žluťásek ten Botanicus je asi na celý den, co?
Vše o těhotenství a dětech
711990 Hele já zas pro ty matky co jsou s dětma furt mám pochopení! Já taky říkám nebo spis sobě pod vousy že jsou hrozny! Nejhorší je, že třeba segre pomůže křičet, děti poslechnou a ji je i líp. Ale mně vůbec, já jsem ten tichej agresor, takže musím řvát kvůli nim a ještě si pak zanadavat sama pro sebe s těma zatnutejma zubama!
Věřily byste, že jsem napsala unuo a myslela jsem dupeto?
(Bordel je u nás strašnej, ale daří se mi ho držet v mezích pokojíčku...kde ovšem není vidět podlaha
)
Věřili, já tuhle vypínala sporák tři hodiny po dovaření oběda. Plynový.
Jeden marod šťastný s HagyBagy 
Tak to podepisuju, myslim ze pes i chce vyhovet a snazi se, zatimco batole ne
Karja vcera jsem presne tohle ale uz z pusy vypustila "ses hroznej a porad neco nicis", ale teda v kontextu skod sem mohla rict i neco horsiho a porad by to bylo malo
u nas je ted faze, ze vsechno co reknu, preklopi do opaku. Takze na moje "prosim nenic hracky, k hrackam se chovame hezky" na me zarve "joooo nicit joooo!"
Tohle dělá i Rosťa, že na mě úplně zuřivě zařve "budu to dělat!" a jiné variace téhož, ale dobré je, že ve skutečnosti pak udělá to, oč jsem ho žádala. Takže za mě spokojenost, očividně si jen potřebuje vybít frustraci.
Vy máte na povlečení tučňáky! A držím pěsti, ať je co nejdříve fit a brzy vás pustí!
letfenixa je statočný ![]()
Už sú nejaké výsledky?
Já jsem asi fakt magor, pro me jsou bordel i polštáře z gauce na zemi, rozecteny knizky na stole ...
Po omezenou dobu jsem schopna to tolerovat, třeba když přijdou na návštěvu cizi děti
ale jinak se to musí striktne uklízet, jakmile na to třeba hodinu nesahne ... bordel zóna je jen hrací koberec, tam mu do toho zasahnu tak jednou týdně. No, jednou asi svým dětem prispeju na terapii
dzizisketa mladšího jsem naučila výborně popsat svoje potřeby
Teo, nemlať do toho stolu, na to je zatloukačka! - Já potřebuju ![]()
letfenixa pacient se zdá v dobré náladě
Už něco víte?
MP Meri
pro mě je bordel i polštáře na gauči jenom rozházené, nenatřepané ![]()
(ale tady dělá nepořádek už jenom muž)
Dam sem na chvíli dokufoto, nic nearanzuju, sedím na gauci, jsme cely den doma. Hrací bordel vs. zbytek bytu. Snad jsem normální ![]()

letfenixa
dobré jídlo dělá divy
MP Meri no spíš se dopracujes do stavu, kdy po sobě sám uklidí.
Mě ten vizuální bordel taky dost vyrušuje a potřebuji mít na pohled věci uklizené. Jediné, co neřeším průběžně, je ten jejich pokoj. Tam se rozčílím tak 2x týdně a už to jede.
MP Meri Hezký to máš. A úplně normální mi přijdeš, říkám já, tyran, protože ty hračky si u nás uklízel synek sám, musel.
MP Meri tomu bych bordel teda nerikala.
Ja bych vam asi mela vyfotit pracovnu myho manzela, pak byste se detickam sly omluvit!
MP Meri teď vidím ty fotky, máš to krásné.
Já fotit dnes nebudu,děti balí na tábor. ![]()
Už jsme se s mužem domluvili, že zítra si hezky uklidime. ![]()
MP Meri ty nevíš, co je hrací bordel
Mým dětem by taková plocha nestačila, ale je fakt, že povětšinou mají podlahu pokrytou jen v pokojíku. Mně je to teda ukradené, vůbec mi to nevadí, chci akorát aby byly volné hlavní trasy pohybu a žádné hračky v kuchyni. A večer teda vyžaduju úklid.
Catherinne my na gauči žádné polštáře nemáme ![]()
MP Meri No krásný to máš! Já fotit nic nemůžu, nám to tady přerůstá přes všechny hlavy:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí