Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:13

Evaeva na bosonožce píšou na úzké nožky a úzký kotník, mívala jsem je v užším výběru (ty koel), ale nikdy jsem je nekoupila, tak v praxi nevím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 11:29

Mohučanka já je kupuju mladšímu, utáhnout jdou dobře, ale syn má nohu spíš širší. Kotník má hubený. Teď má ty bugaard a ty jsou určitě užší.

Edit: možná jak který model

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 11:30

žluťásek ty možná letos zkusím. Teď měl ty starší a právě odešly ty suché zipy.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:31

MPLee s týmto mam 4 ročne skúsenosti a najlepšie čo som zatiaľ objavila je OK barefoot, teraz ma nove B lifestyle platenky, tie sú skvelé, a nosí aj jonap slim, to je trochu širšie..ma hlavne strasne úzky kotnik, mini päta a nízky nart, takže všetko padá. Tie b lifestyle sú celkom nova znacka, mala ich aj zimné, a taky fajn..a vlastne ešte bungaard.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:32

continuity No jako moje představa je ne, že tam dítě strčím a odejdu, ale že by to byla taková herní zóna, kde budeme spolu, a v případě potřeby, že tam chvíli vydrží. No ale jako je mi jasné, že to je asi taková naivní představa.

letfenixa Mužovi dávám max. 3 dny, od začátku pobytu dítěte u nás, než se odstěhuje do patra :-D. Ale pes ji nejspíš rád využije :-D. Rostoucí židli zatím nemáme, myslíš něco takového, co na mě naposledy zaútočilo na Alze?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 11:34

Zina jestli už sedí, tak určitě ano. Akorát si dej pozor, ať ty dolní drážky jdou až dolů. Já doporučuju třeba seedes nebo jitro.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:38

Zina áno, ako upozorňuje Evaeva treba takú,  aby sa dala podnoz posúvať až dole. My síce máme Hauck, ako na tvojom obrázku, ale syn je drobný,  takže v pohode.  A pri písacom stole má Jitro. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2022 11:44

letfenixa my taky máme Hauck a mladší už je jeden stupínek od spodu, staršímu jsme právě koupili jinou 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:45

Zina A nedala by se ta ohrádka u schodů na té jedné straně přivázat k zábradlí? Měli jsme to tak u 2 schodů a fungovalo to dobře, na jedné straně připevněné ke zdi, na druhé straně přivázané ke sloupku u zábradlí. A ohrádku ti můžu půjčit. Případně kdybys chtěla zatím obyčejnou Ikea jídelní židličku, tak ji můžu přibalit taky.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:46

Všem moc děkuju, zkusila jsem objednat 5 párů a snad něco sedne. Leguano, Froddo, Affenzahn, Plae a Bobux, u kterých psali, že jsou i na užší kotník. Hned po táborech nás čeká dovolená částečně v Alpách, tak ať se netrápí v tlačících botách. 
Jinak na merino doporučuju číhat na Zalando a Zalando lounge. A teda aspoň nějaká výhoda toho, že je dcera prcek - pořád jí je merino z loňska

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 17. července 2022 11:59
Reakce na Evaeva:

Mohučanka koel nejsou na úzkou nohu, jen na úzký kotník bugaard mi přijdou užší, ale vyloženě úzké taky ne. MPLee 

​ale koel maj několik řad, ty šířky jsou různý, myslím i bundgaardy maj minimalne dvoje pro ty malý děti 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 17. července 2022 13:43

Zina nasi ohradku maji, ale vetsinou jsou v ni jen nahazeny hracky, cimz mistnost vypada uklizenejc Kdyz hlidam, strkam tam dite, kdyz jdu na zachod. Sice vetsinou řve, ale aspon vim, ze nerozhrabe kvetinac nebo nevyleje psovi vodu z misky, pripadne nesezere mu granule a nebude zkouset na nem jezdit.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:07

Zina no jako kdybyste nemeli ty schody, tak už mi ohradka přijde zbytečná, ale ty schody bez dozoru mi přijdou ještě pitomy, my máme záchod jen nahoře v patre a teď predelavame zed u schodiště, takže jsme odstranili dolní zabranu a je to vopruz, ona už sice po schodech umí, ale furt je někde, kde ji nepotrebuju 

(edit: záchod zmiňuju proto, ze kdykoliv tam teď jdu, tak leze se mnou a pak chce po schodech nosit dolu nebo dolu nechce vůbec)
taky je občas neocenitelny mít možnost oddělit dite od psa 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:11

Zina hele v ty ohradce te to ale taky nebude bavit, ono s tím ditetem zas nikdo nevydrží sedět a hrát si iks hodin v kuse, spis bych zkusila vyřešit nějak ty schody a zaligrovat detskyma pojistkama skrinky, kde nechcete malý rucicky 

nam by se teď velmi hodila na dovoleny petlice na lednici!!!!!!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:15

Zina Tu ohrádku bych nepořizovala, stejně to bude jen provizorně než zajistíte ty schody. Takže spíš bych naháněla toho truhláře či to zkusila nějak provizorně než ho naženete;-). 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:19

Potrefenáhusa Souhlasím, taky jsme zabezpečili schody a skříňky. Většinou to fungovalo, jen dětský bezpečnostní zámek na mrazáku uměla dcera otevřít od prvního dne, zatímco dospělá neteř ho utrhla, protože jí nešel otevřít :-) Naštěstí mrazák nepatřil mezi oblíbené hračky.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:37

Jako je vám jasný, že mi ale vůbec neděláte radost?   

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:43

Já teď s druhým dítětem planuju do ohrádky umístit starší dceru s legem, fixama, puzzlema a tak...

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 17. července 2022 14:56

Zina ale aspoň vidíš, koľko fundovanych odpovedí si dostala

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 17. července 2022 16:25

Zina Jako navíc ty schody nahoru nejsou tak debilní. My je měli v předsíni, takže vždycky ještě je kryly jedny dveře a ty jsme neměli zabezoečené nikdy. Debilní jsou ty schody dolů. Tak zejtra toho truhláře provolej, co na tim dělá, prosim tebe?!