Sweet Potato
oni jsou jedno velky ucho, ale nekdy si to holt pretvori po svym.
Vše o těhotenství a dětech
Mladsi uz je v podstate zdravy. No uz druhu noc za sebou nespi. Je kazdu minutu hore, len sa osiva, nemozeme po uspani od neho ani odísť. Nestazuje si na ziadnu bolest. Len ho trocha nafukuje, ma okolo pusy vyhadzane vyrazky (to zo vcera), napadla mi potravinova alergia ale dnes nejedol v podstate nic rovnake ako vcera (okrem klasiky chlieb atd). A posledne dni/tyzden/viac mi absolutne nechce pit, dokonca ani štavu, vypije tak pohar denne, to unho nebolo zvykom. Netusim ci to ma spolu nejaky suvis ale dost ma to jeho nespanie stve, nenapada niekoho cim by to mohlo byt? Brusko ho neboli, vcera v noci som mu o druhej rano dala uz nurofen, mysliac si, ze ho daco boli ale moc to nepomohlo a vrtel sa az do rana. Teraz by sa mi mozno ten zatraceny fenistil doma hodil.
Mrakoplas nemá afty? Niečo iné v ústach?
letfenixa rano som mu pozerala lebo sa stazoval, ze ho granatove jablko stipe na jazyku a nic som si nevsimla, ale mohlo mi nieco ujst. Potom som na to uz aj zabudla lebo cez den sa spraval normalne, len poobede spal strasne kratko a vecer tiez nemohol zaspat. Tak som myslela, ze len nie je unaveny, bo cele dni preflakame doma.
Este mi napadlo, ze im vcera dedko doniesol mandarinky a jedol ju aj dnes, takze to vyhadzanie okolo ust bude asi nou.
Mrakoplas no a nemel tu ruka-noha-pusa/herpangina? To by odpovidalo vyrazce kolem pusy a pripadne na dlanich. V puse to hodne boli a na rukou me to taky bolelo hodne...
711990 kontrolovala som ho vsade, nikde nic nemal. No teraz rano mu okolo jednej ruky vyskakali, tak zeby?
Edit. Vyzera to tak
. A to ai ist zajtra do skolky. 10 dni liecba, to uz pojdem rovno do prace, mna mrskne ![]()
711990 co ti na to pomahalo?
Mrakoplas chudák! Léčba je veškerá žádná, kluci a muž to taky měli. Akorát nurofen, doktorka ještě radila nějaký gel do pusy, ale to moc nešlo používat. Dobrá zpráva je, že to nejhorší odeznělo za tři dny. Nechtěli nic jíst, nakoupila jsem aspoň jogurtové nápoje, později zvládli třeba lipánka a tak.
Evaeva no on prave tlaci stale dost, teraz rano vyjedol pagace od babky. Ale uz to vidim okolo obidvoch ruk (na dlani nie) a v puse to zatial neviem identifikovat. Ale ma porazi, fakt, toto mali byt moje dva tyzdne bez deti poprve a naposledy
. Dufam aspon, ze to vcera nechytila mama, ma buduci tyzden operaciu.
ked sa dieta nevie dockat kedy pojde do skolky a tesi sa tam tak sa stane co? cela domacnost ma covid! uaaaaa
cele roky sme sa drzali no a raz to prist muselo ![]()
Mrakoplas chudak:( no vubec nic bohuzel, ty mista na rukach bolely jeste dlouho, i kdyz uz nebyly videt ty bolaky:( max zkus nurofen
Mrakoplas neboj, třeba to tak dlouho trvat nebude. Dveří vyskákaly pupeny na rukou v neděli, ve čtvrtek je měla suchý a šla do školky.
Mrakoplas přímo v puse to mít nemusí, může to být jen okolo, nebo třeba jen pár pupínků. To je dobře, že jí, to mi přišlo jako nejhorší. Muž to měl hodně i na chodidlech, nemohl pořádně chodit, děti ne. Já to od nich nechytla, nijak jsem se nechránila, nedesinfikovala byt nebo tak, tak snad bude tvoje mamka v pořádku. Naše doktorka říkala, že po týdnu můžou do kolektivu, tak třeba ti ještě pár volných dní vyjde.
Edit: po týdnu od prvních teplot, pupínky měli až později
Mrakoplas no bohužel je to dost pravděpodobné:(
Evaeva je to istota, oni si furt beru pohare a vonku piju z jednej flase (vcera sme sa boli vyvetrat chvilu na zahrade).
Mrakoplas víš co, může to prodělat nenápadně. Já chvíli před mými muži:) měla jeden svědivý pupínek na ruce. Až zpětně mě napadlo, že to možná taky bylo ono. No uvidíš, snad to budete mít brzy za sebou.
Děti jsem včera o půl 4 vysadila u kina, pak jely rovnou do školky, tam prespaly, a dneska odpoledne si je vyzvednu. Jsem zvědavá na jejich zážitky, televizi nemáme a na filmy nekoukaji, max občas pustím na YouTube cocomellon na 3 minuty, nebo něco od national geografic. A šli zrovna na mimone 2
rasaNori Tonda filmy a kino miluje! A kupodivu tu pozornost na to ma. Podle me budou nadseny:)
Padla na mě panika, jak proboha z tohohle vyrobim detskej pokoj pro 2 děti
Nejenom, ze jsme a zůstaneme chudý, ale ještě budeme žít jako blázni. Co nás to sakra napadlo ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí