tenzie Astrid jsen chtela moc! (ale tak Tonda taky dobry, zejo
)
Vše o těhotenství a dětech
711990 Tonda je nej ![]()
GChK já jsem byla 14 dní před termínem taky celý týden sama doma a děsně jsem si to užila. U nás teda hrálo dost velkou roli to, že manžel odjel i se starším dítětem
papíry jsem měla podepsané předem, jméno jsme museli rozhodnout už dávno dopředu, protože dcera neustále chodila s návrhy typu Popelka, samozřejmě dlouho vedla (u ní) Elsa...![]()
Jednou dokonce navrhla, že by se segra mohla jmenovat Svíčková, protože svíčkovou máme přece všichni rádi. No museli jsme to utnout ![]()
MP Meri blahopřeju, ať klapne, co si přeješ! ![]()
Mohučanka Dítě (a pes) pryč je podle mě ten základ úspěchu ![]()
Garfie len priezvisko
Edit a na matrike po pôrode bol muž, to už neviem, čo tam robil
GChK já nevim, jestli to jde bez podpisu obou, ale tak dite můžeš mít docela dlouho beze jména. Kamaradka se nemohla rozhodnout a pojmenovala dite až snad asi 5.den od narozeni
jinak tem lidem to nedochází, no, ze ten poslední měsíc už je takovej ve vsech směrech narocnej a jedna by taky rada trochu klidu a bezpeci
letfenixa tiez neviem o tom, žeby sme podpisovali meno ale zas v tom stave som mohla podpisat aj dusu diablovi a nepamatala by som si to
. Rozmyslam, ze na Slovensku sa to asi nerobi ale ved ja som druhe rodila v Cechach. No uplna tma u mna ![]()
Potrefenáhusa Mrakoplas Jméno mít nemusí hned, ale pořád teda myslím, že ho musí odsouhlasit oba rodiče. Každopádně moje příbuzná porodila dítě po rozvodu, ale v ochranné lhůtě deseti měsíců a chtěla ho pojmenovat po otci dítěte (tedy ne po exmanželovi), ale exmanžel to neodsouhlasil a dítě bylo beze jména, než se vyřešilo otcovství.
Garfie jo, to je docela prekerka a ona ta ochranná lhůta je fakt dlouhá, aby se to tam cely vešlo a lidi se někdy rozvadej po letech, co spolu nejsou a pak se tomuhle dost divej
Mrakoplas pamatuju pani z matriky, co obchazela porodnici několikrát tydne. My křestní jména vyplnili hned na matrice, kde jsme byli vyplnit přiznání otcovství (bez manželství), o jméně jsme měli jasno ![]()
Potrefenáhusa já jsem jméno prvního syna vyplňovala při příjmu, to chtěli ten papír. Ale podpis otce jsem tam měla![]()
Potrefenáhusa ano, mas pravdu, matrikarka bola v porodnici a priznanie otcovstva sme vyplnali tiez pred porodom na matrike, to je ono, dik! Takze uplna tma aj v tehotenstve ![]()
Vy mate Katusku, ze? Tam je to uplne jasne ![]()
Mrakoplas máme ![]()
Evaeva No u Apolináře jsme nic předem nedávali, to vím jistě, rozmýšeli jsme se ještě na sále, že jako uvidíme co z toho vyleze a nakonec nechali rozhodnout doktorku:-D. Pak jsem pro tu matrikarku za něj něco podepsala nějaký papír pro matriku, to bylo den či dva po poporodu. U druhého porodu jsme to vlastně sepisovali na místě, ale on určitě nic nepodepisoval byla to hrozná rychlost, toho asi podepsala sestra:-D
Garfie Nelíčila:-D. Nechápu že to nepodepsala za něj:-D
Karja
To ji asi vůbec nenapadlo! Myslím, že ji ani nenapadlo, že by mohl nastat problém. Ale vcelku jí to bylo fuk, vznášela se na takovém hormonálním obláčku štěstí...;-)
Karja tak to musela být sestra:) Určitě tam musí být podpisy obou. Ale ono je těch papírů hromada, to si ani nemusíš pamatovat. V Krči je dávají dopředu na poradně, ale někde to vyplňuješ při příjmu, to může být celkem hukot.
Mne davali rano po prichode na sal papiere kde mam dat dievcenske aj chlapcenske meno. Muz prisiel do porodnice az poobede a ci tam nieco podpisoval netusim. Tehotenstvo a nasledky porodu som si vyzrala ja takze som ho spracovala na moj vyber :D mala som vybrane meno uz davno a ma zensky aj muzsky tvar takze o prvorodeneho bolo postarane :) padli samozrejme aj ine navrhy a v blazenej nevedomosti sme mali mena uz aj pre druhe dieta ktore sa zda nikdy nebude
Evaeva Jj my jsme to dělali při příjmu a to byl hukot, nestihla jsem ani pripravu, ale hlavně že znali můj titul a povolání. U Apolináře čas byl ale prostě jsme řekli že ještě nevíme:-D
eless JÁ taky měla vybraná jména už dávno, klidně od patnácti. Holčičí se během těch let stalo hodně populární, tak jsem ho zavrhla sama, a klučičí neprošlo![]()
Karja ten papír pro matriku se určitě dá podepsat později, možná ho někde odchytli, když za tebou přišel. Já jsem ráda, že jsem ty papíry jen odevzdala, nechtěla bych je vyplňovat u příjmu. Nemyslím teď jméno, ale všechno to okolo. Pokaždé jsem teda měla dost času, ale trochu jiné starosti
I když podruhé to vlastně bylo v klidu, protože jsem měla nějaké vnuknutí a vyrazila ještě bez kontrakcí.
Karja jo, a taky titul, povolání, rodné číslo otce dítěte a křestní jméno budoucího pediatra. Řekla jsem, že nevím, že jí oslovuju "paní doktorko". Taky jsem nevěděla č.p. domu její ordinace, no děs běs ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí