Jimik jsou to pomocníci ![]()
ona i ta malá konvicka je dost vrazedna
Jimik jsou to pomocníci ![]()
ona i ta malá konvicka je dost vrazedna
Mrakoplas u nas cekani na letisti nebyl problem, Tondu strasne zajimalo vsechno okolo, navic byly videt letadla a vsechny ty auta s kuframa a tak. Na ceste zpet jsme vyuzili hernu/hriste primo na letisti. Podle me vetsina vetsich letist tyhle mista ma, oznaceny na planku. V letadle nevim, jak budete sedet, asi by bylo nejlepsi, kdyby oba kluci mohli sedet u okynka a tim se taky u nas vyresilo skoro vsechno. A paradoxne na ceste zpet sedel na prostrednim sedadle a stejne z toho okynka dobre videl. Drzim palce, at to kde hladce!
711990 dakujem. Budem s nimi sediet v trojke a sambo vedla cez ulicku, tablet nachystany mam :) U nas bude hlavny kamen urazu, ze budu nevyspati (a my tiez). Nastastie mam pozicany kufrik co je ako odrazadlo, problem vsak je, ze len jeden tak bude on akurat bitka ![]()
Mrakoplas o ten kufr by se naši kluci stoprocentně rvali ![]()
Mrakoplas na letišti můžou sedět u okna a koukat na cvrkot venku. Pak jsou někde místnosti pro malý děti, v Praze mají (měli) i postýlky, stolek, mikrovlnku. Nebo má hodně letišť i hrací prvky v terminálech. Bude v letadle jídlo? Jestli jo, tak zkuste zjistit, jestli dávají dětem dřív, nebo jedou striktně podle řad. Když jsme letěli do Izraele, tak vydali napřed půlce letadle halal a pak jeli podle řad a dítě řvali hlady a únavou a zalomilo to, těsně než jídlo dorazilo. Jiný aerolinie dají prvně dětem, aby jim rodiče mohli pomoct a pak se v klidu najíst. Jestli máte nosicku, tak to byla při létání často moje záchrana, jak uklidnit přetaženy dítě.
Tabea co se týče jídla, nevím jistě, ale myslím, že Mrakoplas letí s nizkonakladovkou.
Mrakoplas já bych využila toho, že dětem se jídlo i pití na palubu vzít může a vzala ho dost. a hlavně nějakého, žvýkacího, cucaciho. kvůli uším a vyrovnání tlaku.
Pokud letíte z Bratislavy, tak jim nějakou zábavu na letiště fakt vem, ja to delala tak, že jsem jim koupila úplně novou hračku. To dost pomůže. U nás stačil i Igráček nebo pastelky.
Mrakoplas hlavně jako hračku žádné drobnosti nebo to lego, protoze jsme to tak udělali a pak pořád lovili kostičky pod sedadly:D
Mrakoplas já myslím, že budou koukat na letadla a kufry a než se rozkoukají, budete tam. Ale starší teď hrozně rád vyplňuje nějaké úkoly, bludiště, spojovačky a tak. Koupila jsem mu v tetě takové mazací s fixou, vyplňuje to pořád dokola, něco má i Albi v té řadě Kvido, ale to cestovní je malinké, tolik ho to nezaujalo.
Evaeva já teda nevím jak si predstavujete Bratislavské letiště, treba na zítra je tam plánováno celých 14 odletu - na cely den od půlnoci do večera, to Praha zvládne ve frekventovaných časech za hodinu. Tam tě žádný crkot neceka, maximálně na securitu, kdysi jsem kdysi s tímto provozem čekala frontu přes hodinu a půl. ![]()
continuity letime z Viedne a o siestej rano
. Nizkonakladovkou takze jedlo nebude Tabea , naberiem teda so sebou. Novu knizku aj ulohy mam Evaeva ja sa skor desim tej celorodinnej unavy, ze budu akurat vrieskat a chciet sa nosit (ale na nosic su uz velki a odvyknuti).
rasaNori no ale uz mi nanapada co im kupit nove na zabavu, vsetko maju mam pocit ![]()
Pinot Noir no rozmyslam, ci nie je lepsi ziaden voziaci kufor ako jeden :)) ale investovat donho nemienim, uz ho nevyužijeme.
Dakujem za rady, tu varim obed a dzem tak len odbieham.
Jo a farbicky mozem vziat na palubu, neberie sa to ako ostrý predmet? :)
Mrakoplas no to je důvod, proč jsme odpískali tu Kodaň:) Já myslím, že tablet to jistí.
Evaeva no jako nastvali ma s tou zmenou letu z obeda na siestu rano ale to nejako dame, musime :))
Mrakoplas Viedeň je rozhodne lepšia správa než Bratislava. Potom by som si s pobytom na letisku nerobila žiadne starosti ako píšu vyššie, pre deti je to zaujímavé. Moje děti zvládli takéto malinké aj let o tretej ráno.
Skôr ti vytuhnu v lietadle. Fakt im vezmi dosť jedla a pitia, ale inak by som sa tým zvlášť netrapila.
Mrakoplas to víš, že dáte. My jsme ten let ještě neměli koupený. Já bych řekla, že ráno budou v pohodě, až se vám podaří je vzbudit a vypravit, a usnou buď v letadle nebo potom při přesunu.
Mrakoplas v Tiger měli takovou hru, zelená čtvercová krabička, a v ní obrázky. A bylo to jak aktivity, měla jsi vyobrazené věci popsat zvukem, nebo pohybem (stačily ruce).
Evaeva no musime vyrazat o druhej rano (dve hodiny cesty len na letisko) tak sa aj obavam ako to dame my so sambom
. Decka dufam, ze zaspia este v aute do Viedne.
Mrakoplas chápu! Bude to asi dost náročné.
rasaNori skoda Tiger tu nemame. No prinajhorsom kupim nejaku debilinu na letisku :)
Mrakoplas nerada bych se te dotkla, ale jak to tak ctu, mne by asi dovolena s malyma detma a s takovou cestou a vsim okolo nestala za to, radsi bych jela v klidu autem na nejake hezke misto v republice. Ale urcite sama vis, na co mas, tak jen preju klidny let a prubeh dovolene.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.