Kan Aha, tak my se nezveme ze slušnosti, ale když fakt chceme aby ten dotyčnej přijel.
Vše o těhotenství a dětech
Kan prosím tě, proč by měli zajišťovat hlídání?! My teď s nimi na svatbě byli a to mě teda vůbec nenapadlo, že nám tam někdo bude hlídat děti. Původně se teda mluvilo o dovolené s prarodiči dětí, ne o rodinné sešlosti čítající 30 lidí, takže by se dva lidi přizpůsobili jiným dvěma lidem.
Evaeva A tos taky mohla sedět doma, protože by tě mohli pozvat bez dětí:-D:-D
Karja tak. A taky "blbě spal" neznamená nějaký měsíc, ale u Ríši se šeptalo, našlapovalo po špičkách, nevařilo ve varné konvici a nesplachovalo skoro 4 roky, na které navázal Viktor s jeho bdělou hodinkou kolem třetí ráno, následováno vstáváním v pět. Jako to pro hostitele taky nic moc, když barák ožije v pět. A neuděláš nic. A nejde o sešlosti, ale o prostou touhu se aspoň jednou za jeden-dva měsíce vidět.
Evaeva Prosimtě já nevím?!
MW kamarádka měla za hysterickou krávu, než si pořídila vlastní děti...a přiznala mi to až dost nedavno:D
Karja Hele to je každého věc, někdo ohleduplný je a někdo není. Píšu jen svoji zkušenost, nebo spíš pohled na věc. Pokud s tím někdo nesouzní, má na to právo.
moje maminka říká že když mě dala spát ven na dvorek, začal soused řezat na cirkulace.Pozoruju že když mě neco vzbudí a to spím jako dřevo,je mi do pláče a to jsem stará,co teprve miminko.Nemyslim budík, bouřku, kočku dobývají se domů.ale noční mejdan s kytarou o patro níž,dnes ráno manžel vydávajíci myčku, zvuk jako když přesypává sklo
.a ještě drzkoval že to dělal potichu a chtěl mi udělat radost.![]()
Nevím jestli to má souvislost s tím dětstvím, spíš ne
Karja no já bych hlídání zajistila, ale nevěstu to ani nenapadlo, chtěla tam mít svojí rodinu
Užili jsme si to my i děti. A to si ještě představ, že otec nevěsty nám nabízel svůj pokoj, když náš ještě nebyl připravený, že tam můžeme dát malého spát. A to by tam, ó hrůzo, dvě hodiny nemohl vejít![]()
Kokoska to mám pamätne jedno uspavanie syna na záhradke, v kociku, nemohol zaspať, ja už som skoro plakala s ním a zrazu sirena sanitky, tak v duchu som nad tým zlomila palicu, a syn hodil hlavu nabok a zaspal. Keby som to nevidela, neverím.
rasaNori Hmm,tohle je možná taky lepší si vůbec nikdy neříkat:-D
Potřebujeme mít stavbu do zítra večera pod střechou, a nedošel jeden z kolegů, tak jsem nastoupila já. A holky byly úplně skvělé, celý den nás vlastně krom oběda v poledne nepotrebovaly a krásne si spolu hrály (že je všude po přízemí nacintano vodou, to neřeším, mala daň za jejich samostatnost)![]()
Potrefenáhusa To by bylo radosti! Ucpat odtok a je to tam ![]()
Pozor, matka roku
podařilo se mi praštit dceru pánví do obličeje ![]()
Naštěstí z toho byl jen rozražený ret, zuby to vydržely.
Potrefenáhusa To nás junior netroškaří, chce jen tuhle velkou konev. Ale momentálně je zalévání čehokoliv nejoblíbenější činnost. Už jsme museli některé přelití hůře snášející rostliny odklidit z jeho dosahu. 
MP Meri nestiham docitat a hen ake novinky!
Blahozelam!
Potrefenáhusa to tricko s kravou
. A jo, aj mama na zahradke velmi trpi, mladsi totiz zasadne polieva vzdy jedno miesto :))
My sme boli na predlzenom vikende v Moravskom krase, decka boli skvele, uzili si aj jaskyne ale najma vlacik a lanovku samozrejme :) Po ceste domov sme sa zastavili na samozbere jahod, aby som stihla spraviť dzem pred dovolenkou, na ktoru odchadzame v stredu nadranom, to aby som toho nemala malo
. Tak ma k tomu chytil terwz strasny bolehlav a to som mala v plane este sterilizovat pohare. A zbieram tipy s deťmi do lietadla, aby vydrzali cakanie na letisku a let ked budu hrozne nevyspati (ja si dám asi panaka :))
Dočítám, gratuluju a držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí