Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 06. června 2022 03:28

Jimik jsou to pomocníci

ona i ta malá konvicka je dost vrazedna 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 06. června 2022 08:41

Mrakoplas u nas cekani na letisti nebyl problem, Tondu strasne zajimalo vsechno okolo, navic byly videt letadla a vsechny ty auta s kuframa a tak. Na ceste zpet jsme vyuzili hernu/hriste primo na letisti. Podle me vetsina vetsich letist tyhle mista ma, oznaceny na planku. V letadle nevim, jak budete sedet, asi by bylo nejlepsi, kdyby oba kluci mohli sedet u okynka a tim se taky u nas vyresilo skoro vsechno. A paradoxne na ceste zpet sedel na prostrednim sedadle a stejne z toho okynka dobre videl. Drzim palce, at to kde hladce! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 09:00

711990 dakujem. Budem s nimi sediet v trojke a sambo vedla cez ulicku, tablet nachystany mam :) U nas bude hlavny kamen urazu, ze budu nevyspati (a my tiez). Nastastie mam pozicany kufrik co je ako odrazadlo, problem vsak je, ze len jeden tak bude on akurat bitka

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 06. června 2022 09:15

Mrakoplas o ten kufr by se naši kluci stoprocentně rvali

Offline Tabea
8167 příspěvků moje polička 06. června 2022 09:34

Mrakoplas na letišti můžou sedět u okna a koukat na cvrkot venku. Pak jsou někde místnosti pro malý děti, v Praze mají (měli) i postýlky, stolek, mikrovlnku. Nebo má hodně letišť i hrací prvky v terminálech. Bude v letadle jídlo? Jestli jo, tak zkuste zjistit, jestli dávají dětem dřív, nebo jedou striktně podle řad. Když jsme letěli do Izraele, tak vydali napřed půlce letadle halal a pak jeli podle řad a dítě řvali hlady a únavou a zalomilo to, těsně než jídlo dorazilo. Jiný aerolinie dají prvně dětem, aby jim rodiče mohli pomoct a pak se v klidu najíst. Jestli máte nosicku, tak to byla při létání často moje záchrana, jak uklidnit přetaženy dítě. 

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 06. června 2022 09:41

Tabea co se týče jídla, nevím jistě, ale myslím, že Mrakoplas letí s nizkonakladovkou. 

Mrakoplas já bych využila toho, že dětem se jídlo i pití na palubu vzít může a vzala ho dost. a hlavně nějakého, žvýkacího, cucaciho. kvůli uším a vyrovnání tlaku.

Pokud letíte z Bratislavy, tak jim nějakou zábavu na letiště fakt vem, ja to delala tak, že jsem jim koupila úplně novou hračku. To dost pomůže. U nás stačil i Igráček nebo pastelky. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 06. června 2022 09:45

Mrakoplas hlavně jako hračku žádné drobnosti nebo to lego, protoze jsme to tak udělali a pak pořád lovili kostičky pod sedadly:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2022 09:47

Mrakoplas já myslím, že budou koukat na letadla a kufry a než se rozkoukají, budete tam. Ale starší teď hrozně rád vyplňuje nějaké úkoly, bludiště, spojovačky a tak. Koupila jsem mu v tetě takové mazací s fixou, vyplňuje to pořád dokola, něco má i Albi v té řadě Kvido, ale to cestovní je malinké, tolik ho to nezaujalo.

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 06. června 2022 09:58

Evaeva já teda nevím jak si predstavujete Bratislavské letiště, treba na zítra je tam plánováno celých 14 odletu - na cely den od půlnoci do večera, to Praha zvládne ve frekventovaných časech za hodinu. Tam tě žádný crkot neceka, maximálně na securitu, kdysi jsem kdysi s tímto provozem čekala frontu přes hodinu a půl.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 10:49

continuity letime z Viedne a o siestej rano . Nizkonakladovkou takze jedlo nebude Tabea , naberiem teda so sebou. Novu knizku aj ulohy mam Evaeva ja sa skor desim tej celorodinnej unavy, ze budu akurat vrieskat a chciet sa nosit (ale na nosic su uz velki a odvyknuti). 

rasaNori no ale uz mi nanapada co im kupit nove na zabavu, vsetko maju mam pocit

Pinot Noir no rozmyslam, ci nie je lepsi ziaden voziaci kufor ako jeden :)) ale investovat donho nemienim, uz ho nevyužijeme. 

Dakujem za rady, tu varim obed a dzem tak len odbieham. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 10:51

Jo a farbicky mozem vziat na palubu, neberie sa to ako ostrý predmet? :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2022 10:56

Mrakoplas no to je důvod, proč jsme odpískali tu Kodaň:) Já myslím, že tablet to jistí. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 10:59

Evaeva no jako nastvali ma s tou zmenou letu z obeda na siestu rano ale to nejako dame, musime :))

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 06. června 2022 11:00

Mrakoplas Viedeň je rozhodne lepšia správa než Bratislava. Potom by som si s pobytom na letisku nerobila žiadne starosti ako píšu vyššie, pre deti je to zaujímavé. Moje děti zvládli takéto malinké aj let o tretej ráno. 

Skôr ti vytuhnu v lietadle. Fakt im vezmi dosť jedla a pitia, ale inak by som sa tým zvlášť netrapila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2022 11:10

Mrakoplas to víš, že dáte. My jsme ten let ještě neměli koupený. Já bych řekla, že ráno budou v pohodě, až se vám podaří je vzbudit a vypravit, a usnou buď v letadle nebo potom při přesunu.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 06. června 2022 11:13

Mrakoplas v Tiger měli takovou hru, zelená čtvercová krabička, a v ní obrázky. A bylo to jak aktivity, měla jsi vyobrazené věci popsat zvukem, nebo pohybem (stačily ruce). 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 11:45

Evaeva no musime vyrazat o druhej rano (dve hodiny cesty len na letisko) tak sa  aj obavam ako to dame my so sambom . Decka dufam, ze zaspia este v aute do Viedne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. června 2022 11:51

Mrakoplas chápu! Bude to asi dost náročné.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 12:16

rasaNori skoda Tiger tu nemame. No prinajhorsom kupim nejaku debilinu na letisku :)

Online Kokoska
35053 příspěvků moje polička 06. června 2022 14:00

Mrakoplas nerada bych se te dotkla, ale jak to tak ctu, mne by asi dovolena s malyma detma a s takovou cestou a vsim okolo nestala za to, radsi bych jela v klidu autem na nejake hezke misto v republice. Ale urcite sama vis, na co mas, tak jen preju klidny let a prubeh dovolene.