Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 16. července 2022 11:53

MPLee 

Když tu jsi takto na drátě, nepsala jsi někdy o škole inlajnů pro dospělé? Uvažuju, že na jaře bych jezdila s kočárkem.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. července 2022 12:13
Reakce na žluťásek:

Mohučanka ten softshellový overal dupeto měl skoro jistě loni malej Jimik, třeba by mohli poskytnout recenze :) 

​Dupeto overálek je u nás nejuniverzálnější kus garderoby. Máme ho od juniorových 7 měsíců a pořád ještě funguje, malému je 22 měsíců. Na fotkách je to trochu monotematické, ale fakt to vydrželo veškeré plazení, stačilo to jen otřít, ohrnovací konce nohavic vyřešily problém s nutností kupovat návleky, nikde nic nevylezá, nikam netáhne. Na zimu jsem měla pod to merino fleecový overal Joha, nakonec stále vsunutý v Dupetu a ven stačilo obléct na domácí body jeden kus oblečení a mohli jsme jít. Nepromoklo, neprofouklo, pro mě model ideál, za mě to za ty prachy fakt stojí. A ty dva zipy jsou superpraktické pro oblékání i přebalování, Joha overálek je má taky, pěkně to spolu sedí. A omlouvám se, že znim jako podomní prodejce, ale já vlastně nic jiného jako svrchní vrstvu nepotřebovala celou tu dobu co overálek máme. 

Jestli se nepletu Mohučanka bydlí někde kolem Hloubětína? Můžu přinést ten náš na osahání, vyzkoušení, ale máme velikost 74/80/86. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. července 2022 12:56

Jimik jé, díky moc za obsáhlou recenzi!! Kupuju i bez ohmatání (i když s bydlištěm se nepleteš, já jsem ze čtvrti hloubětínských starousedlíků). 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. července 2022 13:48

Mohučanka Tak přeji aby se vám osvědčil stejně jako nám.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 16. července 2022 14:07

V dupeto softshellkach dnes delame paradu, jen nás u toho skoro nikdo nevidí 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. července 2022 14:35

Potrefenáhusa To je pomalu jak v pohádce o Šípkové Růžence

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 16. července 2022 16:51

Potrebujem to napísať.  Bola za nami moja mama, doniesla všetko, o čo som ju požiadala,  toho Hagyho poslala včera po dedkovi, zastavil sa tu cestou na dialyzu,  dorabala ho celé doobedie,  veď viete, pre milovaného vnucika všetko. A pokazí to tým, že počas návštevy začne synovi rozprávať,  že už si ale musí zvykať,  že možno niekedy bude v nemocnici aj bez mamy no na čo je to dobré?!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2022 17:09

letfenixa ach jo!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. července 2022 17:30

letfenixa ach jo, úplně zbytečný stres pro dítě, proč tohle lidi dělaj.

Držím palce, ať je chlapečkovi brzo líp. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. července 2022 22:02

Tady je to hrozný. Já ještě nemám dítě, ale to dupeto už taky potřebuju. Ještě že to nedělají na dospělý, podle popisu to zní jako něco, co bych využila i já!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. července 2022 22:35

Zina dělají, ale málo! Já moc chci to tričko, ale dámský měli jen s kapucou a kapsami, spíš jako mikinu, a letní jen tílko.

Ale mohli byste mít stejný boty já mám se synem stejný keeny sandaly a podzimní kotnikovy jsme měli od fare :)

A kupuju někdy oběma svým mužům stejný triko nebo košili, nosí to rádi

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 17. července 2022 03:00

Zina dupeto bohužel určitě potrebujes :-) krom skvelyho merina a softshellu maj i úplně nejlepší čepice na malý děti, z bavlnenyho upletu s ksiltem 

Jimik Vypadalo to tam velmi tématicky 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 17. července 2022 03:54

Zina Dupeto a jeste minimol (na ten jsem nasla tip taky tady), to je zaklad funkcniho satniku batolete

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 06:39

Zina je to hrozné keď ma aj nechá chladnou cos,  tak v detskom vlákne všetko potrebujem(e).

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. července 2022 08:29

Boty, zase boty  Ktere sedí na fakt úzký kotník a i užší nohu? Dcera má teď tyto tenisky  od Affenzahn a dělají se jí docela ošklivé otlaky na achylovce, od hrany té boty.  Předtím měla jiné agfenzahn, takové pletené, ale v těch se jí už pak dost potila noha, jak bylo tepleji. Zkusila jsem koupit Bobux  a Affenzahna oboje je kolem kotníku hrozně volné

Offline Jimik
příspěvků moje polička 17. července 2022 08:49

Zina Ještě bych na seznam dobrých vychytávek pro batolata přidala rostoucí body z Lindexu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. července 2022 08:54

Jestli někde seženeš tenisky filii, ony už se nevyrábějí, ale v malém čísle ještě bývají. Jejich náhrada (blifestyle) má už ten kotník širší. Naopak kotníkové a hlavně zimní filii na úzký kotník nebrat, tam mi přišly lepší ty blifestyle (zimní byly super). Stejně jako ty aff. kožené mají širší kotník než tenisky, a teď mají i pěkné sandály na sucháč pro úzké nohy. Dcera nosila ty filii a pak jsme přešly na affenzahn tenisky, ale ona už má 29...

Jo, ještě koel 4 Kids by měly být na úzkou nohu i kotník, ale od nich mame jenom sandály (sednou pěkně).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. července 2022 08:58

MPLee 

Teď jsem si všimla, že ty modré affenzahn nejdou utáhnout kolem kotniku, to mi přijde teda blbý. My měli vždy na sucháč, buď pleteninové nebo plátěné tenisky a utáhnout šly dobře. Ale dcera je má tak od čísla 25...

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. července 2022 09:01

Myrtila Dupeto me minulo, ale Minimol a Crawler lezly do penez. Ale od doby, co je relativne teplo a dite je zaprasene prakticky porad, tak jedu v Pepcu . Tam me aspon ty boruvky na triku nemrzi tolik. Teplaky a trika, to je zaklad satniku. 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:31

MPLee my máme opačnej problém a je to taky peklo, opatrne začínám obhlizet podzimní a zimní boty a 90% i barefootů je úzkých