Evaeva Robin a vybrané holčičí jméno se k tomu podle mě báječně hodí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri určitě!![]()
MP Meri a teď mi bude vrtat hlavou, jestli by se holka mohla jmenovat taky Robin. Dva lidi nemůžou mít třeba dva Tomáše, ale jestli by slo ten Robin a ta Robin, si nejsem jistá. Musim zjistit ![]()
Evaeva Robin a vybrané holčičí jméno se k tomu podle mě báječně hodí
takze Krystufek? ![]()
moora nedávala si pozor, bude to holka ![]()
ziginka mám skúsenosť, tiež tak okolo roka, dávala som mu to v nočnom mlieku, nezacal ani dramatický priberat, ani viac jesť.
MP Meri ježiš, to budem ešte koľko napätá!
MP Meri Bude to M.?
MP Meri Robin a Mariana
![]()
letfenixa Dekuju.
Nebo Marina, to je super jméno!
MP Meri Ku.va fix. Jak mě to nikdy nezajímá, tak u tebe jo, protože ta původní co jste měli v prvním kole se mi hrozně líbilo! Sakra, tak jen řekni jestli je obvykle či neobvyklé.
Malenge holcici verze je Robina. Mne by se libila jen ta varianta Robin teda. Anebo treba Roberta!
711990 já právě znám holku, co je Robin, bráchu má Roberta, k tomu mají typické české příjmení, ona ovšem v nepřechýleném tvaru. Psát ho tu samozřejmě nebudu, ale když jsem prvně spatřila např. Robin Mašín, opravdu mě nenapadlo, že jde o holku...
Malenge to je husty teda!
711990 známí teď mají taky miminko - holčičku a je Robin.
MP Meri opatrně gratuluju k holčičce! Syn má krásné jméno. Byl to můj favorit a vítěz pro kluka v prvním kole. Ale za ty 2 roky si to muž rozmyslel a teď už neprošlo. Strategii se jmény chápu, já je řekla jen nejlepší kamarádce, muž asi 2. Rodina a další okolí je neví. No a já už začínám být sakra zvědavá, co se narodí nám ![]()
Ne, ale to je super kombinace, tohle jméno mě vůbec nenapadlo, možná to ještě zvážim ![]()
MP Meri kamarádce se teď na potřetí poštěstila malá Mariana a je nádherná. Tak to ještě zvažte![]()
MP Meri Mariana ![]()
Karja V Čechách poměrně neobvyklé, ve světě celkem běžné, klasické l, latinského původu. K Robinovi se hodí zvukově (podle mě), ne nějakou souvislosti. A už končím, protože za prve sama tohle tajnustkareni nemam rada a za druhé už mě znejistela ta Mariana, což jsem přesně nechtěla
Proste máme vybráno a tečka!
V prvním kole byla Nina a ta je pořád top ![]()
MPLee Skoda, podle mě je Robin prudce moderní nebinární jméno, na to by muž třeba neslyšel
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí