Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. července 2022 15:03

dzizisketa 

Úplně se mi vybavilo několik okamžiků, kdy dceři bylo pár měsíců a synovi 2 a půl. Někdy to vyřešila diplomacie, někdy to bylo maso. Někdy se ustoupit moc nedá, protože tam je i to miminko. Nám to pak "ulehčil" covid, protože jsme prostě seděli všichni doma na zadku a venčili se jen na zahradě nebo do lesa. Do civilizace se nechodilo a vlastně nic nespěchalo.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 15. července 2022 15:10

dzizisketa úplně to vidím. Když se vždycky po nějakém výletě ohlédnu zpět, přesně takhle bych ho mohla sesumírovat, kolikrát se servali, kdo kolikrát brečel, koho jsem kolikrát seřvala já, co neklaplo,... Ale taky si stejně vždycky řeknu, že to bylo fajn.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 15:10

711990 no to zamrzí! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. července 2022 15:15
Reakce na Pinot Noir:

To jsou věci, které za pět minut zlikvidovat nedokážu, uklidit tohle trvá dlouho a během pár minut je to vždycky zpět.

No tohle je přesně hřebíček na hlavičku. Já bych to i udělala, ale proč????? Když to do půl dne zase umatlaj

Já už jenom čekám, až ty děti ještě o kousek povyrostou, všechno dostane trochu větší řád a i ten úklid pak bude nějak pravidelný. Slibuju.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 15. července 2022 15:24

Pinot Noir áno, to je ten ustrikovany 

Práve hrá s nami človeče

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. července 2022 15:35

Pinot Noir Chápu, já mu hračky během dne taky nesklizim ... ale musej se proste koncentrovat na tom hracím koberci. Zas jako nelida nejsem, hrát si muže samozřejmě kdekoli po bytě (pokoj žádný nemá) a taky to dělá (auta v jezírku apod. ). Ale proste jakmile s tím skončí, musí to zmizet. 
Signifikatni jsou ty dny, kdy je mi třeba zle a nic nevyžaduju ... večer je byt jak po výbuchu.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. července 2022 15:54
Reakce na Mohučanka:

Prosím vás, máte zkušenost s věcmi od unuo? Stojí to za ty prachy? Konkrétně mám na mysli softshellovou kombinézu velikosti 68/74/80. Podle popisu to zní úplně skvěle, až na tu cenu. Nemám s tím žádnou zkušenost, první dítě leželo půl roku jako pecka, zatímco tohle druhé nevydrží na podložce už teď. A všechno žere!

​mela jsem pro mladsi dceru softshellovou kombinezu z Unua v takove nejake velikosti, a postupne ji zacala byt kratka v trupu, zarezavala se v rozkroku, zatimco rukavy a nohavice jsem ji jeste porad musela zakladat. Ale tvoje dite je dlouhe, tak ji to mozna bude sedet lip. Nyni ma kombinezu z Dupeta a ta mi prijde lepsi. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. července 2022 16:00
Reakce na letfenixa:

Lukaskovi svedčí nemocničná strava

Ráno zjedol celý jogurt so skoro celým rozkom,  na obed celú polievku a trochu rizota,  medzitým slivky a lisovane ovocie

Podľa krvi a mocu ma nejaký zápal, takže antibiotiká,  v pondelok bude výsledok punkcie,  budeme tu minimálne dovtedy.

​drzim palce malemu pacientovi, nech sa mu skoro ulavi a mozte ist domov. 
s tou nemocnicnou stravou - ked som bola so starsou dcerou hospitalizovana po febrilnych krcoch, len som zirala ako pekne je, nezerka, co doma jedla mikroskopicke mnozstva, sa v nemocnici ladovala s takou chutou

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 15. července 2022 16:38

Majú tu rôzne spoločenské hry, lega,  knihy, telku na izbe, jedlo až do izby. Úplný all inclusive. 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 15. července 2022 16:49

mnum kdyz byl syn hospitalizovany ve dvou letech, dostavaly tam deti to co udajne "jedi vsechny". bohuzel krom nej a ani spital ho neobmekcil. zaplatpambu za obedy, polivky a tak celkem snedl. ale banany a piskoty ani omylem

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 15. července 2022 17:03

Myslím že bych vyhrála bordelmatku roku, děti už 14 dní nejsou doma a tady je to pořád jak po výbuchu. Ve stavu jako u MP Meri nebo Pinot Noir to tu nebylo už hodně dlouho

A sambo si asi zvyká, už skoro nevytírá a 14 dní překračuje krabice na chodbě

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. července 2022 17:08

mnum díky, mně podle popisu a obrázku přijde ta dupeto mnohem promakanější než unuo, ovšem ta cena...na druhou stranu, my ji zřejmě fakt využijeme.

Online Gatita
8649 příspěvků moje polička 15. července 2022 17:25
Reakce na Karja:

MP Meri Naše děti si hrajou tak, že všude trousej bordel. Jakoby že si hrajou se vším, i co hračky nejsou a různé to tak přesouvaji a vytrácejí, to je hodně hodně náročné, jak to jednou trochu vypustis už pak ten bordel nejde dát vůbec dohromady! Nám se permanentně válí po zemi tak jako sestavy různých spolu nesouvisejících věci....

​ha, to mame taky. Vsude rozesete veci, na vsech plochach, doma i na zahrade! Porad neco hledame. Ted jsme byli na dovolene, meli jsme s sebou kola. Kola se zamkla do jakehosi boxu a hned druhy den jsme zjistili, ze nemame klic. Nasli jsme ho posledni den venku pod balkonem. A doma je to jeste horsi. Oni porad neco rozebiraji a nekam zanaseji. Hlavne ten dvoulety. Ten starsi zas hromadi veci, ale neni schopny v nich udrzet poradek a musi je mit porad na ocich. Takze vsechny plochy pokryte kamenim, kurou ze stromu, auticky, stavbami z lega, reklamnimi letacky... ja mam spoustu potizi, tipuji psychosomatickeho charakteru, a myslim, ze to je z toho nervydrasajiciho bince. Syn me vzdycky ukeca, at to neuklizime, ze si s tim hraje, ale ja z toho mam tik. Pulka baraku je omotana vystraznou paskou. Za to si teda muzu sama, tu jsem mu koupila k narozeninam, a ted me to sejri

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 17:28

Gatita píšu si, nekupovat výstražnou pásku Syn už je docela velký, nedalo by se domluvit na nějakém větším úklidu třeba jednou týdně? Já teď chtěla dětem probrat takovou bordelkrabici, co přetéká samými blbostmi. Dovolili mi vyhodit přesně tři mini věcičky

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 15. července 2022 17:58

Pinot Noir Ten popis bordelu za pět minut a úklidu za hodinu je přesný. No úplně přesný.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 15. července 2022 18:05

Já fotit nemůžu. Ve středu jsme po 2 týdnech přijeli domu, v neděli zas na týden mizime, jen já s holkama teda, ale je ve hvězdách kterým autem a vlastně jestli vůbec, protože muž je dost nachcipany a aby mě to skolilo někde na výjezdu, to nemůžu potřebovat...takže se tu valí různé hromady věci, do toho všude chlupy od psa, no děs a hrůza. Už se těším az zase odjedu:D

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 15. července 2022 18:40

Evaeva synov superbinec raz za týždeň upraceme, ale nie po dohode, ale po kriku

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 15. července 2022 18:41

JankaM

Já jsem teda uklidila tu část bytu, kde se pohybuju. Dokonce sáčky, které jsem nevyužila při balení dětí na tábor, leží pořád na zemi. V neděli se kluci vrací, takže na zítra je naplánovaná debordelizace jejich pokoje.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. července 2022 18:59

Mohučanka ano, ceny maji vysoke, ale zatim vse co jsem od nich poridila, je super, fakt promyslene funkcni strihy a kvalitni materialy. Starsi dcera predtim zadne merino nesnesla, ani v kombinaci s hedvabim, vse ji kousalo, ale v dupetackem by nejradeji chodila i spat  

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 15. července 2022 19:57

Mohučanka kúpiť to z druhej ruky pre teba nie je cesta? Softshell byva zachovaný.