Tiež už riešim zimné topánky, musia byť široké na vysoký priehlavok a vôbec si nepamätám, čo nosil vlani. Trvam na merino vnútro, žiadna umelina a vychádza mi to, že bude nosiť demar gumaky![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee a Bundgaardy jsi zkoušela? Mají v těch malých velikostech celkem výběr. Nevím teda jak na hodně úzký kotník, příšerka ho má tak nějak normálně úzký a dotáhnout šly dobře.
MPLee hele v těch mini číslech mají teď nějakou novinkou bf superfity, řada se jmenuje superfree. Ty klasické bývaly vždy úzké, koukni na míry.
https://www.kkboty.cz/detske-boty-superfit-superfree-nappa-pink-goretex-1-000536-5500/
letfenixa froddo má zimní s ovčí vlnou. Měli jsme je loni, jsou moc fajn. Vyšší nárt zvládnou, syn má taky.
žluťásek A čo jonap?
letfenixa do těch se syn nartem vůbec nedostal. Ale zkoušeli jsme je někdy předloni, třeba mají už jiné střihy. (jonap bf backory mu sedí hezky, ty jsem kupovala letos na jaře)
letfenixa pokial netrvas na barefoot tak cizmy z decathlonu toto splnaju. Chystam sa ich kupit uz treti raz kedze sa osvedcili
letfenixa syn nosí jonapy celoročky, zimní se mi nějak nezdály. Už teda nevím proč
Zimní jsem měli froda a koel
eless A ktoré presne?
žluťásek Jaké prosím backory Jonap? Nějak nemuzu sehnat pricetnou obuv do školky.
letfenixa Mně Cos chladnou úplně nenechává, ale netroufnu si objednat online a do krámu dojet jsem pohodlná, tak šetřím. Jako kdyby COS taky pokryl 3 velikosti najednou, tak bych asi byla o dost chudší.
Nakupovat na mimino je o dost zábavnější a takový jistější. Muž se mi na začátku trochu smál, ale onehdy šel se mnou a vrátili jsme se domů se dvěma oblečkama ve stylu Batman a 2 krabicema Lega, respektive Dupla, to bylo zcela nezbytný koupit.
A fakt každej den zjišťuju, že nám ještě něco chybí, a pomalu ztrácím schopnost rozhodovat, jestli to užijeme, nebo je to něco, co nám bude úplně naprd. Teď třeba řeším ohrádku, protože máme v obýváko-kuchyni hned dvoje schody (nahoru i dolů) a truhlář má s vrátkama zpoždění (je to atyp, takže nejde koupit takovou tu klasiku, protože z jedný strany vždycky chybí protikus). Tak se nějaká větší ohrádka jako prostor pro hraní v obýváku zdá jako dobrý řešení, ale hodně lidí ji prodává nepoužitou, což ukazuje na to, že to až tak dobrý řešení být nemusí :-].
Jos crawler je dost drahy, no, ten zatim nemame, mozna az syn neporoste tak rychle
Ted ma merino od Joha, bodycka ve velikosti 100
Doufala jsem, ze jeste nasledujici zimu tak celkove bude nosit body, a ne trika, ale tak dlouha skoro nikdo nevyrabi, zatim mu teda nastesti sedi ty nejvetsi z Lindexu.
Zina Podle me skoro rocni dite v te ohradce uz nebude chtit byt, to nase by ji v te dobe asi zvladlo i prekonat, nebo nejak rozlozit
Zinacos online si netrúfam a offline sa nedostanem. Ohradku využijete- muž si do nej sadne aj s počítačom, aby sa k nemu dieťa nedostalo ![]()
Prvé duplo syn dostal na prvé Vianoce, tj v 5 mesiacoch, takže za mňa dobre ste kúpili ![]()
Neviem, ci uz máte, ale čo je fakt dobre mať, je rastúca stolička. My máme aj v kuchyni, aj pri písacom stole, aj u našich.
Zina jak velké je to truhlářovo zpoždění? Já bych asi vydržela bez ohrádky.
Vzhledem k tomu, jak je dítě staré, softshellový overal užiješ;)
Zina upřímně,ať ohrádka nebo cokoliv jiného jde dnes koupit do druhého dne, takže bych nakupovala,až když uvidíš jak to bude.
Dítě nezvykle na ohrádku už v na ni v roce fakt nenaučíš. Já je tam dávala už v době, kdy je to nijak neomezovalo, aby si zvykly a stejně tam po rozpohybování už vůbec nechtěly být.
žluťásek
presne také potrebujeme
Edit- na Slovensku majú len dievčenské vzory ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí