Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 16:30

Karja u nás je zase zajímají jen kostky, takovýhle domeček by vůbec neocenili. V playmobil jsem chtěla něco vybrat, ale úplně jsem se ztratila v nabídce.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:05

Karja vieš čo, ak ti nutne nehorí vymyslieť im nejaké darčeky, tak by som možno ešte nejaky ten rok vydržala a kúpila im sylvanian families. My máme ten playmobil, je to fajn, a Alica si s tým vyhrá, ale keď som videla naživo ten sylvanian, bola som z toho unesená. No ale pre väčšie deti, alebo aspoň opatrnejšie, Alica je strašný kazisvet.

Ak nutne potrebuješ, kúp playmobil, ak sa hrajú na roly, vyhrajú sa s tým veľmi 

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:08

betsey Jeste to tu nepadlo - u nas byl v roce uplny hit piklerove trojuhelnik a prkno. Dlouho jsem vahala kvuli te cene, ale za chvilku mu budou dva roky a leze po tom uplne kazdy den nekolikrat. A deti navstev z toho taky neslezou, i predskolaci. Ted uz to zapojuje do dalsich her, pousti si po prkne auticka a plysaky, na trojuhelniku ma pridelany terc na micky se zipem, fakt to jede denne. Mame k tomu i houpacku, ta zaujala nejmin, ale nekolikrat tydne si s ni hraje taky. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:12

Myrtila ten máme po Alici

Akurát som naň myslela, že musím ísť poň do pivnice, už sme ho tu mali rozložený pár mesiacov dozadu, len to ešte Klara prepadávala tými šteblikmi

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:18

betsey co playmobil 123, když už jsem tě nalakala na playmobil pro Alici...

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:24

Karja já hodlám playmobil tajit  To duplo mi přijde, že má příslušenství hodně no a pak mám schované svoje staré Lego Scala. Malá si teď teda vyhraje s duplem fakt hodně. Nejvíc si různě přendavá panáčky a zvířátka, posazuje je na židle, do aut a autobusu, do toho domečku a tak. A pak staví nesmysly. Teď právě jako telefonuje duplo mobilem a u toho se češe pidi hřebenem  

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:33

betsey Taky se mi sylvanian líbí víc, ale přijde mi to dost drahé, no kdyžtak to pak prodám. Zas ty hry je třeba podporovat, šestiletá neteř si už moc ani neumí hrát, jak ma staršího bráchu tak už tak jenom lítají a nebo prudej:-D 

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:33

betsey Taky se mi sylvanian líbí víc, ale přijde mi to dost drahé, no kdyžtak to pak prodám. Zas ty hry je třeba podporovat, šestiletá neteř si už moc ani neumí hrát, jak ma staršího bráchu tak už tak jenom lítají a nebo prudej:-D 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:34

MPLee mne ten playmobil nejdřív přišel jako takový osklivejsi duplo celkem k nicemu, ale vnutila nám ho jedna příbuzná v Německu a musím uznat, ze si s tím dite fakt vyhraje (máme vláček) a přesně, nakládá do toho panacky, zviratka, ruzne je vozí...totéž dela s duplem, patří to taky mezi nejoblíbenější hračky, ale zatím nestaví, to ji nezajímá vůbec, ale pouziva hodně ty figurky a auta 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:43

Karja no moji kluci si hrají s hračkami jen odděleně. Jinak si sice hrají spolu, ale různě lítají, přestavují byt atd.

Potrefenáhusa takhle to máme doma starší vs. mladší. Jeden staví, druhý využívá vláček, panáčky,...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 17:50

Tabea ten na Vianoce

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 19:31

pfff... ze tretia vlna! mne sa teda snivalo ze sme boli u Pinot Noir na vino spolu s Karja rasaNori a Catherine a pani domaca nam stale nalievala nejake dobre vino a decka sa hrali kdesi na zahrade a nemam ani sajnu co robili

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 19:35

Potrefenáhusa mě to přijde jako 2 odlišné hračky, že by klidně mohla mít oboje, ale máme toho dupla fakt hodně právě včetně domečků, aut, letadel, postav, zvířat... tak si s tím vystačí si myslím a právě, že jí stavět baví, tak to má takove 2v1

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 19:37

Karja ty sylvanian figurky jsou moc hezke, neco jsme kupovali vnoucatum a maji to na hrani nechane u nas. Ale to prislusenstvi je strasne miniaturni, hlidala jsem to jak ostriz a stejne se neco nekam ztratilo. A ted je to nejak prestalo bavit, zato krabice schleich zvirat je pooukarni porad. Utopila jsem v tom pred par lety na Vanoce asi 2500 a to jeste na dost figurek byla sleva, ale fakt to vytahnou pri kazde navsteve.

Offline Karja
44821 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 19:56

Kokoska Jj je to miniaturní a naše holky mají hry jakoby všechno různe roznášet po celém dome, typu,vezmu pastelky a vyzdobim to, že dám do každého pokoje jednu, nebo si dělají pěšinky z těch magnetových stavebniv, všechno vaří, sypou dohromady, já mám po dome různý kopicky s temahle vecna co kde seberu, že to někdy vytřídím, ale dost to spíš narůstá než ubývá. Uvidím, zda na ně přijde období že si ty svoje věci budou třeba nějak rovnat a uspořádávat:-D

Offline Kokoska
35107 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 20:41

Karja jó, to se dopredu nikdy nevi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 21:38

Ty tenisky Camper peu jsou řekněme kompromisní? Chci je teda pro sebe, ale tady je asi největší přehled. A nebude mi v nich zima? Přecejen děti pořád lítají, ale já na tom hřišti hodinu stojím.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 22:07

Evaeva kompromisní s originální stelkou, když ji vyndáš, jsou čistě bf.

Já v nich chodím třeba tak do října odhadem, jak už je pak větší zima, mám radši kotníkové. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2022 22:21

žluťásek díky. Stejně jsem si moc nevybralaZjistila jsem, že se mi moje klasické tenisky rozpadají, tak jsem si říkala, že kompromisní boty by mohly být fajn. Jde mi hlavně o zimu od země, o kotníky se nebojím. Zimní boty mám, spíš potřebuju nějaké tak do +10.

Offline continuity
43368 příspěvků moje polička 26. zaří 2022 23:25

Mi teda Sylvanian přijde spíš dárek pro maminky. Dítěti jsem s ním 2x na Vánoce udělala ohromnou radost a nikdy si s tím moc nehrála. Za tu cenu jsou fakt účelnější hračky 

Jinak Playmobilu jsme měli dve sady v takových kufrickach a to bylo super, nosily si to na dovolené. bylo výborné na přenášení a zvládly jsme s tím i stan, kde si lego nebo něco podobného umím představit jen stěží.