viktorka_od splavu Budu si to ve vypjatých situacích připomínat, že jsem jen tréninkový trenažer![]()
Vše o těhotenství a dětech
moora trollila, takže mluvila o sdílení chodidla. ![]()
Muž taky nevěděl, co to je, ale došlo mu to hned.
continuity toto ma štve, ten vek. Keď moji rodičia oslavovali 50-ku, ja som promovala. Keď ja budem mať 50, syn bude mať 14! najhorší vek!
letfenixa no to sa nedá nič robiť. Som ešte trochu staršia, ale to zrovna nie je problém. Fyzickú silu nahradis psychickou a tie životné skúsenosti dosť pomáhajú.
notna roztrhane oblecenie a zicherky som tiez nosila, takze pre to mam pochopenie ![]()
letfenixa Já se na tohle snažím nemyslet, vždycky jsem říkala, že nechci dopadnout tak, že budu vodit dítě v 50 do školy, a skoro to tak vyjde. Na druhou stranu muž se narodil, když bylo jeho otci už skoro 60, a ještě spolu všechno stihli, tchán měl dost času se mu věnovat a využil ho k tomu, tak snad to u nás taky nějak klapne.
Zina Ale takhle na tom bude velká část rodičů.

Děkuji MPLee za tip na podložku. Vzala jsem tu od lalala skládací cestovní a je perfektní. Schvalují jí všechny tlapky ![]()
Edit: Lalalu ![]()
No takze ako ste ma tu naladili na vyrobu domaceho adventneho kalendara tak som nabehla do pepca ze pozriem nejake vrecuska a nalepky. A oni tam mali uz hotovu sadu! Tymto moje tvorenie konci
este som teda kupila taky ten prirodny baliaci papier a vianocne peciatky. Budeme mat projekt na dlhe vecery

eless taky jsem na to koukala:) A někde jsem viděla papírové domečky.
Evaeva Žluťásek je posílal z Kiku
otvorili nam pepco par metrov od baraku... akoze oblecenie najma pre babatka tam maju krasne len to nic nevydrzi. ale veci na taketo domace tvorenie a blbinky je to ideal :)
eless Jj přesně tak. Já tam taky ráda nakupuju, holky jsou ještě malé a neumí se o ty věci ještě úplně starat, jako zavírat vzdy lepidla, fixy, šetřit si materiálem, uklidit modelingu.... Takže to Pepco mi přijde úplně ideální.
eless ja nakupujem v Pepcu rada, aj veci do domácnosti.
continuity Naši kluci mluvi sprostě jak dlaždiči a to v puberťě ještě ani nejsou. Teda starší se do ni pomalu dopracovává, ke všemu nesnáší gympl, na který začal chodit, takže škola je deb..ní, spolužáci jsou deb..ní, učitelé jsou deb..ní. Za všechno můžu já, ...... A bude hůř!
Ted jsem videla nejake adventni kalendare i na zalando lounge, je tam ted prodej vanocnich dekoraci.
A jinak jste me taky nahlodaly, koupila jsem set na sity kalendar, tak jsem na to zvedava, jak to bude nakonec vypadat
Myslim, ze ten typ jako aktivity na cely advent bych v zivote nedala dohromady, tak jsem vzala takovy, kam se (snad) vejde neco typu jedna pralinka, mala tetovacka a tak.
Nemáte někdo tip na dárek pro 13letýho puberťáka? Baví ho fotbal (ale nehraje ho), hraje tenis a na piano a docela má rád módu. Problém je, že tak nějak všechno má.
Zina Nevis, jakymu fotbalovymu tymu fandi?
Ja som vdaka vam zistila, ze existuju aj ine ako cokoladove adventne kalendare
. Nechapem, nechapem, to snad kazda hracka ma kalendar - hot wheels, lego, gravitrax, Schleich..Nasi ficia na hotwheels ale ten kalendar je nic moc, bavilo by ich to den, skoda.
Mrakoplas co z hotwhels je baví? Přemýšlím, jestli kluci nepotřebují nějakou autodráhu:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí