Tabea budit taky moc nechci. Jedna z rad je nedávat na noc plenu, ale to by u nás znamenalo převlékat každou noc postel, za celý jeho život nebyla noc, kdy by měl tu plenu suchou. Ty spodky znějí zajímavě, nemáš nějaký odkaz? Jak ho znám, tak se to vyřeší z ničeho nic tak měsíc dva po "termínu"
každopádně mu dám čas do těch pěti, to je v zimě, bude to praktičtější kvůli tomu pití, jak píše continuity
Vše o těhotenství a dětech
Tabea Spoďáry s alarmem jsem objednala, vysvětlila a přesně od té doby celou noc vydržel. Do té doby to bylo několikrát do týdne. Párkrát pak byla nehoda, ale to bylo skoro rok poté. Jako vyplatilo se to, ale proč to nešlo bez toho.
Karja pokud spí tak málo, nešlo by ji dávat na záchod právě, když je vzhůru? to se mi to radí, co?
rasaNori A to se vám vzbudila na vycurani sama nebo vydržela do rána? No já to nechám na ten podzim, máme doma v létě horko, tak at pořádně pije, ale za tři měsíce jako když najdu, že jo!!!
Evaeva nedat plínu mi zní jako sci-fi. Já prevlikala postel i s plinama, syn to podle mě pustil vždycky tak pod tlakem, že to nestihla pobrat. A spal dál, klidně až do rána v rybníku. Spoďáry jsou tyhle, teď jsem se po nich zběžně dívala a nenašla. Pokud by je někdo chtěl, tak bych zítra podnikla další pátrání. Myslela jsem, že byly holčičí nebo klucici, podle vedení dratků, na stránkách to teď ale mají rozdělený jen podle velikosti.
MaeGandal Ona jako spí krátkej úsek, ale v kuse, nebudi se vůbec v noci.
Evaeva No je to věda! Ony jak se mi na denní spaní odplenkovaly samy, tak si s tímhle nevím rady, čekala jsem stejnej průběh:-D.
MaeGandal já mám podezření, že syn byl línej vstát z postele. Proto to tak šlo se spoďárama tak rychle. Nechtěl v noci poslouchat ten šílenej řev. ![]()
I když je fakt, že picí návyky nezměnil a v noci jde na záchod tak maximálně jednou za měsíc. Tak nevím, možná mu to pomohlo ve spaní/polospánku pochopit, že to nemá pustit.
Buzení v noci mi přišlo jako nesmysl. On napůl spal, já ho táhla na wc, tam nic a za chvíli rybník.
Karja no mně se na den neodplenkoval, dřív přestal spát. Pak se teda asi rok nepočůral ani v autě, když usnul, ale teď se mu to zase párkrát stalo. Mladší ten má na denní spaní náběh, občas má plenu suchou, už jsem právě uvažovala, že mu jí zkusím nedat.
Ja jsem kdysi jen náhodou zjistila, že dcera plínu používala až ráno po probuzení, čili že mokrá plína neznamená, že se v noci počurá, ale že se do ní vyčurala, protože ji měla. Dali jsme jí pak do pokoje k posteli nočník, fungovalo to okamžitě.
Nočník u postele je ale dobré řešení, to pomohlo hodně mým kamarádkám. Já ten problém kupodivu nikdy neřešila, dcera byla tak nějak v pohodě, počurala se v noci asi 4x v průběhu dvou let po odplenkování. A syn nečural v noci snad od půl roku, možná i dřív, ale jako vůbec! Zato přes den byl problém tak do tří a půl....
I doktor byl zaskočenej, prý takový případ nepamatuje.
Syn mal nocnu plienky suchu od roka, akurát to do nej všetko pustil po zobudeni. Na deň sa odplienkoval tesne pred 3.rokom, ale tak, že sa spýtal, či má plienku a pustil to. Ani za svet nocnik.
Evaeva chúďa, nech mu to rýchlo prejde ![]()
Pěkně všem děkuji, ráno vrazila dcera do ložnice a prý Mami, já jsem se omylem počůrala ![]()
Tabea my ho právě v noci budili, a to dost dlouho. Manžel ho teda čapnul, posadil na záchod. Dítě nic nevědělo. Tak jsem to převzala já, že jsem ho donutila na záchod jít. Jako nic si nepamatoval, ale on spal tvrdě. Pak jsme zkusili přestat, to se budil sám skoro dva měsíce a chodil každou noc na záchod. Pak ale se zase přestal budit. Mně proste přišlo, že mu ještě ta funkce "v noci se moc netvoří " nedovyvinula. Tak jsem zase několik měsíců pockala, vážně jsme to začali řešit, až po tom šestém roku, možná později. A to "zabraly" ty spoďáry
Mohučanka tak a je to jasny, prestavam to tady cist![]()
Karja ona byla schopna v noci si zajít do koupelny natočit si do hrnku vodu, na stolicce. Ale na zachod jsme ji okolo 11 pul 12 nosili na stridacku, 5x v tydnu se v klidku vycurala a tak 2x desna scena, skoro mesic jsme to zkouseli. Takže jsme si řekli že to zkusime jinak, abychom ji netrapili. No a já měla nachystané náhradní peřinu i polštář a asi 4x bylo ráno komplet procurano a pak už nic. Máme sušičku, tak nebyl problém to přes den vyprat.
letfenixa díky! Chudák to je zcela určitě, dneska jsem zjistila, že má v puse asi čtyři
afty.
Nechala jsem karton mlíka v kufru auta v tom vedru celej den, na chuti nic necítím asi...Tak co myslíte? Jako tomu by to asi nemělo vadit ne....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí