Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 10. června 2022 12:33

Evaeva Ježíšmarjá, no tohle přesně dělalo(doufám že ,,LO,,) to menší dite. Nejhorší je, že zatímco velkoumalou jsme odeslali se uklidnit do pokoje a ona tam třeba za dvě minuty byla klidná. Tahle malá se tam rozvášnila, přišla a vyloženě mi do obličeje rvala o to víc, protože věděla, že mě tim vytáčí nebo jako chtěla ukázat že může víc? Nevím, nicmene to byla síla... 

Nicméně já se zarekla, že se nebudu rozčilovat a nebudu používat sprostá slova. A od pondělí držím. Držím. A taky se nebavim s mámou:-D možná to má souvislost:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2022 12:57

Anema Karja no pak se nasnídal, řval další hodinu a teď znovu začíná, ale to už bude odvelen do postele. Vážně nevím, co se stalo, ani mi nepřišlo, že by byl rozčilený, spíš zoufalý. No pak už jsem mu taky řekla, že to nechci poslouchat a šla si hrát se starším. Nikam jsem ho teda nezavřela. Řev kvůli něčemu celkem umím ustát, jsem přístupná nějaké dohodě, pokud se dá ustoupit, ale jen tak kvůli ničemu, to mně teda drtí. A nejlepší byla pasáž, kdy řval, že má nudli, kterou měl protože řve

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 10. června 2022 13:04

Evaeva to s tou nudlí . Naše ráno řvala, že chce plakat a nejde jí to .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2022 13:06

Anema to je taky dobrý 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 10. června 2022 13:57

Karja Jezis sprosty slova! Tuhle se detem nelibilo, ze mi rozkrojeni melounu trva nejak dlouho, takze jsem jen pronesla, ze rozkrojeni melounu neni zadna prdel a mala mi pak litala po obyvaku a vykrikovala Neni prdel, neni prdel.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:03

Vari No jako my máme to hovnový období takže mě už nic nepřekvapí. Včera dcera říkala, že Tána jě malý hovínko a mamka jsou čůránky tak jsem to zarazila, že o mně takhle mluvit nebude (segru jsem v tom nechala) a ona mi říka "cococo, však já říkam, že na zemi jsou čúranky, mamka je mamka, a čůránky jsou na zemi, nejsou dobrý do pusy, stejně jako hovna, hovna ležej na zemi a některy jsou veliký".......a volně prosím si domyslete pointu na další půl hodiny..... 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:10

Karja Tohle obdobi ocekavam taky, mala zatim rika jen velmi durazne fuuuuj, takze kdyz na me tuhle ukazala a nekolikrat rekla, ze je mama fuj, pouze jsem ji suse odpovedela, ze ano, mam mastnou hlavu, ale ze za to muze ona, pac uz nekolik noci a dni nespala a nedala mi ani tech pet minut na umyti hlavy. 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:14

My jsme uz tretim nebo ctvrtym tydnem doma a tedy nic moc. Jedno dite je tedy uz uzdravene uplne, to druhe skoro taky, ale do jeslicek jeste nemuze. Hrozne se tu placame od niceho k nicemu, same uklizeni a vareni a "podavani caju" ve smyslu vztahoveho vlakna,  venku je krasne, vsude sama akce, v praci toho taky neni malo, ale mladsi je porad takovy potrebny, tak to jen sunu pred sebou. A jsem desne frustrovana, protoze je pulka cervna, coz znamena,  ze moje nejoblibenejsi rocni obdobi je v tahu, aniz bych ho vubec zaregistrovala. 

Jsou tu i pekny momenty, treba dnes rano jsem delala, ze spim a poslouchala, jak spolu deti vedle v pokojicku něžně rozmlouvaji. Slysela jsem, jak starsi pomaha mladsimu vysoukat se z pyzama, usadit ho na nocnik, pak mu ukazoval omalovanky a neco si vykladali.  pak tam byl slyset nejaky lomoz, to se deti snazily vylit nocnik do zachodu, ale nevyslo jim to, ale i tak to bylo hezky zvukovy intro do noveho dne.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:16

Vari Jako já myslím, že to všechny děti nemají. Ale dcera se v tom hodně vyživá, ještě navíc s neteří, jestli budou spolu ve třídě ve školce příští rok, tak se ta budova vyloženě celá zahovnovuje. 

Gatita Jojo. Některý okamžiky jsou i krásný!:-D:-D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:16

Vari Jako já myslím, že to všechny děti nemají. Ale dcera se v tom hodně vyživá, ještě navíc s neteří, jestli budou spolu ve třídě ve školce příští rok, tak se ta budova vyloženě celá zahovnovuje. 

Gatita Jojo. Některý okamžiky jsou i krásný!:-D:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2022 14:25

Gatita jo, když spolu rozmlouvají, to je úplně božíMladší se bojí sám do koupelny (větrák, i vypnutý) a starší se kolikrát nabídne, že ho doprovodí nebo mu úplně upřímně pochválí výrobek ze školky,...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:39

Karja starsi cez toto exkrementove obdobie vsade vykrikuje: hurmikako (Prislo mu strasne vtipne hurmikaki). Ked sa stretnu so synovcom tak pochoduju jak vojaci a spievaju hurmikako hurmikako! Obcas tak viem, ze sa vracia domov ked ho cez okno pocujem vybliakovat toto zazracne slovicko na celu ulicu.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:57

Karja syn todle období vůbec neměl, je mu přes 5, snad už to nepřijde! (teď jsem si to zajistila na dalšího půl roku, já vím, jak to tady funguje) 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. června 2022 14:59

A dneska budu v rámci muzejní noci večer v knihovně s deskovkama pro nejmenší, kdybyste se třeba někdo chtěl stavit. Začínáme v 17 hod a pojedem dokud vydržíme, max. do 22 :) 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. června 2022 15:43

Ještě, že mají to brouzdaliště v zoo tak mělké. Jako správná špatná matka jsem čuměla do mobilu, zatím co mi tam dcera po hlavě spadla. Bylo to teda krutě ledový, ale přežila

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 10. června 2022 18:19

MPLee 

Díky za připomenutí, my chceme jít zítra, beru náhradní sadu oblečení I když v tom vedru mu pak možná to mokré schválně necháme.

Já si dneska všimla, jak dlouhé má to mimino řasy. Fakt dlouhé. Akorát je má úplně světlé, takže téměř nejdou vidět.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 10. června 2022 18:30

Stavba, takže děti jsou volně ložený, což generuje situace že by se jeden posral, fakt. Prvně malá v rámci naliti vody psovi vytopila půl obýváku, ačkoliv má pes po zahradě tak 6 kyblu s vodou. Pak šla převlect panenku, na což vytahala komplet šuplík s jejím oblečením, pak ji do studny spadla oblíbená lžička, to jsem teda už hodila na muze že mám jen jedny nervy...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 10. června 2022 18:33

žluťásek nepřijde, spousta dětí to nemá. Ale mně to baví moc nevadí vlastně. Na veřejnosti moc nebývame, tak co! 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 10. června 2022 19:16

Syn má za sebou 3 týždne dochádzky do škôlky v kuse to sa ešte nestalo. Môžem povedať, že po necelých 3 rokoch je na škôlku adaptovany teda, nespal tam ešte,  ale dnes plakal, že ide víkend a nemôže ísť do škôlky. 

Ale budúci rok už tam bude spať. 

Muža už doma "žeru mrle" a hľadá si nejakú robotu. 

Bolo to fajn, mať ho doma.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. června 2022 19:50

dzizisketa surikaty maj mladé, a jsou děsně rozkošný. My byly dneska, já a obě děti, jsem úplně hotová.