Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 25. října 2022 09:21

continuity s naší začala taky mlátit nastupující puberta a to je teda taky něco. Oči věčně v sloup, rodiče všechno špatně, málo chillujeme, moc hejtíme...

Taky se držím a pořád si opakuju, že puberta je hrozně důležitá věc.

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 25. října 2022 09:23
Reakce na Kan:

​A co ti přišlo na katalogu hraček závadnýho? Za nás chodil katalog knih.

​Přijde mi neetický ve školním zařízení masírovat děti reklamou. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 25. října 2022 09:47

Pinot Noir krásný obrázky, je šikovnej

Potrefenáhusa hezký:)

Nechtějte vidět obrázky našeho osmileťáka. Řekla bych, že se od 3 let nikam neposunul.

Online Pinot Noir
29988 příspěvků moje polička 25. října 2022 09:55

Lamicka continuity uf, ty historky o pubertálních dětech jsou demotivující. Člověk pořád myslí, že nejhorší je to teď a že to bude jen lepší a zatím...

Offline Karja
44839 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:00

continuity Člověk se dostane do pohody a pak přijdeš ty! No co já, ale sambo to nedá. Včera zjistil, že si někteří chlapi/kluci lakují nehty. Tak mu říkám, že to je ta nejmenší věc, co se mu může stát, že holky přijdou s nalakovanýma klukama! 

Offline Tabea
8201 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:12
Reakce na notna:

​Přijde mi neetický ve školním zařízení masírovat děti reklamou. 

​Vidím to stejně. Z toho katalogu knížek si podle mě školkový dítě asi taky moc nevybere, na rozdíl od katalogu hraček. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:13

Pinot Noir já jsem si zrovna včera říkala, že čím starší, tím horší

Naštěstí dceru zatím ta "puberta v pěti letech" přešla, už nekvílí nonstop, ale jenom občas, a už není špatně všechno, ale jenom něco

Já i manžel jsme měli puberu klidnou (=nemysleli jsme si, že rodiče jsou nepřátelé), ale zato nasi sourozenci, to bylo jiné kafe

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:19

Pinot Noir Obecně to asi lepší a lepší je, jsou to skvělí parťáci. Tohle ale vybalancovat bude náročný, to je mi jasný. 

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:41

Lamicka continuityU nás je puberta taky v plném proudu. Všechno je špatně, nikdo jí nerozumí, nikdo ji nemá rád, otrávené obličeje, roztrhané oblečení xxl, neustále pomalované ruce. Naštěstí ve škole je vše v pohodě. Teda podle ní je to strašná instituce, nemožní učitelé, ale mají slovní hodnocení a to zatím má výborné. Snad jsem si to tímto nezakřikla.

Už před časem mi přišlo, že provokuje schválně, že ji to baví. Když jsem jí povolila nabarvit vlasy o prázdninách, ani to nakonec neudělala, ač jsem jí to připomínala, že to chtěla udělat. A teď ve školním roce s tím furt otravuje, protože to teď nedovolíme. A korunu tomu teď dala babička, která měla pocit, že jí musí promluvit do duše. Nevím, co si jako myslela, že jí dítě řekne, ano, babi, začnu se slušně oblékat a všecno bude růžové? No, tak dítě řeklo, že jí to baví a přitvrdí. Mi hnula babička dost žlučí. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:51

notna to je přesný popis mé 13tileté dcery včetně oblečení XXL a pomalovaných rukou. Ještě tedy na všem nosí spínací špendlíky. Náladu je schopná přepnout během sekundy z naprosté euforie do totální deprese, je to husté. Snažím se být tolerantní, ale ne vždy se to povede, to se potom pěkně "rafnem",  naštěstí se umíme celkem rychle usmířit a jsem vděčná, že mi dost věcí řekne. Co si pamatuji sebe, tak jsem v tomto věku nic s rodiči neprobírala. Naproti tomu syn 11 let, naprosto "normální" puberťák, drzý, sprostý, ale čitelný

Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:56

Gatita Naštěstí ne, já ho nakonec vždycky nějak zpracovala....

continuity  ještě budu vděčná za katolickou školu!!! 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 25. října 2022 10:57

dupali "oblečení XXL a pomalovaných rukou. Ještě tedy na všem nosí spínací špendlíky."

Moje dcera 15 3/4 to samý v bleďemodrým. Ty špendlíky jsou záhada - vždy jeden na spodním lemu trička. Její odpověď je, že je prostě dobrý ho mít, kdyby byl potřeba... Oblíkaná teda chodí jak Vladimír Mišík v osmdesátkách, ale učí se dobře, pod mostem nekouří.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 25. října 2022 10:59

dupali ja myslim ze ta puberta u holek je proste horsi, aspon teda pro matky, protoze se vymezuji vuci nam a kluci zas vuci otci, takze za me vpoho

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2022 11:04

viktorka_od splavu ale někteří tatínkové těžce snáší přerod dcerušky v dospělou ženuTaky bych řekla, že s holkama je to těžší, víc šlapou do těch konfliktů. Ale svojí.pubert.si.aspoň.pamatuju,narozdíl.od.frustrace.kvůli.ztracenému.klacku

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 25. října 2022 11:13

Evaeva nekteri?

Offline notna
9487 příspěvků moje polička 25. října 2022 11:19

dupali Ano, spínací špendlíky u nás též letí. To je zřejmě věčný symbol rebelie, taky jsme je s bratrem nosili v pubertě připnuté na kde čem

A dcera je zatím taky hodně sdílná. I se dokáže zpětně omluvit, když přestřelí a  my rodiče už to neuneseme. Proto mě tak naštvala babička, která se do toho musela vložit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2022 11:23

viktorka_od splavu hele, nevím. My jsme tři holky, ta nejmladší teda před přerodem a minimálně u mě táta problém neměl. Ale je pravda, že okolnosti byly příznivé.

Online continuity
43438 příspěvků moje polička 25. října 2022 11:28

Ty, co si plánuje vydělávat na only fans, je 13. Před dvěma týdny byla hlídat kamarádovi celý večer dvě mimina a vrátila se v 11 celá špatná z toho, že ji za to dal 5 stovek, že to pro něj udělala ráda (tolik nemá ani kapesné mmch). Ona je vlastně zlatá a celkem bych řekla, že ten první pubertální záchvat máme za sebou.

Ale ta mladší v tom litá naplno a je docela vášnivá, tak to stojí za to. 

Online continuity
43438 příspěvků moje polička 25. října 2022 11:32
Reakce na Pinot Noir:

Lamicka continuity uf, ty historky o pubertálních dětech jsou demotivující. Člověk pořád myslí, že nejhorší je to teď a že to bude jen lepší a zatím...

Karja to bude fajn. těžký to je, ale ne vyčerpávající. Když se nestane nic horšího, tak furt pohoda  Navíc, já si říkám, že už to mám za pár.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. října 2022 11:40

continuity bude fanouškům sdílet vozítko na Marsu? (jsem si musela teda napřed vyguglit, co to only fans vlastně je :) )