Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 20:49

žluťásek já vím, že by se ti tam líbilo. Až tam půjdeš, nech radši doma kartu

Tohle vyrábění u nás bohužel nefunguje. Doma teda jo, to chce O. pořád něco dělat, miluje to, pořád něco kreslí, lepí, chce po mě nějaké nápady,... Ale v restauracích chtějí jen prudit Kavárna je v pohodě, dostanou taky dort a kafe si často beru sebou a dopíjím po cestě (to mám ráda), ale čekání v restauracích je jim dlouhé, ale akceptují jedině dětský koutek

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 20:53

JankaM V prvni tride u syna jsou pokemoni hodne popularni. On to zna z Netflixu, spoluzaci predpokladam taky.

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:06
Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:06
Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:15

JankaM jojo, ale ne jako pohádky ale kupují jakési kartičky ve večerce u Vietnamce. Další bordel do domu

Vymyslely si s těmi kartickami i nějaké karetní hry. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:20

rysamona ty kartičky byly už za mě, kluci to hodně sbírali. Před tím letěly Pogy, to byly ještě o kus horší krámy.

Offline slniecko admin
19603 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Mne přijde, ze ten cukr je taková rychlá energie, tak i verim, ze některý děti po tom fakt můžou bejt jak na speedu

​No, to je taký paradox, že útlmové procesy v CNS vyžadujú viac energie než aktivačné, preto majú deti trebárs s ADHD, kde je tá CNS určitým spôsobom oslabená väčší problém sa skľudniť.

Takže ak by to fungovalo takto úplne "priamočiaro", tak by skôr na dieťa neschopné sa upokojiť malo lepšie pôsobiť "tak a teraz bonbón a šup do postele", ale nie je to tak jednoduché.

Možno majú niektorí rodičia dojem, že vidia nejakú súvislosť a možno tam niekde v niečom nejaká súvislosť aj je - a ja sa o tom nechcem hádať, a možno je tam ešt niečo za tým, možno si to len tak vysvetľujú (akože pokiaľ dieťa nejančí, tak si trebárs nespomenú na ten kúsanec zo snikersky, ale keď ho nevedia ešte o jedenástej dostať do postele, tak mozog automaticky listuje, čo urobiť nabudúce inak), v každom prípade, žiadna štúdia, ktorá sa tomu zatiaľ venovala nedospela k takémuto záveru.

Offline Vari
2226 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:31

Prosim pekne a ty magneticky stavebnice jsou uz i pro dloulety? Kluk dostane kocarek golfky, at se v tom muze vozit sam, ale potrebuju darek pro holku. Puzzle 50 dilku uz sestavi sama.

Online Gatita
8662 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:34

žluťásek mne se Raketa taky libila, ale syna to bylo asi moc vkusne. A me trochu odradil ten podtitul. Neco jako 'casopis pro deti chytrych rodicu'. No to jsem cela ja

Online Gatita
8662 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:39

Vari urcite jo, jestli je schopna slozit puzzle, tak tohle by se ji mohlo libit taky. Muze to skladat pokladanim primo na rozlozeny list navodu, tam je vzor. Ty ji to jen pomuzes zvednout, aby se to secvakalo do 3d tvaru. Mame Magformers a u nas to uplny hit nebyl, ale obcas to vytahnou oba, dvoulety i sedmilety.

Online dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:39
Reakce na žluťásek:

Evaeva přesně si to predstavuju jako velký pepco bez hadrů

to různý smetí na vyrábění je třeba z toho pepca fakt k nezaplacení, v papírnictví to mají 3x dražší. Kvalita třeba asi není nic extra, ale od bambulek, drátků a očiček nic moc nečekám má teď velmi tvůrčí období. Lepidlo třeba kupuju jinde, to chci aby lepilo. Nebo vodovky a jiný barvy, ty chci kvalitní. Ale ty složky barevných papírů a skicáky maj za pár korun, to je skvělý.

Dneska nám už venku byla zima, tak jsme se rozhodli jít se ohřát do kavárny. Vzala jsem to přes papírnictví a koupila nový fixy a sešit, abych si mohla vypít kafe v klidu. Sešit spotřeboval celej, vyrobil tam "Kňyhu o životu" Má to spoustu kapitol, každá doplněna ilustracemi. Žýly a cévy, Očkováňý, Kosťy, Bakteryje atd.

Který že jazyk používá jen ypsilon?

Online Gatita
8662 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:42

JankaM syn pokemony taky obcas zminuje, chodi do prvni tridy. Mam ale dojem, ze to je nejaka karetni hra? Ne uplne jednoducha? Jeden znamy chlapecek ma na skole krouzek pokemon. Hraji tam nejakou hru. Nas to zatim miji.

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:45

Ještě z těch magnetických věci je fajn Detoa, kde se dají z barevných magnetek skládat obrázky. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:46
Reakce na dzizisketa:

A objednala jsem Albi Kouzelné čtení Adventní kalendář, nemáte ho náhodou někdo? 

​My máme, koupila jsem vnučkám, tuším už předloni. Myslela jsem, že mám doma fotku, ale nemám. Chtělas k tomu něco vědět?

Edit: Nakonec jsem našla  

Offline tina
6325 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:47

žluťásek Bakteryje jsou teda bezkonkurenční, směju se tu nahlas

Offline Vari
2226 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:49

Gatita Dekuju, jeste jsem si rikala, ze ji koupim nejakou zakladni sadu za par korun a uvidim, jestli ji to bude bavit. Ale ma to cenu nebo je lepsi koupit uz neco vymakanejsiho?

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:49

žluťásek já toho tvýho kluka žeru. 

Online dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 21:59
Reakce na Gatita:

žluťásek mne se Raketa taky libila, ale syna to bylo asi moc vkusne. A me trochu odradil ten podtitul. Neco jako 'casopis pro deti chytrych rodicu'. No to jsem cela ja

​Já měla před čtyřmi lety výměnu e-mailů kvůli číslu o létání, kde byla jedna stránka s vystřihovánkou šatů pro letušku, aby si "i holky přišly na své". Tehdy jsem ten časopis koupila neteřím na prázdniny a úplně mě to rozlítilo, a psala jsem tam, že když mají podtitul jaký mají, měli by si na takové stereotypy dávat bacha.

Offline Vari
2226 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:03

A existuje nejakej jinej casopis pro dloulety nez puntik? Ten je fajn, ale nez ho kupovat dvakrat, radsi bych dva ruzny casopisy.

Online žluťásek
8871 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 22:04

continuity tina dzizisketa já jsem si to musela uložit na insta, ale hodím vám aspoň jednu fotku i sem. Můj favorit je lepka

Inspirace halloweenskou dýní zřejmě