ted sedim doma a koukam do blba, byla jsem s mladsim dopo na vytvarnem krouzku a vecer me ceka druhe kolo se starsim. Ano, s tim, ktery jakekoli krouzky odmita. Ale kdyz zjistil, ze chodi bratr, chce hned taky. Tak se dnes povlecem na zapis na nejakou zušku, a bude to cele o tom, ze me necha, abych ho tam odvezla a neco zaplatila, a tim to zhasne.
Karja tobě funguje H&M e-shop? Už týden mi to nejde, hlavně že poslali slevu, ale vybrat nelze. Jakmile kliknu na nějakou kategorii, zmrzne to, a dál se nehnu. ![]()
Tabea rika nekdo uzsi kotnik?
boty nejsem schopna koupit online pro synuv vysoky nart a sirokou nozku. Takze jedeme ve znacce DD step a vcera mu jeste sedly az pate!! backurky. Zase 1700 ani jsem nemrkla.
A jeste poradte kozene sandaly pro batole ok, nebo mam poridit jeste neco jako Keen z textilu? Sice si v tech kozenych pro vyztuzenou spicku neukopne palec, ale nevim jestli se neupece.
Pinot Noir Přesně takhle mi to nejde na mobilu. Na notebooku jo.
Karjanekdo na Vysocine ma zaskrt. Nejste to vy, ze ne?
Candance Doufám, že ne!
Karja aha, tak ještě noťas zkusím! Díky! (Co bych pro další triko Minecraft neudělala, že?
)
Pinot Noir Určitě! Mně ten e-shop blbne často. Ta sleva 25procent se mi vztáhla na ten nejdražší kousek.
Jos já kupuju kožené s plnou špičkou pořád, keeny mají taky a přijde mi to stejné.
Pinot Noir když jsem s nimi sama, tak se tu hodinu po večeři nezastavím, to jo. Ale v osm je hotovo. Ale za velkou výhodou považuju, že drobný bordel jako roztahané oblečení, pár krámů a tak. Tyhle věci prostě přehlížím
Candance Cože??! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí