Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Myrtila
5374 příspěvků moje polička 15. října 2022 07:45

Evaeva Prave na ty Froda na zimu jsem taky koukala, ze by mohly byt, ale jeste jsem nezmerila aktualni velikost nohy, tak uvidim. Cekam s tim, co to pujde, ted mu strasne rychle roste noha, posledni dve velikosti bot mel vzdycky na 6 tydnu, uz ted pocitam, ze zimni bude potrebovat dvoje, dalsi velikost nekdy v lednu

edit: Potrefenáhusa Docitam a  s tim rustem, je to fakt masakr, zvlast u zimnich za dvojku. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 15. října 2022 07:53

Myrtila jo, no  já doufám, ze v zimě tak nerostou!!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2022 08:36

Myrtila to by mě zajímalo, jaké ty jonapy máte?! Starší je má taky, už druhé a jsem s nimi celkem spokojená. Ale vyčistit nejdou vůbec. Zrovna zítra jde na koncert do Rudolfina a dneska je budu zkoušet uvést do rozumného stavu.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. října 2022 08:47
Reakce na Zina:

Noa vlastně mám doatz - jedly vám malé děti maso samy od sebe? Já mu ho teda vcelku poctivě dávám, ale všimla jsem si, že když náhodou má vege stravu, tak to do něj padá podstatně rychlejc.

​v obdobi 12-18 mesiacov ano. to mal najradsej nasekane maso s cukletou vytvarovane do hrubsich koliesok. potom sa sprajcol a nechcel jest takmer nic. teraz vobec nechce kusky vareneho masa ma tanieri ale preferuje sunku salamu a klobasy

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 15. října 2022 09:10

Mne už z tých topánok skoro šibe.  Nikdy som si nevšimla, že by mal syn vpadnute členky,  ale keď sa tu o tom opakovane píše,  tak teraz sa mi zdá, že ich také má.  Momentálne ma ddstep celorocky, vyššie aj nižšie,  obe stali cez 40 €, kupovane po týždni.  Zimné mám v skrini froddo a začala som rozmýšľať nad pegres. Keďže hrubsiu ponozku do topánky nenapcha,  tak mu kupujem vyteplene čižmy s vlnenym vnutrom. A tenké merino ponožky,  lebo v bavlnenych sa mu spotili nohy. 

A o sebe ani nehovorím. Zas mám do krvi oskretu pätu z martensov,  prava je úplne dobrá,  ľavá blíži, mam ich už 5 rokov, v kuse v nich mám napinaky.  

Offline Karja
44833 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:03

Potrefenáhusa My máme ten Frodda nějaky kompromisní nebo prostě nebarefoot a jako ony jsou po dvou měsících uz tak ošklivý, prostě hrozně jety, za půl roku by to byly nejhnusnější boty asi ever:-D. No a navic si je strašně, ale strašně osoupaly na skluzavkach, podstatě mají kus paty pryč. Na jaro zkusím někde vystrachat v akcich ty Camper. 

Offline Karja
44833 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:03

Potrefenáhusa My máme ten Frodda nějaky kompromisní nebo prostě nebarefoot a jako ony jsou po dvou měsících uz tak ošklivý, prostě hrozně jety, za půl roku by to byly nejhnusnější boty asi ever:-D. No a navic si je strašně, ale strašně osoupaly na skluzavkach, podstatě mají kus paty pryč. Na jaro zkusím někde vystrachat v akcich ty Camper. 

Offline Karja
44833 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:04

Jo, a perfektní celorocky, co by splňovaly veškeré mé požadavky, šíje pán na objednávku ve vedlejším městě za 600,-:-D:-D tvl. samozřejmě má delší dobu dodání, tak to letos už nestihnu, ale jsem fakt blbá. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:12

letfenixa neboj, ja som bola nedavno u detskej fyzio v Trnave, okrem ineho som myslela, ze ma vpadnute clenky a ona mi povedala, ze nie, resp uplne minimalne. Inak maju tam aj podologicku diagnostiku a robia stielky na mieru v pripade vpadnutych clenkov. Nemate nieco take aj v PB?

Offline Tabea
8200 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Myrtila no my teď máme ty fare bare, ale zas to nejsou úplně boty na zimu, ty koel jsou z takový festovnejsi kuze

Maj prave ideální tvar na ty ploutvicky rozšířeny v prstech 

(jsou fakt ještě velký, a na fotce asi dva dny starý, tatínek si v lese nevšimnul, ze jde asi 400 m jen v jedny boticce :-)

Potrefenáhusa Tatinku, mě zebou nozicky...

Online continuity
43405 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:20

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 15. října 2022 10:48

Tabea to by se u nás prave mohlo stát velmi snadno

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:01

Mrakoplas skúsim zistiť,  ďakujem 

Online Myrtila
5374 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:18

Evaeva mame presne tyto, naimpregnovala jsem je na zacatku nejakou nano impregnaci, co jsme meli doma, a vsechno z nich jde snadno vykartacovat a z gumy umyt. 

Online Myrtila
5374 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:40

Potrefenáhusa No hlavne, ze tu botu nasli  Manzel neco taky uplne vypousti, nedavno mi priznal, ze doma strcil dite do kocarku, a kdyz ho chtel za pul kilometru vyndat, zjistil, ze boty zustaly doma

Offline SunEclipse
3503 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:40

continuity tak doufám, že pokud máma zvládla změnit heslo k wifi, zvládne i ten reset

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2022 13:24

Myrtila jo, ty vypadají špíně odolnější:) Syn má právě nízké, bez toho okopu. Béžové, z nubuku nebo co to je. Odolné jsou, funkčně bez vady, ale vypadají dost jetě (poprvé mu na podzim jsou boty z jara)

Online continuity
43405 příspěvků moje polička 15. října 2022 13:26
Online Myrtila
5374 příspěvků moje polička 15. října 2022 14:15

Evaeva No, u me prave ten okop rozhodl, a fakt hodne pomaha. A i ta cerna jde hezky vycistit, je to brousena kuze. Pritom puvodne jsem chtela nejake vzhledove vic detske boty, aspon jine nez cerne, ale celkove to byla dobra volba. Prave bych byla moc rada, kdyby se vesel i do zimnich jonapu, jsem s nima fakt spokojena. 

Online Myrtila
5374 příspěvků moje polička 15. října 2022 14:17

Jinak pri predbeznem prochazeni zimnich bot jsem narazila na slevu 15 % na oficialnim eshopu fare, na cely sortiment, tak treba se to nekomu hodi.