MP Meri klid, do loňska jsme žili v 1+1 ve složení 2+2 a dalo se ![]()
Teď jsme ve 2+1 a pohoda, děti mají svůj pokoj, ale stejně jsou pořád nalezlé u nás.
MP Meri klid, do loňska jsme žili v 1+1 ve složení 2+2 a dalo se ![]()
Teď jsme ve 2+1 a pohoda, děti mají svůj pokoj, ale stejně jsou pořád nalezlé u nás.
U nás je jediné řešení - Šárka musí taky milovat auta. Jiná možnost prostorově nepřipadá v úvahu.
MP Meri hlavní je, aby se jim vesla postel. Hrát si budou stejně tam, kde jste vy (v obýváku). Udělali jste dobře. ![]()
MP Meri neboj, dobre to bude. Segra zili s dvomi detmi az do sest rokov starsieho v 1+1(?) -mini obyvacka spolu s kuchynou a velka spalna a zvladli to, ani traumu nikto z nich nema :) A vy mate dokonca detsku izbu! Ono sa casom nieco najde.
Mrakoplas To není dětská izba, to je jen koutek v obýváku ![]()
Jinak díky za uklidnění, trochu mě rozhodila ráno kamarádka, která chtěla poradit s rozložením dětského pokoje pro jednu holčičku, přičemž pokoj je velký jak cely nás obývák a obsahuje asi celej Pinterest, od teepee, přes kuchyňku až po utukutu spektru.
Do toho má dnes mládě narozeniny, dárek, co měl dorazit minuly týden, tak dorazi nejdřív ten příští. Já na HO finišuju jednou rukou předání agendy a druhou rukou budu místo oběda věšet girlandy ... místo dortu bude muset stačit medovnik se svíčkou a zabalim mu asi omalovánky a nálepkování sešity, co tu mám v rezervě pro případ nemoci.
Asi je to v mým současným hormonalnim stavu na mě trochu too much dneska ![]()
MP Meri to bude dobrý. Zpoždění dárku zamrzí, ale takhle toho vlastně dostane víc.
A dvě děti neznamená dvakrát tolik věcí.
MP Meri oslavenec bude rád, že dostal dárky víc dni za sebou. ![]()
MP Meri neboj, oslava se povede a mládě bude spokojené. My měli minulý týden taky kiks z dárkem, byla z toho hádka, ale zpětně musím říct, že úplně zbytečně. A miminko nepotřebuje vůbec nic, natož pokojík z pinterestu. Stačí, že bude mít skvělého bráchu (rodiče jsou jasný)![]()
MP Meri aha tak potom ste na tom podobne ale stale lepsie, oni v obyvacke nemali ani centimeter na detsky kutik. A najlepsi darcek pre decka bolo vzdy aj tak lizatko alebo podobna sladkost, ktoru bezne nedostavaju, nieco doma vysmatras :) Zelam peknu oslavu, kolko mu je?
Třetí rukou mimochodem oplejtáš krásný sklenice! Já fakt nemám ráda macramé, ale ty sklenice se líbí i mně!
MP Meri To je úplně v pohodě! Stejně tu malinkou nebude bavit hrát s v koutku, bude dělat bordel po kuchyni a po ložnici! Chtít sypat mouku do vareni,rozpatlat mejdlo v koupelně, a schovat bráchovi hračky, řvát u dveří že chce ven, na koutek je jen výběrová skupina dětí,.To je úplně jedno jak je velká herna, stejně když jsou dvě děti tak spíš jsou tak spolu, ne že si kluk bude jezdit autama a holčička o dva metry dál šasit něco s panenkou, budou stejně nalezly u sebe;-)
Karja No já ti nevím s těma dvěma dětma na jednom místě. My už se dostali do stavu "Mami, odnes bráchu, on mi to kazí!" :o)
DruI Souhlas, kolikrat mam jedno dite na zahrade, druhy v patre v baraku a premejslim, jak se mam rozdelit :-D.
No tak jasně, že ma tenhle ten požadavek, ale lze vyhovět? Pochybuju:-D. Prostě se musej naučit spolu kooperovat.
Vari S dvojčaty jedeš na vyšší obtížnost, já u té starší už věřím, že když ji nechám o samotě, tak si neublíží :o)
Vari no vidíš to, v bytě bys tohle vůbec nemusela řešit. Podle mě jsou ty velké herny a pokojíčky ne zas tak důležité v tom nizkym dětským veku
Karja Tak já vidím hlavní výhodu herny v tom, že se tam dají nahrnout hračky a zavřít za nimi dveře :o) Akorát nám se do našeho mrňavého 3kk se herna fakt nevejde. Takže ano, bráchu dceři občas odnesu, ale on si za ní zase zajde, páč je to blízko a už se naučil otevírat dveře.
MP Meri my žili do letošního března v 2kk (takže dětem bylo 10 a 7 let) a bylo to úplně v pohodě.
My teda udělali z ložnice pokojíček, což jsi myslím někdy v minulosti psala, že nechceš, ale nám to nijak nevadilo. Měli jsme rozkládací gauč, možná rozhodovat se znovu, udělalala bych patro. Stejně jsme se pořád všichni pohybovali na 1 m2
jak nám pořád byli v patách.
Karja to jo, ale kam s tema vecma? I když se tu razi, ze mimino nic nepotrebuje (haha), tak mne přijde, ze kramu je furt azaz, zvlášť když děti už nejsou úplně blizko u sebe a maj jiný potreby a zájmy... frustraci z malyho bytu teda zcela chápu, mne stačí malej dům s absenci uloznyho prostoru
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.