Potrefenáhusa My měli v dětském pokoji skladiště a to teda byl velkej problém rozpustit ve zbytku bytu. A přiznávám, že občas při pohledu na náš přeplněný byt propadám trudnomyslnosti a touze všechny ty krámy vyházet oknem.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva prebalovak je přežitek! Ten jsme zrovna vůbec nepotřebovali!
DruI no, to přesně sedí...
Potrefenáhusa my ho používáme pořád. Nahoru dávám oblečení a jiné věci a dole si malý hraje na obchod
Já teda odmítám přebalovat na posteli nebo zemi, tady bylo všechno po ruce.
Evaeva no vzhledem k tomu, ze vim, jakej mate a měli jsme stejnej, tak to vůbec nechapu, ten byl nesikovnej už s novorozencem
Potrefenáhusa Hele, my ho ale používáme pořád! Nahoře v těch kyblících okolo jsou potřeby na přebalování a dole v tý polici roznošený oblečení a zásobní plenky.
Zina
skvělý, ze slouží!!!
Sairon letos bohuzel, loni byly koupené s rezervou, aby jim vydržely, tak doufam, ze jim ještě budou. Ale až je vytahnu z půdy, tak se kdyžtak ozvu, kdyby kluci vyrostli nějak moc.
žluťásek ja ich beriem určite, ak môžem.
Píšem SZ.
My mame úložného priestoru hodne (na to, ze je to byt), obrovske skrine, komoru a velku pivnicu. A vsetko plne
. Konecne som po rokoch aspon vyhadzala komoru ale inde je to hroza
. Dost mi do toho hadze vidle sestra, ktora ma zasobuje oblecenim po detoch, ktore im bude tak za tri roky a sambo, ktory je zberac! Keby deti neboli chore, uz to tu mam vyhadzane, takto sa k tomu nedostanem dalsich 5 rokov ![]()
Potrefenáhusa no dole jsem měla zásobu bodýček a tepláků, ostatní věci nejdřív v těch kyblíkách a když se začali točit, tak mimo jejich dosah v knihovně vedle. Přebalovat na zemi, půlku věcí nemám.
Jako dítě na něm nebylo už možná dva roky, ale kdybych ho dala pryč, tak se na jeho místo nastěhuje něco jiného, že jo:) Já teda nevyfoukla ani tu podložku ![]()
Evaeva tak dobrý, ze ti tu zasobu body a teplaku dole nevyhrabavaly nějaký malý nenechavý rucicky...
na mne byl i moc vysokej, nepohodlnej
Malenge neva :) když je vyhrabeš, napiš mi prosím tu značku, na littleangel jsem nic takového nenašla a na věcičkách mají popisky jako "s delším chloupkem" atd ale nemají to vyfocené zevnitř, tak nevím co tím myslí.
Mrakoplas no já si myslím, že člověk zaplní tolik skříní, kolik má k dispozici. Moje máma jsou ve dvou v 4+1 a taky nemá místo.
Potrefenáhusa no to bylo dokud se ještě neuměli pohybovat
když už pak stáli a tím pádem tam dosáhli, tak samozřejmě všechno hned vyházeli, hlavně starší. Ale to už jsem je přebalovala ve stoje a jisté si nemohli být nikde nic.
Sairon jsou to ty z vecicek. Starší má velikost 5-7, ta má pasek. Mladší 3-5, ta je bez pásku, klasické.

Ehm... No mam ti tematicky dnesni pred a po... Hadejte, ktera je ktera
Rozdil mezi fotkama je cca hodina. Jsem rada, ze jsem si ten uklizeny obyvak vyfotila a poslala muzi, protoze jinak by mi fakt neveril, ze doma opravdu uklizim ![]()

Zuzuli mi to přijde slabý![]()
Malenge děkuji
Zuzuli pro mě je to ok na obou fotkách. Žádný malý nezařaditelný kousky a smíchaných 15 věcí dohromady. Žádný nastříhaný papírky, kaštany, poklady, co není dovoleno vyhodit.... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí