Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 14:02

Karja starší je celkem samorost, takže ten se v pokojíčku docela zavíral, když se brácha naučil plazit. Ale tak dva pokoje Meri má, starší navíc bude hodně ve školce, podle mě to půjde.

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:03

DruI Tesim se na okamzik, az jim z loznice udelame detskej pokoj a budou tam mit vsechny kramy a nase jidelna a obyvak se stane zase jen jidelnou a obyvakem. Bylo by fajn jist nekdy u stolu, ale ten uz dva roky odpociva v garazi :-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 14:07

Vari v tom baráku krámy do patra asi mizí hůř, ale zase jsou dva, takže tam nebudou sami. Myslím, že ta doba se blíží:)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:10

Potrefenáhusa Tak víš co, to jsou jen takové řeči, aby mě utesili (mimino nic nepotřebuje)   Všichni víme, ze to není pravda. Ale už jsem dobrá. Já se v tom normálně snažím vidět spis pozitiva - nehromadime, tridime, navíc dost ušetříme, protože nenakupujeme kraviny, jelikož je nemáme kam dat ... ale dneska mě to nějak semlelo.

Asi ta vyhlídka narozenin a hromady dárku od babiček, který jistojiste dostane, Vánoce za rohem, pak mimino ... no, v pátek nám přijdou nové větší skříně, tak holt budou hračky ve skrinich, beztak mě ten vizuální bordel sere nejvíc, kdepak nějaký Montessori všechno při ruce

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:13

Potrefenáhusa kdyz mas malo prostoru, tak tech veci mas celkove min. Mne to nikdy nevadilo, i na to mimino jsem toho mela malo. Ja hlavne nesnesu zabordelarenej prostor, takze mi ten  minimalismus vyhovuje. 

Horsi to je pozdeji, kdyz zacnou mit kola, kolobezky, skejty, lyze... 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:17

MP Meri vzhľadom k tomu, že si minimalista, určite sa zmestite!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:18

Aranel Díky! Já si tím vyrabenim pro ostatní kompenzuju, ze sama to nemam moc kam dat

Mrakoplas 4 roky. Miminko moje

Lamicka Na tyhle věci máme naštěstí sklad, není to úplně blízko, ale třeba lyže atd. můžeme lifrovat tam, to je velká pomoc (a další naklad navíc samozřejmě, ale firma by se bez toho neobesla).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 14:25

Potrefenáhusa kola a lyže stejně nebudeš mít v dalším pokoji. Ideální je, když máš nějaký sklep nebo sklad, kde to můžeš mít. My máme dětská kola zatím v chodbě, ale vzhledem k tomu, že se už a nimi pomalu nevejdeme do výtahu, po zimě asi půjdou pryč. U našich jsme 4x lyže, 4x běžky a dva snowboardy mívali ve skříni na půdorysu 60x40cm

Offline Karja
44836 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:28

MP Meri Já mám hračky ve skřínich i v baráku a hodlám je pak dávat do skříní i dál;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 14:32

Karja a pamatují si holky, co mají? My máme ve skříni jen část, hlavně puzzle a takové věci, a přijde mi, že mladší o nich moc neví. Hraje si s tím jen, když to vyndám já. My máme v pokojíčku mělké skříně bez dveří, tam mají drtivou většinu hraček.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 17. října 2022 14:57

Evaeva Lamicka na tyhle krámy máme naštěstí garáž a sklep, ale mám dite už dva roky nastehovany ve svy (malý) satni skrini apod.

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 17. října 2022 15:37

Sairon letfenixa posílám fotky a rozměry, vel. 116

Celková délka 75 cm, náplet nahoře 9,5 cm, náplet dole 6,5 cm, vnitřní délka nohavice 52 cm, sed 32 cm. 

Barva nejlíp odpovídá druhé fotce. Tmavě modré, náplety petrolejové. 

Stály kolem 700 Kč, měl je na sobě 1x, jsou jednou vyprané v prostředku na softshell. Ráda bych za ně 550 Kč. 

Online continuity
43418 příspěvků moje polička 17. října 2022 16:06

Evaeva ty schované hračky jsou super, děti mají pořád něco nového, stačí to vyndat. Máma to dokonce dělala cíleně ( na střídačku schovala/uklidila), když jsme byli malinké. 

Já jsem spíš uklízela s čím si moc nehrály, abychom se vešli, ale fungovalo to podobně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 16:34

continuity to by asi fungovalo na mladšího. Starší potřebuje hlavně lego. Ale u nás to nejde, protože ty věci se jinam dát úplně nedají, ty prostory jsou přizpůsobené těm věcem. Mně to nevadí, hračka v krabici v polici je pro mě uklizená.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. října 2022 16:37

Potrefenáhusa Ono mimino sice možná skoro nic nepotřebuje, ale člověk, kterej se o něj stará, toho potřebuje docela dost. Vzato do důsledku je teda nepotřebuje taky, ale dost si tím zkomplikuje život :D.

My jsme na tom s místem v baráku ještě hůř, ale zachraňuje to sklep a garáž, kam se kvůli nájezdu nedá vjet autem, bohužel za těch pár let, co tu jsme, se tam už skoro nedá vjet ani kočárem, a rozhodně za to nemůže nájezd. Prostě čím víc prostoru člověk má, tím víc ho zakrámuje.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 17. října 2022 16:46

Zina my bysme do garáže taky nevjeli...kocar tam naštěstí parkuje, ten tam musí :-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 16:47

Potrefenáhusa my skříně pořizovali asi v roce a půl staršího. Mají místa dost, dohromady asi 2,5m, ale mám tam i jiné věci. Spíš bojuju s uložením ostatních věcí, přijde mi, že to máme hrozně nelogicky uspořádané.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 16:48

Zina ta poslední věta platí na sto procent!

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 17. října 2022 16:57

Evaeva my to nemáme kam dat 

mame pracovnu, zarizenou jako pracovnu, ze který bude jednou detskej pokoj, ale aby tam mohl bejt, musí se ta pracovna nejdriv nějak rozpustit ve zbytku domu, a to je problém 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 17:09

Potrefenáhusa chápu! Já mám pracovnu v herně a muž má stolek v ložnici, což znamená, že tam máme půl metrové průchody. Ale místo pro jeden malý stůl uvolní přebalovák, jednou;)