continuity s naší začala taky mlátit nastupující puberta a to je teda taky něco. Oči věčně v sloup, rodiče všechno špatně, málo chillujeme, moc hejtíme...
Taky se držím a pořád si opakuju, že puberta je hrozně důležitá věc. ![]()
continuity s naší začala taky mlátit nastupující puberta a to je teda taky něco. Oči věčně v sloup, rodiče všechno špatně, málo chillujeme, moc hejtíme...
Taky se držím a pořád si opakuju, že puberta je hrozně důležitá věc. ![]()
A co ti přišlo na katalogu hraček závadnýho? Za nás chodil katalog knih.
Přijde mi neetický ve školním zařízení masírovat děti reklamou.
Pinot Noir krásný obrázky, je šikovnej
Potrefenáhusa hezký:)
Nechtějte vidět obrázky našeho osmileťáka. Řekla bych, že se od 3 let nikam neposunul. ![]()
![]()
Lamicka continuity uf, ty historky o pubertálních dětech jsou demotivující. Člověk pořád myslí, že nejhorší je to teď a že to bude jen lepší a zatím... ![]()
continuity Člověk se dostane do pohody a pak přijdeš ty! No co já, ale sambo to nedá. Včera zjistil, že si někteří chlapi/kluci lakují nehty. Tak mu říkám, že to je ta nejmenší věc, co se mu může stát, že holky přijdou s nalakovanýma klukama!
Přijde mi neetický ve školním zařízení masírovat děti reklamou.
Vidím to stejně. Z toho katalogu knížek si podle mě školkový dítě asi taky moc nevybere, na rozdíl od katalogu hraček.
Pinot Noir já jsem si zrovna včera říkala, že čím starší, tím horší ![]()
Naštěstí dceru zatím ta "puberta v pěti letech" přešla, už nekvílí nonstop, ale jenom občas, a už není špatně všechno, ale jenom něco ![]()
Já i manžel jsme měli puberu klidnou (=nemysleli jsme si, že rodiče jsou nepřátelé), ale zato nasi sourozenci, to bylo jiné kafe ![]()
Pinot Noir Obecně to asi lepší a lepší je, jsou to skvělí parťáci. Tohle ale vybalancovat bude náročný, to je mi jasný.
Lamicka continuityU nás je puberta taky v plném proudu. Všechno je špatně, nikdo jí nerozumí, nikdo ji nemá rád, otrávené obličeje, roztrhané oblečení xxl, neustále pomalované ruce. Naštěstí ve škole je vše v pohodě. Teda podle ní je to strašná instituce, nemožní učitelé, ale mají slovní hodnocení a to zatím má výborné. Snad jsem si to tímto nezakřikla.
Už před časem mi přišlo, že provokuje schválně, že ji to baví. Když jsem jí povolila nabarvit vlasy o prázdninách, ani to nakonec neudělala, ač jsem jí to připomínala, že to chtěla udělat. A teď ve školním roce s tím furt otravuje, protože to teď nedovolíme. A korunu tomu teď dala babička, která měla pocit, že jí musí promluvit do duše. Nevím, co si jako myslela, že jí dítě řekne, ano, babi, začnu se slušně oblékat a všecno bude růžové? No, tak dítě řeklo, že jí to baví a přitvrdí. Mi hnula babička dost žlučí.
notna to je přesný popis mé 13tileté dcery
včetně oblečení XXL a pomalovaných rukou. Ještě tedy na všem nosí spínací špendlíky. Náladu je schopná přepnout během sekundy z naprosté euforie do totální deprese, je to husté. Snažím se být tolerantní, ale ne vždy se to povede, to se potom pěkně "rafnem", naštěstí se umíme celkem rychle usmířit a jsem vděčná, že mi dost věcí řekne. Co si pamatuji sebe, tak jsem v tomto věku nic s rodiči neprobírala. Naproti tomu syn 11 let, naprosto "normální" puberťák, drzý, sprostý, ale čitelný ![]()
Gatita Naštěstí ne, já ho nakonec vždycky nějak zpracovala....
continuity
ještě budu vděčná za katolickou školu!!!
dupali "oblečení XXL a pomalovaných rukou. Ještě tedy na všem nosí spínací špendlíky."
Moje dcera 15 3/4 to samý v bleďemodrým. Ty špendlíky jsou záhada - vždy jeden na spodním lemu trička. Její odpověď je, že je prostě dobrý ho mít, kdyby byl potřeba... Oblíkaná teda chodí jak Vladimír Mišík v osmdesátkách, ale učí se dobře, pod mostem nekouří.
dupali ja myslim ze ta puberta u holek je proste horsi, aspon teda pro matky, protoze se vymezuji vuci nam a kluci zas vuci otci, takze za me vpoho![]()
viktorka_od splavu ale někteří tatínkové těžce snáší přerod dcerušky v dospělou ženu
Taky bych řekla, že s holkama je to těžší, víc šlapou do těch konfliktů. Ale svojí.pubert.si.aspoň.pamatuju,narozdíl.od.frustrace.kvůli.ztracenému.klacku
Evaeva nekteri?![]()
dupali Ano, spínací špendlíky u nás též letí. To je zřejmě věčný symbol rebelie, taky jsme je s bratrem nosili v pubertě připnuté na kde čem ![]()
A dcera je zatím taky hodně sdílná. I se dokáže zpětně omluvit, když přestřelí a my rodiče už to neuneseme. Proto mě tak naštvala babička, která se do toho musela vložit.
viktorka_od splavu
hele, nevím. My jsme tři holky, ta nejmladší teda před přerodem a minimálně u mě táta problém neměl. Ale je pravda, že okolnosti byly příznivé.
Ty, co si plánuje vydělávat na only fans, je 13. Před dvěma týdny byla hlídat kamarádovi celý večer dvě mimina a vrátila se v 11 celá špatná z toho, že ji za to dal 5 stovek, že to pro něj udělala ráda (tolik nemá ani kapesné mmch). Ona je vlastně zlatá a celkem bych řekla, že ten první pubertální záchvat máme za sebou.
Ale ta mladší v tom litá naplno a je docela vášnivá, tak to stojí za to.
Lamicka continuity uf, ty historky o pubertálních dětech jsou demotivující. Člověk pořád myslí, že nejhorší je to teď a že to bude jen lepší a zatím...
Karja to bude fajn. těžký to je, ale ne vyčerpávající. Když se nestane nic horšího, tak furt pohoda Navíc, já si říkám, že už to mám za pár. ![]()
continuity bude fanouškům sdílet vozítko na Marsu? (jsem si musela teda napřed vyguglit, co to only fans vlastně je :) )
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.