Karja no ale každý schody vedou jak nahoru, tak dolu, ne? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa No jasně, myslela jsem ten vstup na ně. Nahoru jsem vždycky dítě zachytila, ale dolu je to podstatně rychlejší. No ale já mám ty modely co za mnou pořád lezou, co jako dobrovolně nechodí bez maminky do jiné místnosti;-)
Karja no schody jsou velký lákadlo, ty pritahujou i bez maminky prave. my k nim máme volnej přístup, bez zábrany bych se nemohla ani otočit. Na to lezení jsou k nezaplaceni, ale pod dozorem, no
Potrefenáhusa Já už je mám teda tak od dvou let malý volně.
Karja teď už jo, ale v tom roce ani náhodou
letfenixa tak teraz som si vsimla ze ta vlna vnutri neni prirodna ale umela. neviem preco som si pamatala inak. ospravedlnujem sa. odskusane mam tieto predminuly rok a tieto minuly rok. oboje nosil celu zimu bez nahradnych topanok a su aj po sezone vo vybornom stave. ano ako matka roka som mu kupila jeden par zimnych topanok
ale musim povedat ze vobec nezatekali a teplo drzali dobre.
eless tie prvé už mal, ten suchý zips ponicil celé okolie toho zapinania, ten druhý by určite neobul, podobne som mu kúpila vlani a nenatiahol ich cez priehlavok. Ale ďakujem.
Prosim vas co mam obliect na septembrovu svadbu dietatu co odmieta gombiky?!!! Ani kosela, ani vesta, ani sako...
.
Mrakoplas pěkný svetr, sako podle mě není třeba. Co pod něj bude teda horší. Když nesnáší knoflíky, tak holt bude mít nějaké normální tričko. Možná bys sehnala nějaké s nakresleným motýlkem/kravatou, jestli to není nějaké luxusní svatba. Když bude mít slušné kalhoty a zbytek rodiny bude oblečený adekvátně situaci, tak to nikdo řešit nebude.
Evaeva vidis, to s tou potlacou by nebolo zle, snad to robia aj v tychto vacsich cislach :))
Edit. Nasla som dokonca tricko s naozajstnym motylikom, supnem mu este pletenu vestu alebo sveter a bude. Dik za napad, mne to vobec nenapadlo!
Prosim vas co mam obliect na septembrovu svadbu dietatu co odmieta gombiky?!!! Ani kosela, ani vesta, ani sako...
.
skús uplatiť...aj keď teda u nás jeden rok došlo aj k situácii, že sa bol ochotný vzdať vianočných darčekov, ak si nebude musieť dať košeľu![]()
Inak ma napadá len ísť na to nejako ľahko extravagantne...

Až teraz som sa dočítala k tričku s motýlikom...tak super ![]()
slniecko neuplatim bohuzial, on by dostal taky hysak, ze by sme nikam nesli. Tu prvu koselu nerobia aj v damskom a chlapcenskom 116?
. By som brala!
Mrakoplas ja práve rozmýšľam, či bz som ňou neurobila radosť dnes už pubišovi (neznáša gombíky dodnes, jediné čo sa zmenilo je, že už chápe občasnú nutnosť)...
Apropó, pred vianocami sme objednali z japonska s pokémoniou potlačou, musím zistiť, kde uviazli...dobre, že to tu spomíname...
Mrakoplas no, samé divné stránky, to si netrúfam...ale asi skúsim, či mi to niekto neušije!
Potrefenáhusa continuity Já mám kamarádku, které se tohle podařilo, děti si vždycky mohly vytáhnout jedinou hračku a než si vzali další, uklidili tu první. Hodně jsme se vídaly, když byli první děti úplně malé a vždycky mě to fascinovalo. Na druhé straně, u nás to byla vždycky nejhorší návštěva, totální demoliční četa a že jsme byli zvyklí na ledacos. A dnes, když trochu vyrostly, tak veškerý čas tráví u počítače, kroužky, koníčky, fantazie nula.
letfenixa drzim palce, at je diagnoza mirna a at jdete brzy domu. Nemocnicni prostredi je zrout energie, personal muze byt sebelaskavejsi, ale ten spital proste cloveka uplne vysaje.
Gatita dnes sme už dostali sprdung, že sme boli v kuchynke a že syn chodí = bolavu nohu ma v dlahe a ťahá ju za sebou. Celý víkend ho všetci chválili, aký je šikovný, ako dobre si to vymyslel s chôdzou. Dnes sa vrátila pani vrchná z dovolenky a buď ho mám nosiť alebo na vozíček.
žluťásek do toho parku vyrážíme dneska, budeme tam před jedenáctou
Ríša skládá komplimenty. Prý, maminko, ty tak krásně voníš! Jako jídlo.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí