A já samozřejmě vypadám na fotkách jako debil
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa :-D:-D Dobrej je teda! Jak z nějaký aranžovaný od fotografa!
dzizisketa wooow teda krasavec![]()
dzizisketa No, když vypadá dobře i na fotce na občanku, tak ti z něj možná vyroste fotomodel :o)
JanieB Ten zubatej úsměv![]()
dzizisketa Tak pěkně jsem na fotce ještě nikdy nevypadala ani já :-D
Kokoska Vypadá to, že je ještě single
Šikovná galánka, proč ne?
JanieB sikovna urcite bude, jak by mohla nebyt! Hezka bude utcite taky, po druhy babicce mozna bude mit i kus pole, hus, kachen dost, akorat tu novou almaru budeme muset nejak zaopatrit ![]()
Kokoska A chalupu a chalupu dostane od táááty. ![]()
A Erik má 9 měsíců
Ovšem zub zatím ani jeden, zato má po muži nejdelší nohy na světě..Nějaké nabídky? ![]()

Rhaenys ja sa hlásim s bezzubou 7,5 mesačnou ![]()

betsey teda, ja mam porad predstavu, ze mas maly miminko! Ty deti strasne rychle starnou!
Kokoska ale fakt strašne. Vôbec neviem ako to tak rýchlo stihlo utiecť!
Já bych na sňatkový trh přihodila jednoho ročního. Zuby neukazuje, ale má jich sedm :o)

To jsou tak krasne deti, vsechny![]()
jéé, samá krásná miminka a ne už tak úplně miminka!
dzizisketa Rostík je teda fešák!
Edit: smazána fotka dítěte
Vcera jsem nasla podezrele pupinky u mladsiho ditete. Vzhledem k tomu, ze starsi ted konci s nestovicema, je dost jasne, ze to bude ono.
Muz hned kouknul do kalendare a prehazel meetingy, aby s nimi mohl byt a ja mohla vyrazit do prace. Vlastne behem home office dohlizel i na starsiho, kdyz byl s nestovicemi doma on (ten teda uz nepotrebuje zadnou extra peci a pracovat se s nim da, ale stejne) a ja diky tomu nemela celych tech 14 dni stres s absencemi v praci. Ted tedy bude rada na mne, abych to nejak popytlikovala, ale i tak dobry, ze detske nemoci nejsou automaticky muj problem. Vim, ze tu plesam nad necim, co by melo byt normalni, ale z okoli vidim, ze to neni samozrejmost. Ze ta min placena prace je proste brana jako min dulezita a toho druheho ani nenapadne, ze by mel byt s detmi on.
Gatita to je super. naopak myslim ze je potreba o takovych prikladech mluvit ![]()
Gatita Tak to je dobrý, že jsou v tom krom muže nápomocné i děti. Ty moje, když jsou nemocné, tak vyžadují výhradně maminku.
A podezřelé pupínky se dceři objevily dneska, takže náš měsíc s neštovicemi asi právě začíná.
Mimochodem, takovej blbej dotaz, je vlastně nutné jít s neštovicema k doktorovi, když mají nekomplikovaný průběh?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí