Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:36

Tiež už riešim zimné topánky,  musia byť široké na vysoký priehlavok a vôbec si nepamätám, čo nosil vlani. Trvam na merino vnútro,  žiadna umelina a vychádza mi to, že bude nosiť demar gumaky

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:38

MPLee a Bundgaardy jsi zkoušela? Mají v těch malých velikostech celkem výběr.  Nevím teda jak na hodně úzký kotník, příšerka ho má tak nějak normálně úzký a dotáhnout šly dobře. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:40

MPLee hele v těch mini číslech mají teď nějakou novinkou bf superfity, řada se jmenuje superfree. Ty klasické bývaly vždy úzké, koukni na míry.

https://www.kkboty.cz/detske-boty-superfit-superfree-nappa-pink-goretex-1-000536-5500/

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:42

letfenixa froddo má zimní s ovčí vlnou. Měli jsme je loni, jsou moc fajn. Vyšší nárt zvládnou, syn má taky. 

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:47

žluťásek A čo jonap?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:50

letfenixa do těch se syn nartem vůbec nedostal. Ale zkoušeli jsme je někdy předloni, třeba mají už jiné střihy. (jonap bf backory mu sedí hezky, ty jsem kupovala letos na jaře) 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. července 2022 09:52

žluťásek já hledalm prodyšné plátěně tenisky. Kožené kotníkové sedí dobře ty Affenzahn. 
Sairon Bundgaardy měla zimní, omrknu je, ale sandály byly blbé a prodyšné plátěnky jsem neviděla  

Mohučanka díky, na Koel se podívám. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:02

letfenixa pokial netrvas na barefoot tak cizmy z decathlonu toto splnaju. Chystam sa ich kupit uz treti raz kedze sa osvedcili

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 10:05

Mohučanka koel nejsou na úzkou nohu, jen na úzký kotník bugaard mi přijdou užší, ale vyloženě úzké taky ne. MPLee 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 10:07

letfenixa syn nosí jonapy celoročky, zimní se mi nějak nezdály. Už teda nevím proč Zimní jsem měli froda a koel

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:12

eless A ktoré presne?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:43

žluťásek Jaké prosím backory Jonap? Nějak nemuzu sehnat pricetnou obuv do školky.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:48

letfenixa Mně Cos chladnou úplně nenechává, ale netroufnu si objednat online a do krámu dojet jsem pohodlná, tak šetřím. Jako kdyby COS taky pokryl 3 velikosti najednou, tak bych asi byla o dost chudší. 
Nakupovat na mimino je o dost zábavnější a takový jistější. Muž se mi na začátku trochu smál, ale onehdy šel se mnou a vrátili jsme se domů se dvěma oblečkama ve stylu Batman a 2 krabicema Lega, respektive Dupla, to bylo zcela nezbytný koupit.

A fakt každej den zjišťuju, že nám ještě něco chybí, a pomalu ztrácím schopnost rozhodovat, jestli to užijeme, nebo je to něco, co nám bude úplně naprd. Teď třeba řeším ohrádku, protože máme v obýváko-kuchyni hned dvoje schody (nahoru i dolů) a truhlář má s vrátkama zpoždění (je to atyp, takže nejde koupit takovou tu klasiku, protože  z jedný strany vždycky chybí protikus).  Tak se nějaká větší ohrádka jako prostor pro hraní v obýváku zdá jako dobrý řešení, ale hodně lidí ji prodává nepoužitou, což ukazuje na to, že to až tak dobrý řešení být nemusí :-].

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:49

Jos crawler je dost drahy, no, ten zatim nemame, mozna az syn neporoste tak rychle  Ted ma merino od Joha, bodycka ve velikosti 100  Doufala jsem, ze jeste nasledujici zimu tak celkove bude nosit body, a ne trika, ale tak dlouha skoro nikdo nevyrabi, zatim mu teda nastesti sedi ty nejvetsi z Lindexu. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:52

Zina Podle me skoro rocni dite v te ohradce uz nebude chtit byt, to nase by ji v te dobe asi zvladlo i prekonat, nebo nejak rozlozit  

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 10:54

Zinacos online si netrúfam a offline sa nedostanem. Ohradku využijete- muž si do nej sadne aj s počítačom, aby sa k nemu dieťa nedostalo

Prvé duplo syn dostal na prvé Vianoce,  tj v 5 mesiacoch,  takže za mňa dobre ste kúpili

Neviem, ci uz máte, ale čo je fakt dobre mať,  je rastúca stolička.  My máme aj v kuchyni,  aj pri písacom stole, aj u našich. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 10:58

Zina jak velké je to truhlářovo zpoždění? Já bych asi vydržela bez ohrádky.

Vzhledem k tomu, jak je dítě staré, softshellový overal užiješ;)

Online continuity
43219 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:02

Zina upřímně,ať ohrádka nebo cokoliv jiného jde dnes koupit do druhého dne, takže bych nakupovala,až když uvidíš jak to bude.

Dítě nezvykle na ohrádku už v na ni v roce fakt nenaučíš. Já je tam dávala už v době, kdy je to nijak neomezovalo, aby si zvykly a stejně tam po rozpohybování už vůbec nechtěly být. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:03

MP Meri máme tyhle bf otevřené, typ dino new. Dinosaury jsem fakt nechtěla, ale je to jeden z mála vzorů, co mají v tom novém typu - tj. Nové suché zipy. Ty starsi se rychle ochodi a špatně lepí. Nový typ poznáš podle toho, že suchý zip je celý jednobarevný.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:09

žluťásek presne také potrebujeme 

Edit- na Slovensku majú len dievčenské vzory