DrowRanger to musí být fakt hrozný! Docela muže chápu.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Já bych k tomu napsala, že ,,Pisledny raz som zabezpecila spolocne ubytovanie" navždy!!! Pokud někde nerozumí svátosti dětskému spanku nemá se mnou na dovolené co dělat! Lituju vás hrozně moc
MP Meri jo, to je podle mě dobrej plán a mas výhodu, ze mas jedničku soběstačnou (a ve školce
)
Muž a svagrova se navzájem moc nemusi, jako tolerujou se ale tím to hasne. Díky tomu že znám pozadí téhle situace, vím proč to tak je. Takže tohle neřeším a nesoudim. Ale se svagrovou se v poslední době kvůli dětem dost vídáme, zároveň máme obě naprosto rozdílný pohled na výchovu, špínu, co které vadí. A dneska jsme vzali děti do zoo, holky byly venku od 7 od rána, takže když malá o půl 12 hodila hysterak, kvůli kravine, dost mě dostalo, že ji začala násilím k sobě otáčet, aby se s ní jako bavila, proč ryci...dítě samozřejmě nespolupracovalo, já se mu ani nedivila, ale nechala jsem to prosumet, male jsem jen řekla že chápu že je unavená, že už jdeme k autu a vyspi se. No a za chvíli se rozjecela i starší, že měla málo lesních jahod, protoze je sbírala do dlaně, a ještě se o půlku rozdělila se sestrou. Kdyz jejich bratrnanec predbehl holky a posledni trs obral sam a snedl. A na ní už hnusně vyjela, že ji starší nemá lhát, že žádné jahody neměla. Jenze ja presne vim, jak to starsi myslela kdyz se kvuli tehle situaci vztekla. Nemám problém když holky okrikne nebo zastaví Fyzicky, když dělají bugr. Ale tohle mě přišlo dost přes čáru už. Tak si dame opět asi pauzicku v setkávání...
DrowRanger strašne ![]()
rasaNori to by mi hodně vadilo, kdyby někdo takhle chtěl vychovávat moje děti.
Evaeva no ona to dělá svým klukům, tak asi myslela že ok i pro holky. To se teda dost spletla. My už k nim domu nejezdíme, když je tam svagr, protoze se vždycky hrozně rozčiluje když holky kvůli něčemu jeci, ale spíš mě mrzí, že jsem ji na to nic neřekla...
rasaNori víš co, mně by to vadilo, i kdybych souhlasila s její výchovou. Jasně, že holky usměrní, když někde dělají bordel, ale tím by to mělo hasnout.
Děkujeme za upozornění na dětský den na Smícháči. Kromě peněz za lístky nás to stálo peníze za tričko s tou lokomotivou, co nás táhla
Ale bylo to fajn, i když mám pocit, že tím kouřem budeme načichlí navždy.
dzizisketa hlavně, že jste si to užili! Myslím, že jsem zahlédla Rosťu s mužem. My dopoledne zvládli depo Zličín a odpoledne ještě i ten Smícháč. Ale jeli jsme jen drezínou a normálním vlakem domů.
dzizisketa Evaeva my měli taky vlakovou sobotu. Byli jsme v železničním muzeu v Lužné u Rakovníka. Super, kluci si to užili..![]()
Pinot Noir tak to jste mohli dorazit taky na Smícháč, jeden vlak jel z Lužné tam![]()
Mně se líbilo v tom depu, lidí tam bylo tak akorát, měli tam hezké dopravní soutěže, hasiče, velkou louku. Akorát nic vyhovujícího k obědu, jinak bysme se zdrželi déle tam.
Evaeva pro nás je to docela náročná cesta MHD na Smícháč, to jsme asi byli dřív v té Lužné.
Kluci mají pořád rýmu a docela rychle se unaví, zdá se mi, tak myslím, že cesta zpět by s nimi byla očistec. Takhle oba v autě hned usnuli, cestovní ideál. ![]()
DrowRanger ľutujem ťa. My sme práve prišli po celom dni od našich a hovorím si, že tam už nepôjdem aspoň mesiac. Neviem, čo som si myslela, keď som sa hlásila na ten jogový kurz, že tam dáme celý víkend. Vďakabohu, že som to nakoniec zrušila :)
Pinot Noir no my původně plánovali jen to depo, letos to bylo ideální, máme to deset minut metrem. Ale děti vypadaly použitelně a kupodivu vydržely úplně v pohodě až do těch pěti bez většího odpočinku. To jsem teda popravdě nečekala, nejunavenější jsem tu nakonec já
To znamená, že v létě na výletech nás taky čekají děti spící v autě![]()
Tuhle vám sem dám, ta je jak z plakátu na příští den otevřených dveří![]()

Evaeva jezis to je bozi![]()
DrowRanger Muže úplně chápu, taky bych v takový atmosféře nemohla vydržet. Hlavně vážně nechápu, že to rodiče nepochopí ani zpětně. Přece dvě malý spánkově deprivovaný děti, to na žádný pohodě nepřidá. Kolem spících dětí našlapuju opatrně a mám radost, že spí. Karja to napsala přesně!
Evaeva Všichni pojďte sem, je to tu skvělý!![]()
DrowRanger moc tě lituju!
Byla bych úplně nepříčetná. Starší byl takhle slabý spáč, vzbudil ho snad i můj dech! Kdo to nezažil, nepochopí, jak moc o nervy to je. Též máme v rodině jednoho člověka, který moje prosby tímto směrem nerespektoval, a fakt jsem si občas představovala různé typy násilných akcí. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí