Karja asi. Ono je nějaké to lego Ninjago, tak asi z toho. Vůbec nevím, jaký vztah má to lego k seriálu, moc se v tom neorientuju ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Je to z lega Ninja. Ale my máme Lindži a už dlouho se toho nemůžeme zbavit ![]()
Evaeva o Ninjago stale hovori mladsi a vobec netusim odkial to pozna :)
Mrakoplas nepouští si nějaká videa? Je to na youtube. Ale můj syn to má ze školky, od dětí, co mají starší sourozence.
Evaeva ja myslim, ze to ma z letnej chaty kde chodime na tyzden s kamoskami a detmi, vacsina je starsia a oni tam obcas pozeraju na tablete youtube. Lebo vacsinu tychto hlasok ma prave od leta :)
Pinot Noir ou nou rika i nas ctyrletej a ve skolce pochytil i "vantúsrí". Jsou ve tride spolecne s predskolaky a ti maji anglictinu. Ale nejvic me bavilo, kdyz jeste sotva mluvil a prohlasil "To bylo o fous!", to mel z nejaky pohadky.
Ou nou máme, ou maj gad tiež, a ešte máme senk jú veri maččč! Má to z Vlad&Niki.
Kúpim v galanterii nejaké reflexne nazehlovacky?
letfenixa u nás jo, třeba Stoklasa má.
Naše malá má nadávku ,,ty fukolo,, nevíme, nikdo co to moc je, ale je to na lidi, když udělám třeba něco špatně, něco popletu, nebo ji nastvu nebo tak:D.
Když tu řešíte ty sofshelky, nepotkaly jste někde s beránkem uvnitř? Dělá je Unuo, ale do toho se mi ty moje děti vlezou dvakrát :/
Pinot Noir to je super, my je nakonec máme v záloze, protože všichni lehce pokašláváme a jak včera lilo, tak jsem to radši odpískala, ale těším se na příště, dle googlu se mi to líbilo moc.
a k tématu, náš menší má teď několikrát denně na různé situace odpověď: ou nou, hepy nou. co to má znamenat, jsem z něj ještě nedostala ![]()
Sairon jo, my máme, ale nejsem si teď jistá, jestli od little angel nebo little things. kdybys potřebovala, můžu vlézt na půdu a najít je. Jsou super a fakt teploučké.
Sairon prosimtě já jsem je loni nechávala ušít u Peedle Needle, ale synovi jsou naopak úzký, nesedí mu vůbec. Měl je přesně 1x na sobě
Kdybys náhodou chtěla 116 tmavě modrý/petrolejový, tak ti je přeměřím.
žluťásek aj ja poprosím premerat
Dite zařadilo do svého velmi skromného slovníku nove slovo "ble" a dost mě s tím vytaci, rika to teď na všechno jídlo, který zrovna nechce
Potrefenáhusa a může to vydržet dost dlouho
mladší dlouhým fuuj zahajuje skoro každé jídlo, i když to pak normálně sní ![]()
Kokoska Dcera někdy ve dvou letech vykřikovala "Bacha na fousy!" Chvíli nám trvalo rozklíčovat, že původem je tetino "basama s fousama!"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí