continuity to by se mi líbilo Playmobil v kufříku. Zkusím něco pohledat, ale oni toho dělají tolik. My máme na chalupě takový kufřík po nás (ne Playmobil), v jedné půlce bydlí pejsci a v druhé kočičky a mladšímu se to hrozně líbí.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva podle mě v nich v 0-10 bude od země při postavani na hřišti spis zima, já je v tomhle počasí nenosim
ten playmobil má proti duplu výhodu i v tom, ze se nerozpada na kusy, který člověk porad někde hledá
MPLee já mám pocit, ze už toho máme taky dost, loni k vanocum dostala od příbuzných ten velkej duplodomecek a ještě jsme ho nerozbalili, zrovna jsme se tuhle bavili, jestli ji ho dame letos nebo pockame až do 3.narozenin....přijde mi, ze z toho ještě nic moc nemá a budem zavaleny kostkama, ze kterých zatím nestaví
Minulý víkend sa nám narodil malý tučniak, potreboval veľa lásky, tak bol veľa noseny v perinke, pil mliecko a spal v postielke, dôkladne prikryty. Ale celý týždeň, ešte ako bábätko, nevedel, či je chlapec alebo dievča. To sa totiž bábätká rozhodnú, až keď podrastu a idu si kupit prve oblečenie. Takze ten den D nastal v nedelu a ajhla! obchod zavrety! Takže mu muselo byť oblečenie usite a posepky som sa dozvedela, že je to chlapec. A pri šiti oblečenia bolo minutych veľa nití ![]()
continuity dcera si se Sylvanian docela hraje, jak máme ty domečky. Tam se toho vleze :)
Bude za chvíli mít osm a mám problém, co jí koupit. V podstatě neví co chce, jen aby to bylo barevné, plastové, třpytivé, prostě další krám, na který nejpozději třetí den zapomene :(
Asi přikoupím něco k Sylvanian, beztak jí tím plastovým balastem zahrne babička
A nebo dostane nové boty!
Mulen Kup jí něco na vyrábění, to v tom věku u nás hrozně frčelo.
continuity Hele, to záleží. Naše děti měly Sylvanian rády, ale bůhvíjak si s nimi taky nehrály, ale dvě spřátelené holčičky (každá z jiné rodiny) je u nás milovaly, jedna k nám chtěla chodit vysloveně kvůli nim.
Garfie no vidíš, to ji vlastně taky baví, díky ![]()
2x
Potrefenáhusa naše právě ten dům miluje. Postavila jsem ho někdy měsíc zpátky? A od té doby různě přemisťuje panáčky a zvířátka v postýlkách, posazuje je na židle a lehce ho přestavuje, ale ten základ pořád stojí a kostky se nikde neválí. Zato ze šuplíku pod gaučem dokáže vyhrabat uplně všechno, spojí pár kostek a jde pro další a další a to se pak válí všude. Rozhodně nestaví nic konkrétního. Ale nějak mi to žíly netrhá, zpátky to naházím hned a když něco zůstane pod gaučem nebo stolkem, tak to nevadí. Když rakhle rozhrabe pexeso, nebo něco kde jw potřeba mít ty komponenty komplet, tak bych vyletěla z kůže. Ale nemít toho dupla 3 bedny na půdě, tak má pár kostek a třeba by jí to nebavilo, no. Playmobil nemáme po kom zdědit, ale třeba na to cestování by byl asi fajn ![]()

ten playmobil má proti duplu výhodu i v tom, ze se nerozpada na kusy, který člověk porad někde hledá
No jak který playmobil. Koupila jsem příšerce na dovolenou takový zámek v kufříku, protože mi to přišlo praktické právě na ten přesun a je to něco strašného
. Je to rozebratelný do nejmenších částí, takže květy ze stromu, náramky z těch figurek, obojek od psa a milion dalších kousků, všechno velikosti tak zrnka čočky. Samozřejmě tady s tou drobotinou si příšerka hraje nejvíc, takže všude je rozeskládaný to mini nádobí, různá místa vyzdobená těma mini květama. Krtek pak chodí za ní v závěsu a rozhazuje to, takže to večer při úklidu nemůžeme pořádně najít (zejména na tom barevném dětském koberci), pořád na to šlapeme, ani nepočítám kolik jsem toho už asi vysála. Zlaté, zlaté duplo.
Playmobil v kufriku by se nam asi libil. Myslim pro mladsiho. Budou Vanoce, babicky uz se ptaji. Mladsi ma mraky hracek po starsim, vydalo by to na vybaveni nekolika detskych koutku, ale to chapu i ja, ze nejake darky svoje dostat musi:). Ale vubec nevim co, vsechno mame aspon trikrat. Potrebovali bychom spis poplatit nejakou friendly skolku a sofera, ktery by tam maleho vozil, ale to nenabizi nikdo
.
Potrefenáhusa ta potřeba víc kostek vůbec nemusí přijít. My máme 2,5 krabice z ikei, starší je spotřebuje všechny, má to tak od těch dvou, co začal stavět. Mladšímu jsou tři a když postaví šest kostek na sebe, je to hodně. Podle mě není typ stavitel.
MPLee nestaví nic konkrétního
promiň, ale to mně pobavilo. Já vím, že je tvoje dcera šikovná, ale tohle bych úplně ve dvou letech nečekala.
Potrefenáhusa já bych je chtěla od těch 10 stupňů výš, tak to asi zkusím.
Sairon tak to je zrada, my máme fakt pro mimina, tak tam žádný malý kousky nejsou, máme to teda rozesety stridave ve dvou domácnostech, ale to nevadí

Evaeva Dvoulety syn normalne dava ridice a pasazery do aut, za ty dava privesy a stavi veze, na ktere dava ty zvirata a dalsi.
moje oblibena je tato stavba, cca pred mesicem a omluvte kvalitu fotky. 
Evaeva naše taky moc nestaví, čas od času vytáhne kostky a postaví jich par na sebe a pak to bourá, ale top hračka to není
u nás jednoznačně vedou ty auta včetně dupla a figurek, schleich zviratka a knížky
Máte ty děti já to stavění ještě malinký. U nás to lego bylo všude a od mala, postavila jsem jim třeba ten dům a s tím si pak hrály, nebo základ zoologický a tam si různé krmily ta zvířátka.
To samostatně stavení něčeho trochu složitějšího než věže (podle návodu nebo i bez nich) přichází přichází mnohem později, vlastně asi až s malým legem, po tom tretim roce a později u deti, co mají fakt dobrou prostorovou představivost, ta mladší začala návody dávat až kolem školního věku, teď ji to pořád baví ještě dost, ale to mi už krade moje lego.
Ty jo u nás duplo jede pořád, na 5 narozky dostane starší ten duplo domek, plus malá na vánoce ještě nějakou sadu asi, pořád mají málo kostek![]()
Tak junior ve dvou letech začal řešit co mu chci obléknout a začal proti konkrétním kouskům své garderoby aktivně bojovat
. Zatím zabírá, když dostane na výběr ze dvou možností. To nám ten podzim s víc vrstvami oblečení pěkně začíná. Dneska jsme kvůli tomu málem nestihli odjezd na plavání.
continuity To duplo o staveni stejne moc neni. Aspon u nas. Syn miluje ta vozitka, zvirata a ty ruzne prevazi. Ale uz objevil i male lego po me a tam chce, abych mu ten domecek postavila, presne jak pises. A prekvapilo me, ze to classic lego uz neni zdaleka tak drahe (apon ty zakladni boxy).
Jinak muj tata zacal kompletovat stavebnice Anchor, ale to vubec nevim, kdo bude stavet, ja to rozhodne nezvladnu ani s navodem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí