Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 15:09

To předplatné časopisu mi přijde bezva dárek, já už se poohlížím po něčem pro starší, Puntík už ho nebaví. Miluje dětské luštění, ale to mají v levných knihach po 8 korunách, to mi přijde dost zbytečný předplácet za 40 Kč za číslo

Syn dostane k tomu zavíracímu noži ještě malou baterku s karabinou a koupila jsem mu v Tchibo opasek pro dobrodruhy, pásek s malou kapsičkou, je na tom karabina a poutko a malý kompas. Z toho myslím bude dost nadšený. Celkově tyhle věci do přírody má hodně rád, měl radost z nového batohu, termosky, baví ho čelovka atd. V Decathlonu maj bezva lupu pro děti, má silikonový rámeček a přežije různé pády. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 15:21

žluťásek na ten opasek se podívám, díky za tip. Tu lupu máme, i dalekohled 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 15:22

žluťásek a ta Tečka by ho nebavila? Mě se taky zdálo, že ho puntík už nebaví, ale spíš je to jak co. Zbytek naštěstí udělá mladší.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 15:26

Kdo se chystáte na vyrábění adventního kalendáře, tak jsem byla v Tedi. Měli tam spoustu různých čísel, nalepovací, kolíčky,... pytlíčky, domečky.

Online continuity
43455 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 16:03

Pro ty miminka jako mladší sourozence se mi dost osvědčilo jim dát jeden dárek, se kterým si bude rád hrát starší. Takto jsem starší od začátku učila, že hračky se sdílí a je to pro ni výhodný a mladší do toho neproblematickou vplula.

Už v tom předškolním věku jim šlo dávat společné dárky a dodnes se snažím alespoň jeden vymyslet. 

Online Anema
1299 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 16:26

continuity jo, my máme pro mimino Duplo sadu s koňma, ať je taky něco "její". Ale s Duplem si i tak ráda hraje (čti: vyhledává a ocucává panáčky ). Miminí hračky se mi kupovat nechce, jak už je xtá v rodině, máme toho strašně moc. A doufám, že u rodiny projde jako dárek nějaká stavebnice pro obě dohromady.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 16:56

Anemacontinuity  taky jsem to tak dělala, ani ne tak kvůli dělení, Duplo stejně skončilo ve společné krabici a mimino si na nic nárok nekladlo, ale co se 150. chrastítkem. Nebo jsem vybrala něco, co užije za půl roku, jak mají kluci všechno na podzim. Teď mám spíš problém vymyslet dárek pro každého zvlášť, nakonec stejně všechno používají oba 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 17:03

Evaeva a kde to Tedi je? Někde u vás? Já se chystám vyrábět, mám to uz vymyšlený, ale různý malý ozdobicky na to by se mi hodily

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 18:10

eless ďakujem, sme z PB.

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 18:32

Prosímvás, mezi dětmi +-9 let zase letí pokémoni? Vůbec nevím kde na to dcera přišla, musím se asi dovzdělat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 18:34

žluťásek já byla na Zličíně u ikei, ale určitě je i jinde. Podobný výběr by mohli mít i v Action, to je taky takový obchod, ten je u nás na Butovicích, ale určitě bude i blíž vám. Ale ten Tedi na Zličíně je fakt velký a podíl věcí na vyrábění je značný, mají tam i různé korálky, bambulky, vlnu, fixy, výřezy z překližky atd. Akorát je potřeba se prokousat záplavou Santa Clausů, no.

Já se držela při zdi, mám jen tohle, ale ty určitě vybereš spoustu věcí Mají tam i spoustu sad na vyrábění, takové, co vytáhneš při nemoci atd

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 18:46

Evaeva tyjo, na Zličín mi jede bus přímo, ale 45 minut. to si ty čísla asi radši namaluju fixama sama

Děkuju, action tady taky nikde nemáme. Je tu kik a pepco, ale tam jsem nic takovýho nenašla. Jen záplava světýlek na baterky a plastových ozdob, už tam do vánoc radši nevkročím, haha. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 19:08

žluťásek Třeba časopis Raketa? Ten se líbí moc mně.

Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 19:28

Len Raketa je úplně super časopis, moc se mi líbil. Kluci teď dostávají předplatné Abíčka.

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 19:30

Len mně taky, ale syna moc nezaujal. Máme pár čísel, ale ještě ho to moc nebaví, asi musí ještě malinko povyrůst. 

Ta Tečka je fajn. Témata uz víc pro školáky, ale má to takovej atraktivní vizuál, tak to zaujme asi dřív než Raketa.

A neznáte někdo Žvejku? Tu hm naživo ještě neviděla, jen pár fotek na netu a přišla mi asi docela fajn, něco jak ta Tečka cca? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 19:45

žluťásek zase si nepředstavuj bůhví co, tohle je jako pepco, akorát bez hadrů a sekce výtvarna a tvoření je desetkrát větší Ale až budeš mít cestu, tak tam zajdi. Kolíčky s čísly jsem viděla i v Nanu nana.

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 19:55

Len A je to nejak škodlivé, když se to nevyplivne ta tekutina nebo spolkne? To ještě totiž nemam úplně jistotu, že to vždy zvládnou...

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 20:04

Gatita Mají kluci třeba čelovky nebo pěkne baterky? Ještě mě napadá objednat něco v megaknihach, moje holky furt něco na vyrábění hledaji, různý ty razítka papíru, barevný ppairy, no tyhlety blbosti,ale taky bych jim to asi nemohla dát najednou, ony by to hned vyplacaly...ale možná to použiju. Na předplatné jsou některé děti ještě malé ta moje čtyřletá určitě, nevím jestli by to už pochopila, že dárek teprve bude každý měsíc. Ty dětské motivy taky nenosí co, že by si sháněla oblečení? Nepotřebuji brusle/kolo/koloběžku?

Jo a prosím vás, u nás hrozně letí takové ty kužely na trénování:-D. Není to kužel ale takový to plastový ,,něco,, co mají fotbalisti, synovci si s tím trénují na zahradě a moje holky si s tím taky dost vyhrají, různe to třídí, staví, sází brambory:-D:-D 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 20:31

Evaeva přesně si to predstavuju jako velký pepco bez hadrů

to různý smetí na vyrábění je třeba z toho pepca fakt k nezaplacení, v papírnictví to mají 3x dražší. Kvalita třeba asi není nic extra, ale od bambulek, drátků a očiček nic moc nečekám má teď velmi tvůrčí období. Lepidlo třeba kupuju jinde, to chci aby lepilo. Nebo vodovky a jiný barvy, ty chci kvalitní. Ale ty složky barevných papírů a skicáky maj za pár korun, to je skvělý.

Dneska nám už venku byla zima, tak jsme se rozhodli jít se ohřát do kavárny. Vzala jsem to přes papírnictví a koupila nový fixy a sešit, abych si mohla vypít kafe v klidu. Sešit spotřeboval celej, vyrobil tam "Kňyhu o životu" Má to spoustu kapitol, každá doplněna ilustracemi. Žýly a cévy, Očkováňý, Kosťy, Bakteryje atd.

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 20:35

žluťásek Hustý teda! My taky hodně vyrábíme takže pepco, plus mi vždycky na ty zásoby papíru a ruznejch speciálek a udělátek přišly dobre ty megaknihy. Už snad čtrnáct dní se dokopavam k objednávce, sobě holkám knížku a dorovnat poštovné to tímto balastem:-D. V Pepcu jen teď mají hodně vánočního a to naše vyrabeci zboží zmizelo;-(