Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline GChK
299 příspěvků moje polička 12. října 2022 12:21
Reakce na Mohučanka:

Karja jo, a taky titul, povolání, rodné číslo otce dítěte a křestní jméno budoucího pediatra. Řekla jsem, že nevím, že jí oslovuju "paní doktorko". Taky jsem nevěděla č.p. domu její ordinace, no děs běs

​zapisuju do notýsku! Protože tohle jsou přesně (krom titulů a povolání otce dítěte ), co netuším ani teď mimo porod a nepředpokládám, že během porodu to bude lepší. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. října 2022 12:26

Evaeva jedno z dievcenskych mien som nechala svagrinej. ona o nom snivala odjakziva a u manzela nepreslo takze ja som rada ze ostalo v rodine :)

Mohučanka mna upozornili vopred ze budu tieto informacie pytat tak som im to odovzdala vsetko napisane na papieri nech si opisu :D

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 12. října 2022 12:47

Požadovali po vás do sportovních kroužků pro děti potvrzení od lékaře? Sestra dala prvňačku na nějaké tanečky na hudbu nebo co a chtějí potvrzení od lékaře a vyšetření EKG, nejbližší termín na to by byl v lednu, kdy skoro kroužek končí. Kdyby to věděla předem, tak ji tam ani nepřihlašuje. Je to běžné? Dcera chodí na gymnastiku a po nás nic takového nechtěli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2022 12:56

GChK v Krči ty papíry dávají dopředu, takže při příjmu je akorát odevzdáš vyplněné. Jinak bych to taky nevěděla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2022 12:58

JankaM nevím, kde přesně je ta hranice, ale sportovní kluby toto vyšetření požadovat musí. Řekla bych, že záleží, jestli je ten klub součást nějakého svazu.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. října 2022 13:17

eless ja som mala pre deti mená vybrané snáď 20 rokov, dievča som chcela Olíviu a chlapca Gabriela. Doteraz nechápem ako ma spracoval muž na Alicu a Kláru, obe mená vyberal on, ale nesťažujem si 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 12. října 2022 13:54

JankaM V Brně teď vyžadovali sportovní prohlídku včetně zátěžového EKG pro syna 11 let. Hraje fotbal a klub to má nastavené tak, že od kategorie mladších žáků vyžadují prohlídku jednou ročně. Roky předtím se nic neřešilo. 

Offline Myrtila
5373 příspěvků moje polička 12. října 2022 13:56

Mohučanka presne, krestni jmeno doktorky a jeji presna adresa, to me uplne dostalo  za mnou to prisla resit sestra strasne brzo po sekci, mela jsem jeste v hlave uplnou mlhu, na ty vsechny jeji otazky jsem se zmohla jenom na odpoved, ze to mam napsany v notysku nekde v tasce  nejaky podpisy jmena, to si uz vubec nepamatuju, musim se zeptat manzela, jestli neco vyplnoval. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:02

Já teda dostala dokumenty k vyplnění mailem a na papíru o jméně musí být i čísla občanek obou rodičů - to si uplně neumím představit, jak to za někoho podepíše sestra

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:10

MPLee My jsme čísla sambovi občanky k jménum určitě nevyplnovali, to stoprocentně. Ona to má asi každá nemocnice jinak. My jsme to asi měli všechno v té dohodě o příjmení dítěte, které se dělá na úřadě, tam asi nějaké udaje o rodičích jsou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2022 14:11

Překvapuje mě v kolika porodnicích je běžné ty papíry řešit při příjmu nebo až po Myrtila přitom to přece vědí, že to budou chtít, rodička tam obvykle chodí na kontroly,... To musí být hodně nepříjemné.

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:13

Evaeva No ale v porodnicích mimo Prahu nechodíš na kontrolu. Jedeš tam poprvé až rodit, pokud máš bezproblémové těhotenství. Ale je fakt, že v Praze se mnou u Apolináře nic moc nepapírovali, už to tam měli z té poradny, proto si přišla matrikářka až pro ten papír na matriku.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:24

Evaeva tieto papiere, to bola pri mojom prvom pôrode pre mňa najotravnejšia vec, boli za mnou snáď päťkrát a pri kontrakciach si ešte spomínať na názov zamestnavateľa manžela a podobne...

Našťastie pri druhom to bolo už len raz v príjmovej ordinácii, ale tiež sa pýtali všeličo, našťastie to som bola ešte pri zmysloch

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:26

Karja no my jako manželé zase nemusíme na úřad, ale chtějí ta čísla dokladů. Vůbec mě nenapadlo, že není jeden jednotný formulář pro všechny. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:27

Mňa sa pred dovozom na sál pýtali na krstné mená a či chcem pri sekcii rovno sterilizaciu. 

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:35
Reakce na letfenixa:

či chcem pri sekcii rovno sterilizaciu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2022 14:39

Karja ani jednou do porodnice nemusíš? Já myslela, že ke svému můžeš chodit do 38.tt. Můj na mě pak vytáhl monitor, který tak tři roky nikdo nepoužil, když už to bylo akorát v tom 38.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:47

betsey muz vybral pre dievca Veroniku, pekne meno. kedysi davno este spominal ze keby mal istotu ze ma dceru tak do druheho ide. ja to mozem kaslat. budem sama na 2 deti

Offline Myrtila
5373 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:52

Evaeva No, ja neco vyplnovala elektronicky, kdyz si me prebirali od doktorky do rizikove poradny, ale mam pocit, ze jsem nic nepodepisovala, s papirovyma papirama prisla sestra az po porodu. Fakt nevim, ale mozna jsem jim tam podepsala i nejakou pujcku a proste si to jenom nepamatuju  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2022 14:59

Myrtila no minimálně souhlas s hospitalizací si jim snad podepsala