Myrtila ten okop má i babybare. Mě vyhovuje i když je přetažená podrážka přes špičku, ale to už se v těch větších velikostech moc nedělá. Jinak vzhled moc neřeším, chci akorát aby mu to tak nějak šlo k většině věcí, takže nechci zelené, a pak ideální v kombinaci maximálně dvou barev.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila no hele pořád lepší nechat boty doma než na výletě. Když se dcera učila chodit zapomněla jsem navečer v parku na lavičce týden starý froddo prewalkers...no druhy den ráno už tam nebyly![]()
Evaeva mne sa páčia krásne žlté, takže ma dva kusy v kombinácii taupe a tmavomodrej
, lebo iné neboli. Ale jedny blikaju a druhé majú v tme fosforeskujucu podrazku, čím je to v poriadku ![]()
Prosim pekne, nekdo tu doporucoval softsh.kalhoty z Decathlonu na hubene deti. Byla rec o zateplene variante? Ja to na jejich webu nejsem schopna dohledat, prijde mi to vsechno letni. Syn vyrostl (3× hura) z kalhot od Vesele nohavice, ktere znovu kupovat nechci. Tak uvitam tip na zimni softshellky pro hubene - bud s regulacnim tunylkem nebo hodne nasponovanou gumou:)
Gatita jako již tradičně doporučím Kukadloo. Jiné nekupuju, pořídím je zas.
Prozradila bys, jake mate cislo na vase miry/vahy? Syn lize 116 cm, tak asi tu 116? Ted vyrostl z 110 od jine znacky, to byly ale hrozne stany. Moc dekuju.
Gatita Ty kukadlo mi přijdou už dost drahý na ty větší velikosti. Nesije to někdo u vás, že by udělal užší střih? Já už holkam kupuji jen u místní švadleny, má obchod, vyberu si barvu, normálně to fakturuje, a i tak to vyjde znatelně levněji.
Gatita tak to tu 116. Ríša má taky ty 116, ale už je má kratší, tak budu objednávat větší, do konce zimy by mu asi nevydržely. Měří 117 cm a váží 18 kg. Na žádné užší kalhoty jsem zatím nenarazila, i co se tepláků týká.
Gatita Já jsem spokojená s rostoucíma slimkama od Rysa. Máme ty 30/15 000 jak letni tak zatepleny a za me jsou fajn. Já zase hledám nějaké oteplováky na žížaly a nemůžu sehnat ![]()
MPLee nenasákne ten náplet dole vlhkost? To se mi moc nezdá...
Pinot Noir My tenhle typ s tím naletem taky máme a tenhle problém jsem nikdy nezaznamenala ani mě to nenapadlo.
Karja tak u tepláků kluci ty okraje mokré mívají, od trávy, když klečí v mokrém písku... U Kukadloo je softshell až dolů a okraj do gumy je skrytý uvnitř.
Pinot Noir já ty náplety taky nemám ráda, kromě té vlhkosti tmi přijde, že to i víc vylézá nad kotníky.
Gatita z decathlonu mám jen vyloženě letní, spíš outdoorové kalhoty, ale takové ty podzimní mají kluci z fleru od téhle paní a přijdou mi docela úzké, resp. dlouhé, má i zimní s fleesem. Vzala jsem jm oběma obvyklou velikost, a zatímco v pase jim seděly dobře, na délku by klidně mohli mít kratší. A ušije ti klidně i delší/hubenější, když budeš potřebovat. Zakončení dole si vybereš, jaké potřebuješ.
Pinot Noir My máme Kukadlo i tyhle, ve stejné velikosti dokonce a fakt mě to nenapadlo, že by se to mohlo stávat ani se to nestává. Ale tak ony neběhají třeba po mokré vzrostlé louce nebo jak to rict, ale jinak beznej trávník,mokrej písek...teď premejslim, jak to nosila v zimě třeba do mokrého snehu, s tím napletem a nevím....
Karja já úplně vidím, jak by kluci byli po dopoledním pobytu venku po zbytek dne ve školce s mokrými nohavicemi, protože jim v zimě dávám legíny, aby se nemuseli ve školce převlékat komplet a mohli jen natáhnout softshellky. Třeba je to jiný materiál, nenasákavý, možná to fakt není problém. Ale podle obrázku bych takový typ nekoupila. Navíc ty, co jim nohavice končí rovně, vypadají víc jak slušné kalhoty, tohle jako tepláky.
Pinot Noir Taky to tak dávám s leginama a zmachana mi nikdy nepřišla, ale logiku to má. Na starší děti se ty náplety nehodí to je pravda, je to takové detske
Diky vsem. Karja tady nikoho, kdo sije, neznam. Musela bych aktivne poptavat pres mistni fb skupinu a myslim, ze bych se s touto taktikou o moc niz nez u Kukadloo a spol. nedostala:) Je to skoda, protoze chci obycejne jednobarevne, zadne licencovane vzory nebo tak, a objednavani pres eshopy je pro me hrozny opruz. Asi objednam to Kukadloo, vypadaji dobre a je mi sympaticke, ze to aspon sijou tady. Cenu preziju, vetsinu obleceni mame po nekom.Minule jsem kupovala Veselou nohavici a strihove to nebylo ono, hned se utrhla stahovaci snurka dole na nohavici a kolena uz jsou skoro derava (nechci byt nefer, syn to nosil hodne intenzivne dve sezony).
Gatita JO ,ty kukadla drzej jako blažený fakt hodně a ty černé jsou pěkné, to zas má Pinot pravdu že jsou takové slušnější. Ale mně už přijdou drahé, už moc nededime, holky se dorůstají, už to začíná:-D
Gatita zkus ještě Kugo, mívají ho holky na MMB.
Děti nám dvě hubené a jiné nekupuji.
Karja no jo, ty to máš dvakrát, to je pak darda, klukům to dědění zatím krásně vychází a ty Kukadla jsou držáci. A já už ušetřila tolik za všechny merina, batefooty a značkové hračky, že jim můžu Kukadla kupovat, i když budou měřit dva metry. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí