Potrefenáhusa toto presnr som pozerala Klare na Vianoce. Takže je to fajn hovoríš?
Vše o těhotenství a dětech
Sairon toto robí aj Alica, my máme škôlku, nemocnicu a telocvičňu a ona to všetko rozobrala na kosť. Akosi mám pochybnosti, že to ešte niekedy bude také ako to má byť. Presne, ona vytrhne lampy pred vchodom, stromy, z kvetov oberie tie kvietky, odtrhne tomu strechu...
Jos jo, ale to si nepředstavuju pod pojmem něco konkrétního. Mladší vozí panáčky ve vlaku, v autech a občas dá pár kostek na sebe a řekne žirafa. Starší ve dvou stavěl "schody", tj. pokryl celou podložku kostkama, každý den, někdy i víc vrstev, pak přišlo období věží. Ale teď postaví letadlo s proudovými motory, střílečem a pěti dalšími funkcemi nebo třeba dům.
continuity starší právě žádné hry s domečkem neprovozoval, on chtěl stavět. Jakmile to bylo hotové, šel od toho. Do teď staví třeba dráhu z kolejí, ale jezdí o ní mladší ![]()
Jimik peklo, co...ten vyber ze dvou možností je fakt spása, to u nás taky skvele funguje
nase teda bojuje proti novým kusum, koupila jsem ji teď silnejsi softshellku a ještě se mi nepovedlo to na ni natáhnout, takže si vzala flisku, která byla nová před 14 dny a navlikala jsem ji snad 3 dny
nastesti takhle vyvadi jen u novych bund a bot, ostatní věci zatím neregistruje
betsey ono se to těžko radi, jak si fakt každý dite hraje jinak, jak je vidět i tady
nase si s tím vyhraje opravdu hodně, dostala to k 1.narozeninám, to ještě asi moc neuzila, ale teď v tom už dlouho vozí ty panacky a zviratka a postrkuje si to sama po kolejích (jsou ji 2)
Potrefenáhusa jj, to je jasné, skôr som myslela tak technicky, či to je fajn, ale tak určite je. Díky! Jej aj tak všetky hračky berie Alica, takže hrať sa bude mať s tým kto ![]()
betsey jako takhle, duplo elektrickej vlak je určitě kvalitnější, u nás má taky mega úspěch, ale tohle je takový uzitny pro ty malý rucicky, jsou tam ty zviratka, mne to přijde fajn
Evaeva continuity Jos Jo, však já to ještě nečekám, že bude stavět nějaké konkrétní velestavby. Ale teď se mi vysmála návštěva, že tomu jak si dcera hraje se nedá říkat "stavění z lega", ale že s tím jen dělá bordel
Já bych řekla, že i tohle náhodné spojování náhodných kostiček je fajn na motoriku a koordinaci oko- ruka. No a hlavně, když se hodinu sama hrabe v kostkách, tak je mi docela jedno, co s nima dělá
Mě by vůbec nenapadlo, že to jde takto rozebrat. Z obrázku to poznat nebylo a teprve když se do toho zabořily šikovné ručičky, tak jsem dost čuměla. V kombinaci s krtkem, který ještě pořád cpe různé malé věci do pusy,je to paráda. ![]()
Potrefenáhusa ten zámek co máme byl rozhodně pro větší, mysl 5+, ale i tak mě to překvapilo
Sairon u nás je to presne tak isto ![]()
MPLee Navsteva je mimo. Samozrejme ze to vyznam ma.
Potrefenáhusa No trochu problém je, že to nejsou nové věci, ještě minulý týden byly v pohodě nošené. Teď jedno body problém a druhé totožné jen v jiné barvě je akceptováno. Nechápu, tak uvidíme jestli vypozoruji nějakou závislost
.
MPLee ano, to s tebou naprosto souhlasím. Navíc cesta je cíl!
Jimik Jj, inu ...batole...naše k tomu jeste teď během posledních 14 dnů pridala ty amoky, někdy jsou ty odchody, zvlášť v časovým presu, dost narocny, ty situace pak už ani většinou nemaj řešení a narocny to teda je dost
Jimik myslim, ze tohle vystihuje scena, co byla u nas doma vcera . Rano "chci porkovou polivku!", odpoledne "udelame porkovou polivku!" no a vecer, kdyz byla uvarena, tak "nechci porkovou polivku, fuj, ble, porek nejim!"![]()
Jimik aaa, vítej v mém světě. Oblečení s obrázky úplně tabu, nevezme si nic šedého, toleruje zelenou, oblibil si modrou a červenou. Jiné barvy dle odstínu. Ani modré triko ale není záruka, záleží i na střihu a odstínu modré ![]()
Koupila jsem mu merino triko s planetami, oblíbené téma. Prý je hezké a bude ho nosit, ale v reálu si ho ještě neoblékl ![]()
711990 u nás se to klidně změní během 30 minut 3x![]()
![]()
žluťásek mne by zajímalo a teď to fakt nemyslim nijak stourave!!!! jestli by se šlo tomuhle nějak včas vyhnout - já se taky snazim tem scénám nejit moc naproti (ale tu novou softshellku na ni teda narvu, ať rika, co chce
)
711990 To je jak z toho vtipu o zajíčkovi, co chodí do cukrárny poptávat mrkvičkovou zmrzlinu :o)
DruI jezis ale uplne presne! 2 dny se dozadoval porkovy polivky, aby pak rek ze fuuj ta musi bejt ale hnusna![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí