Evaeva na bosonožce píšou na úzké nožky a úzký kotník, mívala jsem je v užším výběru (ty koel), ale nikdy jsem je nekoupila, tak v praxi nevím.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka já je kupuju mladšímu, utáhnout jdou dobře, ale syn má nohu spíš širší. Kotník má hubený. Teď má ty bugaard a ty jsou určitě užší.
Edit: možná jak který model
žluťásek ty možná letos zkusím. Teď měl ty starší a právě odešly ty suché zipy.
MPLee s týmto mam 4 ročne skúsenosti a najlepšie čo som zatiaľ objavila je OK barefoot, teraz ma nove B lifestyle platenky, tie sú skvelé, a nosí aj jonap slim, to je trochu širšie..ma hlavne strasne úzky kotnik, mini päta a nízky nart, takže všetko padá. Tie b lifestyle sú celkom nova znacka, mala ich aj zimné, a taky fajn..a vlastne ešte bungaard.
continuity No jako moje představa je ne, že tam dítě strčím a odejdu, ale že by to byla taková herní zóna, kde budeme spolu, a v případě potřeby, že tam chvíli vydrží. No ale jako je mi jasné, že to je asi taková naivní představa.
letfenixa Mužovi dávám max. 3 dny, od začátku pobytu dítěte u nás, než se odstěhuje do patra :-D. Ale pes ji nejspíš rád využije :-D. Rostoucí židli zatím nemáme, myslíš něco takového, co na mě naposledy zaútočilo na Alze?
Zina jestli už sedí, tak určitě ano. Akorát si dej pozor, ať ty dolní drážky jdou až dolů. Já doporučuju třeba seedes nebo jitro.
letfenixa my taky máme Hauck a mladší už je jeden stupínek od spodu, staršímu jsme právě koupili jinou
Zina A nedala by se ta ohrádka u schodů na té jedné straně přivázat k zábradlí? Měli jsme to tak u 2 schodů a fungovalo to dobře, na jedné straně připevněné ke zdi, na druhé straně přivázané ke sloupku u zábradlí. A ohrádku ti můžu půjčit. Případně kdybys chtěla zatím obyčejnou Ikea jídelní židličku, tak ji můžu přibalit taky.
Všem moc děkuju, zkusila jsem objednat 5 párů a snad něco sedne. Leguano, Froddo, Affenzahn, Plae a Bobux, u kterých psali, že jsou i na užší kotník. Hned po táborech nás čeká dovolená částečně v Alpách, tak ať se netrápí v tlačících botách.
Jinak na merino doporučuju číhat na Zalando a Zalando lounge. A teda aspoň nějaká výhoda toho, že je dcera prcek - pořád jí je merino z loňska ![]()
Mohučanka koel nejsou na úzkou nohu, jen na úzký kotník
bugaard mi přijdou užší, ale vyloženě úzké taky ne. MPLee
ale koel maj několik řad, ty šířky jsou různý, myslím i bundgaardy maj minimalne dvoje pro ty malý děti
Zina nasi ohradku maji, ale vetsinou jsou v ni jen nahazeny hracky, cimz mistnost vypada uklizenejc
Kdyz hlidam, strkam tam dite, kdyz jdu na zachod. Sice vetsinou řve, ale aspon vim, ze nerozhrabe kvetinac nebo nevyleje psovi vodu z misky, pripadne nesezere mu granule a nebude zkouset na nem jezdit.
Zina no jako kdybyste nemeli ty schody, tak už mi ohradka přijde zbytečná, ale ty schody bez dozoru mi přijdou ještě pitomy, my máme záchod jen nahoře v patre a teď predelavame zed u schodiště, takže jsme odstranili dolní zabranu a je to vopruz, ona už sice po schodech umí, ale furt je někde, kde ji nepotrebuju
(edit: záchod zmiňuju proto, ze kdykoliv tam teď jdu, tak leze se mnou a pak chce po schodech nosit dolu nebo dolu nechce vůbec)
taky je občas neocenitelny mít možnost oddělit dite od psa
Zina hele v ty ohradce te to ale taky nebude bavit, ono s tím ditetem zas nikdo nevydrží sedět a hrát si iks hodin v kuse, spis bych zkusila vyřešit nějak ty schody a zaligrovat detskyma pojistkama skrinky, kde nechcete malý rucicky
nam by se teď velmi hodila na dovoleny petlice na lednici!!!!!!
Zina Tu ohrádku bych nepořizovala, stejně to bude jen provizorně než zajistíte ty schody. Takže spíš bych naháněla toho truhláře či to zkusila nějak provizorně než ho naženete;-).
Potrefenáhusa Souhlasím, taky jsme zabezpečili schody a skříňky. Většinou to fungovalo, jen dětský bezpečnostní zámek na mrazáku uměla dcera otevřít od prvního dne, zatímco dospělá neteř ho utrhla, protože jí nešel otevřít :-) Naštěstí mrazák nepatřil mezi oblíbené hračky.
Jako je vám jasný, že mi ale vůbec neděláte radost?
Já teď s druhým dítětem planuju do ohrádky umístit starší dceru s legem, fixama, puzzlema a tak...
Zina ale aspoň vidíš, koľko fundovanych odpovedí si dostala ![]()
Zina Jako navíc ty schody nahoru nejsou tak debilní. My je měli v předsíni, takže vždycky ještě je kryly jedny dveře a ty jsme neměli zabezoečené nikdy. Debilní jsou ty schody dolů. Tak zejtra toho truhláře provolej, co na tim dělá, prosim tebe?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí