Pinot Noir přiznám se, že to nevím a nezjistím, protože dcera je nosí zahrnuté tím nápletem dovnitř, i nejmenší velikost je jí pořád dlouhá. A co má ještě od jiné značky, tak ty mají ten náplet taky, ale ten je zase tak tenký a úzký, že ho má v botě - do vlhka má kotníkové kožené celoročky. Vzhledově se mi ten náplet na konci taky nelíbí, takže za tuhle cenu jí pak případně zase objednám větší, no
Vše o těhotenství a dětech
Karja taky mi to neprijde malo, za obleceni se da usetrit/rozfofrovat hodne. Na mladsiho syna jsem si dala stopku, ten proste dedi po starsim a zbytek dokupuju v tech nejstrasnejsich retezcich, tricko á 29 kc. Ale asi uplne nemam na to kupovat mu dokola neco lepsiho a pak to po pytlich hazet do Klokana, protoze snazit se to prodat je nad moje sily. Starsimu kupuju hezke veci, necham ho si vybirat. A tam uz i trochu resim kvalitu i puvod. U mladsiho na to dlabu, ten chodi prifrcnuty strasne, sazim na to, ze je mu to zatim jedno:)
Pinot Noir :-DKukadloo velikost 200. No jo, holky už mají velikost nohy jen o číslo, a obleceni bych řekla podedíme tak do jara a pak je konec. Asi jim stáhnu i hračky z Lidlu. Řeknu hadry nebo hračky, vyberte si:-D Nebo mámu do práce a u babičky budete:-D.
Karja
kluci zatím dědí, ale softchelky obvykle skončí s dírou
Evaeva Nam se moc nederavi, ale holky nevrtaji tema klackama v zemi a tak. Ale teď mě jedna chtěla hodně nastvat, šoupala se zadkem po silnici z kopce, jakože jezdí po skluzavce, Ta větší! V novejch softshelkach, novejch!
Mladšímu se vrátila separačka:( respektive je to snad horší než, když byl mimino. Do školky celkem chodí ochotně, sice ráno trochu protestuje, ale tak nějak v normě, bych řekla. Zapojuje se tam, doma mi o tom vypraví,... akorát občas mi pak říkají, že trošku pofňukával. Potud dobrý, ale tenhle týden brečel, když měl jít s babičkou ven, když jsem šla cvičit a byl doma s mužem a bráchou a podobně. Jsou to věci, které dělává běžně už tak dva roky. Je to samozřejmě školkou, jsem ráda, že jsem ho nedala do normální školky, tady na něj mají čas, chodí tam jen 3x týdně na 3,5 hodiny. Snad se to brzy zase vrátí, přiznám se, že se mi moc nechce omezovat moje odpolední aktivity (2x týdně cvičení třeba, zase nic extra). Snad ho nějak vymazlíme zase.
Karja
dělají mu to ty zimní, nevím proč. Jako klouzání po zadku a podobně je u nás dovolené, ale zase nijak extrémně to nedělají. A po kolenou už vůbec
Ale.dávám.jim.je.pořád.nenosí.skoro.nic.jiného
Karja to nasi kluci delaji bezne. "Sankuji" po zadku po trave i po sterku, doslova se vsude valeji, porad nekde kleci a v necem se vrtaji. Mi prijde, ze je pro ne obleceni skoda. Oni to ale nedelaji proto,ze me chteji nastvat, oni si proste neumi pomoct. Ale ten softshell to vetsinou vydrzi, ne? Teplaky a platene kalhoty mame na odpis za pul sezony (diry na kolenou, na zadku, vsude...), ale ty softshellove veci se vetsinou doziji i dalsiho vyuziti u mladsiho syna.
Gatita no tepláky na ven jsou u nás odepsané hned![]()
Gatita No jako po asfaltu se prdelit? Vždyť to ani nejede:-D. TO by moc nevydrželo bych řekla. Dělala to schvalne protože jsem ji to zakázala na motorce, jezdit bezhlavě z kopce dolů:-D. Prostě krutá matka, nenechá ji ani si vytriskat pusu ani odřít zadek:-D
Karjaja mela dnes teda trochu nutkani starsimu ten zadek odrit sama. Hrozne se vzteka, to jdem ven, a najednou vidis jak leti kolo do pangejtu. Neco ho rozcili, tak tim proste flakne. Dneska to bylo nekolikrat. A kdyz vidi, ze se divam, tak do toho kola bezi jeste kopnout, abych videla nebo co. A mladsi bratr na to kouka s otevrenou pusou a uplne vidis, jak mu to v hlavicce srotuje a jak si dela mentalni poznamky, aby priste mohl takto pohotove zareagovat on.
Od té doby, co chodí do školky, spí Rosťa zase se mnou v posteli ![]()
dzizisketa no, tak tohle nedělali kluci nikdy
občas u nás teda mladší skončí, ale byl by radši, kdybysme seděli u něj na zemi. On ani přes den nechce, abych si s ním víc hrála nebo tak, ale brečí, jakmile někam na chvíli jdu, a je takový víc nejistý mezi cizími lidmi.
Ty softshellky s napletem vevnitř v nohavici má i unuo, koupila jsem tam teď na konci leta zimní gatě asi za 250,- v nějaký akci, ale jsou myslím rozmerama prumerny.
Poslouchám Ríšu, jak si v pokojíčku prohlíží katalog Lega.
Ou-maj-gad, to bych chtěl! Ou-maj-gad, to bych taky chtěl! Wa-ta-fa, tak to bych taky chtěl!
![]()
Aneb, všechno, co jsem potřeboval znát, jsem pochytil ve školce. ![]()
Pinot Noir presne tieto vyrazy pouziva mladsi!
a este Wat?? Ma to od synovca ![]()
Mrakoplas jo, wuaaaat? tu taky máme. ![]()
A ještě ou nou.
Pinot Noir ou nou je najlepsie ![]()
. A este tri, tu, uan, gou!
Pinot Noir ou nou, to syn taky říká. A dělá Minža triky
(to je podle želv Nindža, nevím, kde to dnešní děti vzaly)
Evaeva Ségry kocour se jmenuje Nindža, asi je to mezi dětmi zase moderní:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí