Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 09:35

viktorka_od splavu já teda radši na fyzio i masáže radši chodím k chlapovi. Já teda nejsem moc stydlivá, když se mně ptali, jestli nevadí, že to bude muž, tak jsem nejdřív vůbec nechápala:) Ale nad tím psychologem teď přemýšlím, mně vůbec nějak nedošlo, že to dělají i chlapi:D

Offline viktorka_od splavu
49383 příspěvků moje polička 19. května 2022 09:38

Evaeva tak ja nejsem stydliva vubec a chlapa jsem si vybrala schvalne - a pak jsem se tam videla v tom velkym zrcadle v tech pozach... boze stari je hrozny, hrozny! no v tvym veku uplne v poho jeste

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 09:43

viktorka_od splavu no v mym věku, ale ty kila jsou jinde než u tebe. Mně je to nějak fuk, já to beru jako doktora, na gyndě se taky nestydímNa masáž je chlap dokonce nezbytný, ty ženské asi nemají tolik síly nebo co, vždycky to bylo spíš hlazení.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. května 2022 09:45
Offline viktorka_od splavu
49383 příspěvků moje polička 19. května 2022 09:49

Evaeva tos asi nebyla na thajske, me ta 40kg thajka malem zabila

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. května 2022 09:50

Evaeva tos asi nebyla na thajske, me ta 40kg thajka malem zabila

​To sem přesně chtěla napsat. 150 Cm a 40 kg a malém jsem umřela (blahem).

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. května 2022 09:53

MPLee Je možné, že jsem vás před chvílí viděla z totálně narvaného autobusu do ZOO? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 11:10

viktorka_od splavu MP Meri to jsem byla, to je asi jediná výjimka

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 11:21

viktorka_od splavu Hahaha, k chlapum jsem chodila, nevadilo mi to, jen jeden se mě ptal jestli nemam potíže s otěhotněním, pak na zásnubní prsten se ptal, to bylo fakt divný od chlapa, ten mi ale prostě jen nesedl asi povahou, přece jen u těch fyzio musíš hodně komunikovat. No odblokovat kostrč bych si od něj nenechala teda!!!. A pak jeden a to jsem tady už psala mi hrozně chválil tělo, ale jako tak odborne (samozřejmě tak, že to dobře narostlo ty svaly, od prirody a já o to nepecuji, to zas vám nebudu tady lhát, když mě znáte:-D) pak mi řekl že ani leckterá šestnáctiletá holka takhle nevypada, miluji ho a musím tam zase jít! 

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 19. května 2022 11:25

Evaeva No, já už jsem nějaký maséry i masérky vystřídala a jeden chlap mi říkal, že ženský naopak mají tendenci víc tlačit a zabírat, protože se bojí, aby to nebylo málo, kdežto maséři se spoléhají na prostou svoji fyzickou sílu. Takže se nedá paušalizovat. Teď mám třeba masérku, spíš drobnější, a je to akorát, někdy i zavyju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 11:28

Aranel jasně, že nedá. já s ženou nikdy (asi 2x) spokojená nebyla, tak už to nezkouším. Třeba na to zase někdy dojde.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 19. května 2022 11:34

viktorka_od splavu mne na tech thajskych vadi ta poloha - lezis na zemi, ne na lehatku s dirou na oblicej, takze mas tu hlavu vytocenou o 90 stupnu... kdyz me v pulce masaze pani vybidla, at se pretocim, vubec mi tou hlava neslo pohnout

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 19. května 2022 11:38

Já byla u fyzioterapeuta jen jednou a moc šikovný teda nebyl. Teď k němu chodil muž, protože jsme nikoho jiného nesehnali a když ho ještě začaly bolet záda, tak jsem ho radši napsala na čekačku k té svoji. Je teda úžasná, 50 kg i s postelí,ale kdyz zatlačí kam má, tak skučim. fakt ví co dělá a umí to i vysvětlit a to je těsně po škole. Prostě se holka pro to narodila. Ale k ní se i jako samoplatce čeká tak tři týdny minimálně. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. května 2022 11:52

Karja ty bezdětné a vypadající na fotce podezřele pozitivně jsem vytřídila v prvním kole

Já asi taky nemám v plánu probírat, že se tu vytíralo od vánoc asi 3x a že hromada odpadků na mužovým stole už zabírá větší část stolu než pracovní věci. Proto ani neocením ten mužský pohled Aranel , jako samozřejmě bych probrala i muže, ale nemyslím si že on je zdrojem mých problémů, resp. kdybych byla funkční, tak si to to dokážu zorganizovat tak, aby ke spoustě těch střetů nedocházelo.

Jen mi přijde že hledat tu konstrukční chybu, proč nejsem vhodný materiál na matku, mi půjde lépe se ženou.

viktorka_od splavu já teď byla poprvé u masera-muže a bylo to divné. I když asi mě asi nejvíc divné přišlo, jak pořád odcházel, abych se mohla otočit, posadit atd. Mě to znervoznovalo víc, než že měl zahlédnout kousek mého prsa.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:01

Jimik je, nakonec jsme šly pěšky  

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:14

Ta mateřská je stejně děsná, mám napůl udělané kvetakove placičky, napůl zasazené muškáty, napůl uklizený nákup, napůl uspané dítě

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. května 2022 12:18

MPLee Tak přeji pěkný den v ZOO, třeba tu na sebe někde narazíme . On byl ten autobus totálně plný už na Holešovicích. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:40

Jimik my už jsme doma, bydlíme kousek a máme permici. Já se po včerejšku vzbudila s migrénou a malá je taky ve skvělé náladě  Takže jsme nakrmily ovečky, parkrát mi zdrhla a udělala scénu, že do kočárku nenastoupí a šly jsme zase domu  Je to takový můj nouzový program - já se plahočím mezi zvířaty a ona mi aspoň nemůže vběhnout pod auto. Tak snad si vy užijete zoo víc a třeba se potkáme příště. Nebo zítra? 

Jinak teda do nemocnice jsme nakonec nejeli, ale ač nerada, využila jsem příbuzného a sehnal nám neurologa ještě v květnu! Uplný zázrak, takže vydržíme, pokud se tedy nebude záchvat opakovat. Pár minut na to mi volali i z neurologie, kde na termín už nějakou dobu čekáme a nabídli říjen

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:46

MPLee jinak já mám zkušenosti, že kdyz je to takto akutní a zároveň ne urgentní, dost může pomoct praktik, který má taky kontakty. Jasné, že nebude shánět přednostní termín kvůli 20 let trvající migréně, ale pro tyto případy bych si nějakou prioritu opravdu nevyčítala. 

Online Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:47

Napadlo me, pro vsechny, co hledaji neurologa, tak k tehle jsem chodila s malou prvni mesice po porodu, byla jako nedonosena hlidana. A kdyz jsem tam poprve volala, tak nam dala termin jeste ten samy den. Jen to jsou uz dva roky a tehdy jeste ordinovala na Veleslavine. Ale treba bude mit volneji. mudr-ivana-richterova

A zaroven se chci omluvit ze zitrejsiho srazu, nakonec jsme se rozhodli zustat pres vikend u nasich a nevracime se tak zitra dopoledne do Prahy. Tak snad bude brzo nejaka jina prilezitost.