Kokoska tak zase lidi jezdej s detma leckam a ta cesta v noci bude třeba nejvíc v pohode, zas ty děti už nejsou tak malinky, aby s nima museli jezdit jen k rybníku
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas u nás by fungovala čokoláda. Veľa čokolády ![]()
A držím palce, ja mám v pamäti ako som raz musela odchádzať na lietadlo do Paríža ráno o druhej, a niesla som to veľmi ťažko. Mám pocit, že v jeden moment som si aj poplakala a to som išla iba sama s priateľom ![]()
Kokoska no jak by som to..neplanovala som letiet rano ale na obed, podla toho som aj vyberala letenky!
. Ale to ma neodradi, je to jeden den nepohody, naspat uz letime v rozumnom case, deti sa tesia prvy krat k moru.. po oboch republikach jazdime niekolkokrat do roka a uz ma to ani nebavi :) Ja nemam problem letiet aj v noci, spat na letisku atd ale chcem byt pripravena na vsetky moznosti kvoli detom, tak tu loudim rady. V noci ich ken prenesieme do auta rovno z postel a o pol 11 doobeda budeme na ubytku, hodime sa vsetci do postele spat a bude :) Ja by som s nimi zas nemohla dat autom Chorvatsko, to by bolo same Kedy tam uz budeme?? ![]()
Dvojity prispevok
Mrakoplas já si myslím, že nakonec to bude všechno v pohodě. Já mám taky takové sklony, řešit kde co, a jak to uděláme a nebudou mít hlad,... A nakonec jsou všichni v klidu a já si mohla ušetřit trochu nervů a plánování ![]()
Evaeva no asi tak
ja som proste planovac.
Mrakoplas Sladkosti na cestu? To by mi v dusledku prijmu cukru vylezli oba z auta na strechu za jizdy! ![]()
Vari musíš jich mít tolik, aby je nestihli sníst. Pak ti budou skákat po hlavě až v hotelu ![]()
3x
3x
Vari na pridel samozrejme! Plus ked sa moc nudia, davam ulohy za gumoveho medvedika (mladsiemu aj ako motivaciu k chodeniu, je to strasny lemroš a len by sa nosil). Napriklad teraz v lese najst slimáka, jaskynu, v aute kto zbada nieco z okna atd..to potom jedno balenie vydrzi dost dlho :))
Hlásím, že O. je o mandle lehčí. Čekali jsme celé dopoledne a zvládl to výborně. Tak zítra snad domů.
Ovšem matka spolupacienta je teda
Kluk to nenese moc dobře a ona ho "uklidňuje" strašením doktory a injekcí ![]()
Mrakoplas to je dobrý nápad s těmi úkoly, to si musím zapamatovat
My vždycky hráli slovní fotbal a podobně, ale na to jsou malí.
Evaeva hura!!! To je dobre ze to mate za sebou. Spolupacientova mama je na ranu![]()
711990 já jsem taky ráda, i když po tom čekání už jsem byla spíš otrávená než nervózní. Ale syn to zvládl výborně (s tabletem teda), od večera nic nejedl a pak ani nemohl pít, a stejně byl moc hodný.
Mně se nelíbila už v pátek při příjmu, bohužel kluci jsou nejstarší a samostatné pokoje se dávají od nejmenších dětí. Prý se kluk bojí doktorů. No já se ani nedivím, když prý přijde, dá mu na prdel a injekci, jestli se neuklidní![]()
Evaeva ježíšmarjá, jak může být někdo tak tupej?! ![]()
Syn je frajer.
Přeju rychlou rekonvalescenci.
Evaeva tyjo vy jste tam uz od patku??? Uf...jinak takovou pani jsem presne minule zazila v cekarna u pediatricky. Ani ne rocni mimino brecelo a ona s nim klepala a vykrikovala:"Bojis se, vid! On uz se boji!!!! Dostanes injekci, bude to bolet!"![]()
711990 tahle mu naopak říká, že to nemůže bolet, když má v sobě léky. Já se mu snažím ty věci nějak bez strašení vysvětlit tak, aby to pochopil a nebyl překvapený. On teda snáší všechno v pohodě ![]()
Nejsme tu od pátku. Den předem ráno (pro pondělní teda pátek) proběhne příjem, papíry, měření teploty:) atd. A když bydlíš blízko, můžeš jet domů a přijedeš až v den operace před sedmou ráno. Od těch sedmi jsme čekali asi do jedné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí