MP Meri Nina je bezva. A má samý super významy Prinejhorsim bude mít holčička jména dvě, pokud ti tu ještě nějaký nakukáme. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Tak to bude pěkný, necháme se překvapit. Stela to nebude co:-D. Sakra:-D
MP Meri my už se shodli na jiném. Termín je za 2 typsny, papíry vyplněny. Už odmítám tu debatu otevírst znovu
Muž se nakonec nedokázal odprostit od toho, že v minulosti měl kamaráda tohot jména a nedopadl dobře...
No a když jsme u toho, tak už se fakt těším, až to budu mít za sebou. Jednak se rozuzlí, kdo doplní naši rodinu. Druhak si mě teď přehazují jak břabor kvůli těm krevním destičkám, že vlastně teď už je pozdě to řešit a snad to ještě stačí na bezpečný porod. Jen nesmí dál klesat a bylo by teda fajn už klidně rodit. Na zítra máme hlídání pro dceru na noc, měli jsme jít na koncert, který je zrušený. Tak se snažím mimino přesvědčit, že vhodnější doba už nebude, ale nevím no, asi neposlouchá ![]()
MP Meri napada me Regina, coz je moje sestrenice pres x kolen a je to hezky jmeno:) nebo Gloria![]()
MP Meri mariana je moje top
k Robinovi jde lecos, je to fajn jméno
711990 Hele to bude mít stejnou tu jak se tomu říká, toninu...... Jakože Robin, je furt stejný ro-bin, ale Gloria je gloo nahoru, pak ria dolů:-D
MP Meri Gratuluju! Mě hned napadla Karin, taky fajn a ne úplně obvyklý jméno. A Nina je top, tu jsem měla napsanou v papírech poprvé.
Po tom, co si muž asi osmdesátkrát rozmyslel jméno pro případnou holku jsem mu řekla, ať to podepíše, že si tam napíšu co budu chtít a taky že jo.![]()
Len Ty jo, přemýšlím, zda mi sambo něco podepisoval...mzslim, že u prvorozené něco až druhý den po porodu, list co byl pro matrikarku, jinak si na nic nevzpomínam. Jen příjmení jsme museli podepsaf
Karja jestli si to nepodškrábla za něj, tak musel
V Krči to vybírali při příjmu, bez toho prostě nemůžeš porodit. Ale na kurzu v porodnici nám říkali, že kolikrát ty jména škrtají a přepisují ještě na porodním sále, takže napsat si tam nakonec asi můžeš, co chceš ![]()
U nás dnes mělo miminko těžký den. Dopoledne mi spadlo z gauče a odpoledne ho brácha vyklopil z kočárku.
dzizisketa a potvrdilo se, ze jsou děti v podstatě nerozbitne, viď? Chudinka Šárka. ![]()
tak zrovna tohle bych delala moc rada. Treba to jednou klapne
Ale ty jsi na to úplně typ! Doudám, že to jednou vyjde :-)
U nás teda krstné meno nepodpísal nikto, akurát tesne predtým, ako ma odviezli na sal, sa ma naň spýtali.
letfenixa Myslíš, že jsi nepodepisovala jméno pro matriku? Můžeš to udělat až po porodu nebo později.
MP Meri mě se k Robinovi hodí Astrid, což jsem měla vybraný já, než mi do toho vstoupil manžel :) a gratuluju, holčičky jsou boží (kluci taky, takze je to nakonec stejne jedno)
![]()
Kryštůfek je úplně skvělý jméno, ale my jich třeba máme v okolí moc, tak to vůbec nedotáhl do bližšího výběru
.
Já mám rodit až na začátku ledna a pohlaví je překvapením, tak jsem nakonec zvědavá. Pro případnou holčičku máme předvýběr 4 jmen (všechna židovská), ale u chlapečka se nedokážeme shodnout.
Jediná výjimka je, že tchán s tchýní naplánovali manželovi v prosinci 9 denní dovolenou
(tolik ke vztahu k budoucím vnoučatům a snachám t.č. v 9 měsíci), takže tam pokud bych náhodou porodila je výběr jen a pouze můj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí