Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:19

MP Meri klid, do loňska jsme žili v 1+1 ve složení 2+2 a dalo se

Teď jsme ve 2+1 a pohoda, děti mají svůj pokoj, ale stejně jsou pořád nalezlé u nás. 

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:24

MP Meri 

U nás je jediné řešení - Šárka musí taky milovat auta. Jiná možnost prostorově nepřipadá v úvahu.

Online Tabea
8201 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:29

MP Meri hlavní je, aby se jim vesla postel. Hrát si budou stejně tam, kde jste vy (v obýváku). Udělali jste dobře.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:38

MP Meri neboj, dobre to bude. Segra zili s dvomi detmi az do sest rokov starsieho v 1+1(?) -mini obyvacka spolu s kuchynou a velka spalna a zvladli to, ani traumu nikto z nich nema :) A vy mate dokonca detsku izbu! Ono sa casom nieco najde.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:46

Mrakoplas To není dětská izba, to je jen koutek v obýváku

Jinak díky za uklidnění, trochu mě rozhodila ráno kamarádka, která chtěla poradit s rozložením dětského pokoje pro jednu holčičku, přičemž pokoj je velký jak cely nás obývák a obsahuje asi celej Pinterest, od teepee, přes kuchyňku až po utukutu spektru.

Do toho má dnes mládě narozeniny, dárek, co měl dorazit minuly týden, tak dorazi nejdřív ten příští. Já na HO finišuju jednou rukou předání agendy a druhou rukou budu místo oběda věšet girlandy ... místo dortu bude muset stačit medovnik se svíčkou a zabalim mu asi omalovánky a nálepkování sešity, co tu mám v rezervě pro případ nemoci. 

Asi je to v mým současným hormonalnim stavu na mě trochu too much dneska

Offline Pinot Noir
29986 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:50

MP Meri to bude dobrý. Zpoždění dárku zamrzí, ale takhle toho vlastně dostane víc. A dvě děti neznamená dvakrát tolik věcí. 

Online Tabea
8201 příspěvků moje polička 17. října 2022 11:53

MP Meri oslavenec bude rád, že dostal dárky víc dni za sebou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2022 12:04

MP Meri neboj, oslava se povede a mládě bude spokojené. My měli minulý týden taky kiks z dárkem, byla z toho hádka, ale zpětně musím říct, že úplně zbytečně. A miminko nepotřebuje vůbec nic, natož pokojík z pinterestu. Stačí, že bude mít skvělého bráchu (rodiče jsou jasný)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2022 12:08

MP Meri aha tak potom ste na tom podobne ale stale lepsie, oni v obyvacke nemali ani centimeter na detsky kutik. A najlepsi darcek pre decka bolo vzdy aj tak lizatko alebo podobna sladkost, ktoru bezne nedostavaju, nieco doma vysmatras :) Zelam peknu oslavu, kolko mu je?

Online Aranel
6664 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:20

MP Meri

Třetí rukou mimochodem oplejtáš krásný sklenice! Já fakt nemám ráda macramé, ale ty sklenice se líbí i mně!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:25

Malenge kdybys je měla v 98 nebo 104 a potřebovala se jich zbavit, tak je ráda odkoupím.

žluťásek na nás je 116 zatím velká, ale pokud by letfenixa neseděly rozměry, nebo je nechtěl někdo jiný, tak si je vezmu do zásoby.

Offline Karja
44834 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:31

MP Meri To je úplně v pohodě! Stejně tu malinkou nebude bavit hrát s v koutku, bude dělat bordel po kuchyni a po ložnici! Chtít sypat mouku do vareni,rozpatlat mejdlo v koupelně, a schovat bráchovi hračky, řvát u dveří že chce ven, na koutek je jen výběrová skupina dětí,.To je úplně jedno jak je velká herna, stejně když jsou dvě děti tak spíš jsou tak spolu, ne že si kluk bude jezdit autama a holčička o dva metry dál šasit něco s panenkou, budou stejně nalezly u sebe;-)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:45

Karja No já ti nevím s těma dvěma dětma na jednom místě. My už se dostali do stavu "Mami, odnes bráchu, on mi to kazí!" :o)

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:47

DruI Souhlas, kolikrat mam jedno dite na zahrade, druhy v patre v baraku a premejslim, jak se mam rozdelit :-D.

Offline Karja
44834 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:49

DruI

No tak jasně, že ma tenhle ten požadavek, ale lze vyhovět? Pochybuju:-D. Prostě se musej naučit spolu kooperovat. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:49

Vari S dvojčaty jedeš na vyšší obtížnost, já u té starší už věřím, že když ji nechám o samotě, tak si neublíží :o)

Offline Karja
44834 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:50

Vari no vidíš to, v bytě bys tohle vůbec nemusela řešit. Podle mě jsou ty velké herny a pokojíčky ne zas tak důležité v tom nizkym dětským veku

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:55

Karja Tak já vidím hlavní výhodu herny v tom, že se tam dají nahrnout hračky a zavřít za nimi dveře :o) Akorát nám se do našeho mrňavého 3kk se herna fakt nevejde. Takže ano, bráchu dceři občas odnesu, ale on si za ní zase zajde, páč je to blízko a už se naučil otevírat dveře.

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:56

MP Meri my žili do letošního března v 2kk (takže dětem bylo 10 a 7 let) a bylo to úplně v pohodě.

My teda udělali z ložnice pokojíček, což jsi myslím někdy v minulosti psala, že nechceš, ale nám to nijak nevadilo. Měli jsme rozkládací gauč, možná rozhodovat se znovu, udělalala bych patro. Stejně jsme se pořád všichni pohybovali na 1 m2 jak nám pořád byli v patách. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 17. října 2022 13:57

Karja to jo, ale kam s tema vecma? I když se tu razi, ze mimino nic nepotrebuje (haha), tak mne přijde, ze kramu je furt azaz, zvlášť když děti už nejsou úplně blizko u sebe a maj jiný potreby a zájmy... frustraci z malyho bytu teda zcela chápu, mne stačí malej dům s absenci uloznyho prostoru