Potrefenáhusa Potrefenáhusa tohle já třeba vůbec nikdy dělat nechtěla, my ten bordel uklízíme večer najednou. Už to děti celkem zvládají, občas mají takové záblesky, třeba úplně sami uklidili, když jsem naznačila, že je čas. Ale každý měl vyndanou jen jednu věc a mně spadla brada, takže to byla fakt výjimka. Oni teda do hraní zapojí kde co, takže mi i přišlo kontraproduktivní každou věc hned uklízet.
Vše o těhotenství a dětech
Zina Tak sis tu zmrzku ani nevychutnala. Jinak já si myslím, že u těch prarodičů, jak tam není ten denní zvyk na to dítě, je ten konflikt hned. Blbé je, že takhle nemají situaci pod kontrolou kolikrát ani rodiče.
Zina Hlavně dost často ty lidi popisující to hrozný chování ,,seš hrozná, děláš tohle a tohle,, ale neřeknou vubec, ale sakra vůbec, to správný, jakože co po těch dětech vlastně chtěj.....
Karja hele nevím, byl to prostě velký problém, že nechtěla vylézt ty dva metry až na vrchol ![]()
Kluci na kolech tohle ježdění pro ježdění neprovozují, ale teď spolu začali závodit. Mladší má karambol tak co tři dny, jak se žene za bráchou.
Evaeva Jo no, jako u nás ta menší prostě vymyslí kraviny.....Musim zpucovat obě protože u té starší je větší šance že poslechne a malá se bude opičit!
Zina Hlavně dost často ty lidi popisující to hrozný chování ,,seš hrozná, děláš tohle a tohle,, ale neřeknou vubec, ale sakra vůbec, to správný, jakože co po těch dětech vlastně chtěj.....
To máš úplnou pravdu! Já to mám teda naučený od psů, že zákazový povely jsou na houby a je lepší dávat dopředný, případně převést na jinou činnost, takže přesně to samý - neříkat, co dělat nemá, ale říkat, co dělat má. Tak snad mi to trochu pomůže, doufám teda, že si to tu teď nepřečte ospod :-D.
Ja jsem vloni vzala vnuka do Robinsonparku v Jihlave, jestli to nekdo znate - takova obrovska herna s klouzackama, prolezackama, ruzne interaktivni hry tam jsou, tobogan, auticka, proste vsehochut. Dite jsem tam v 10 vypustila a stezi ulovila na obed, jen se mi obcas pribeh ukazat. A odpoledne asi do 4 totez. Byl stastnej jak blecha, hned si tam nasel kamarady a radili spolu. A muj muz to nemohl pochopit, to neni zadny program, to je ztraceny den, meli jste jit tam a tam a delat to a to... jezis, proc? Jako jo, takovy herny jsou i v Praze a chodi tam i s rodici, ale proc mu to nedovolit, kdyz byl tak spokojenej? Dalsi dny jsme meli jiny program, docela pestry, tak co uz.
Zina Určitě ti to pomůže;-)
Karja u nás právě přestává všechna legrace, starší naučil mladšího lézt na strom
zakazovat to nechci, tak snad to přežije ![]()
Kokoska můj ideál je sedět na hřišti a cumet (nejlíp do mobilu, haha) a nic nedelat, vzdycky na ty lidi, co to tam tem dětem neustále organizujou, koukam s úžasem jako proč, já jsem spokojena, když si dite hraje a nic po mne nechce
Zina vyuzijes to úplně strašně moc! Jen ty batolata jsou proti psům o dost napřed :-)
Kokoska já tyhle zařízení nesnáším, pro mě je to taky ztracený čas, většinou tam s nimi chodí jen muž (jako byli asi třikrát). Jenže my prostě musíme chodit za mladším jako ocásek, sám tam být nechce a nemůže. Věřím, že až se tam zabaví sami, tak změním názor ![]()
Potrefenáhusa můj ideál je to taky, právě to provozuju
mudím říct, že si spolu teď fakt úžasně vyhrají, je vidět, že mladšímu už budou tu tři, to je takový zlomový věk. Dokonce jsem si začala nosit i knihu.
Potrefenáhusa jo, pro me to byl taky bezva den
Jsem zvedava, jestli tam letos bude chtit zas, mam ho prvni tyden v srpnu. To taky muz nechape, ze bychom delali neco, co uz jsme delali. Nastesti on u toho neni a nastesti letos nemusim ja byt s nim a jeho bandou, mne ten jeho dril jde na nervy. A on jak se rozjede, komanduje pak i me ![]()
Evaeva nojo, se dvema, kdy jedno musis dozorovat, je to neco uplne jinyho, to by me taky nebavilo.
Evaeva když u nás to vypadá tak, ze vytaha všechny knížky z police, vysype do toho bednu hraček a jde si někam jezdit autem
Potrefenáhusa ty si myslíš, že je to u nás jiné? Do dvou let staršího byly v dosahu jen věci, u kterých mi to nevadilo. Den zahájil tím, že všechno z polic vyházel a šel od toho. Když jsem to uklidila, tak se vrátil, znovu vyhodil,.. to mně přešlo dost rychle. Když jsem chtěla pustit robotický vysavač, musela jsem ho nejdřív obléct a strčit do kočárku, než jsem šla uklidit věci ze země.
Teď už je to mnohem lepší, pozornost soustředí víc na hračky a i si víc opravdu hrají.
Zina vyuzijes to úplně strašně moc! Jen ty batolata jsou proti psům o dost napřed :-)
Tak to podepisuju, myslim ze pes i chce vyhovet a snazi se, zatimco batole ne![]()
Karja vcera jsem presne tohle ale uz z pusy vypustila "ses hroznej a porad neco nicis", ale teda v kontextu skod sem mohla rict i neco horsiho a porad by to bylo malo
u nas je ted faze, ze vsechno co reknu, preklopi do opaku. Takze na moje "prosim nenic hracky, k hrackam se chovame hezky" na me zarve "joooo nicit joooo!"
711990 Joo, ničit joo
Ještěže se teď dá být hodně venku, co? Náš mladší spíš zkouší, co ta věc dovede/snese. To je taky takové blbé, když vlastně jeho cílem nebylo to zničit, ale stejně to nepřežilo.
Věřily byste, že jsem napsala unuo a myslela jsem dupeto? ![]()
(Bordel je u nás strašnej, ale daří se mi ho držet v mezích pokojíčku...kde ovšem není vidět podlaha
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí