Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. května 2022 14:19

MPLee jela bych taky, sami ti ti včera řekli že jestli se to bude opakovat,tak máte jet.

Karja já si sice taky říkám, že nemusí terapeut chlastat, aby dokázal pomoci závislému, ale i tak mám pocit, že to ženská lépe pochopí

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 18. května 2022 14:27

MPLee Moji maly se to stalo jednou pri patecni rehabilitaci, mela nizkou saturaci, takze hned mazala na odbery krve, na pondeli ji objednali na kardiologii a na ekg. O vikendu jsme ji meli drzet v klidu a kdyby cokoli, hned jsme meli prijet. Na vasem miste bych jela do nemocnice, takhle casto to asi neni moc bezny. My s ni byli ve VFN na detsky klinice, tam vas urcite nevyhodi a nebudou na vas koukat jako na blazny.

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 18. května 2022 14:31

Evaeva tak kazde dite je jine, pokud se to da zaridit tak, aby bylo aspon trochu v pohode, tak super. Moje deti byly dost odmitaci skolky, zazila jsem si s nima spoustu scen a řevu. Jesle u syna jsme museli vzdat, to proste bylo tyrani ditete i rodicu, resp. matky, otci to bylo fuk, jestli tam dite prořve pul dne a je vic nemocny nez zdravy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2022 14:46

Kokoska jojo, ono by to daly i moje děti, ale jsem ráda, že nemusí.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. května 2022 16:26

Můžete prosím někdo poradit vhodnou hračku pro chlapečka 9-10 měsíců? Jedeme na návštěvu k příbuzným a chceme něco přivézt. Ptala jsem se rodičů, co má rád, a prý všechno, akorát mu nedávají plyšáky. Já nějak vůbec nevím, co by se takovýmu prtěti mohlo líbit.

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 18. května 2022 16:35

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 18. května 2022 16:38

Zina nevím kolik do toho chceš dát. 

Třeba tohle vypadá hezky, resp. kostky na tento způsob byly fakt skvělé

https://www.mall.cz/drevene-didakticke-hracky/viga-drevene-vkladaci-kostky

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 18. května 2022 17:02

Jsem dnes mluvila s Pediatrou mých dětí:

No však přijďte, jak váš manžel chodi, s oběma najednou. 

Já vůbec nevím, manžel teď není doma, musíte mi to všechno vysvětlit.

Pelíšky hadr

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 18. května 2022 17:11

Zina u nás v tom věku cca frčelo tohle:

a tohle:

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. května 2022 17:11

Zina djeco topanifarm, klec od farbrain toys, knížka od Axiomy - hudební, nebo zvukovo dotyková, mini pianko od baby einstein, nebo klidně malá tatrovka

nebo ta pyramida od Anema je super, dělají ji i s magnetickými kroužky a ta podle mě vydrží déle. Každý kroužek se dá rozdělat na poloviny a pak zase spojovat a navlékat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2022 17:52

MPLee tu spojovací máme a sem tam si s ní hrají i teď, ale už jí asi uklidím. V 10m by teda vůbec neměli tušení, co s tím, ale to se neztratí

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 18. května 2022 18:11

Zina ty zvukovy knížky od axiomy jsou opravdu bezvadny, u nás je porad nejoblíbenější Louskacek, ale maj rozmanitější vyber (a maj to asi všude)

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 18. května 2022 22:03

Sairon No jo, ale zas na druhou stranu chodit k ženě, co třeba děti nemá nebo má a bylo to všechno v pohodě....to je snad horší než chlap:-D. Ale tak já mu tam nebudu vyprávět, že nestíhám uvařit, po přebaleni si ani neumeju ruce a sambo si nečistí zuby....nebo??? 

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. května 2022 23:19

continuity vy jste oba skveli! Mas nejake nove priznive zpravy ?

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 18. května 2022 23:25

Antje mám podpultovou informaci od sestřiček, že asi klapne ta rehabilitace.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. května 2022 23:27

continuity ja drzim vsechny palce at to je uz jen dobre!

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 18. května 2022 23:27

Antje děkuji.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 19. května 2022 04:53

Gatita No, řeknu ti to tahkle-měla jsem úplně stejnej problém, syn šel nakonec do první třídy sám, i když je škola od školky asi tři minuty cesty. A bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsem udělala. Tím neříkám, že to tak skvěle dopadne i u vás, ale rozhodně blízkost školy na prvním stupni fakt hraje roli. Nedovedeš si možná ještě ani představit, jaká bude úleva, že bude třeba za chvíli chodit do školy, nebo z ní sám! A pokud bude mít dobrou učitelku, tak bych se tím vůbec nezabývala, osvoboď si mysl pro lepší věci!

Karja Nechystla jsem to úplně od začátku a nechce se mi to hledat, ale jdeš na nějakou terapii nebo k psychologovi? Já myslím, že chlap bude dobrej, stejně ti nejvíc pomůže, že tě vůbec někdo poslouchá!

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 19. května 2022 09:09

Karja Sairon Já chodím k chlapovi a jsem moc spokojená. Vlastně i proto, že mi poskytuje ten chlapskej pohled (samozřejmě pohled jednoho člověka, ale...). Aby mi rozuměl, to doufám zajišťuje vzdělání a zkušenosti

Offline viktorka_od splavu
49383 příspěvků moje polička 19. května 2022 09:20

Karja ja to nejdriv pochopila jakoze jdes k fyzioterapeutovi a chtela jsem rict ze u chlapa jsem se dost stydela, ovsem psycholog to je jina me uplne nejvic odbouralo jen to, ze posloucha a jinak to asi muze byt klidne Martan:-)