Zina tak bych hledala pokud možno jinou školu, protože riziko, že s tím nebudou schopni pracovat je velké.
Vše o těhotenství a dětech
continuity tady v okolí to slýchám často, tak nevím, jestli je to nějaký lokální problém nebo se vždycky jedná o ty stejné školy a nebo je to prostě zveličené. Ono je to těžké s hledáním jiné školy, tady je pár škol, o kterých vím, že by v takovém případě byly fajn. Ale jsou to přesně ty školy kvůli kterým si lidi mění bydliště
Existuje alebo neexistuje lego betlehem?
letfenixa neexistuje, lego myslím nedělá věci s náboženskou tématikou.
Evaeva nevím,já měla děti pravda jen na dvou místních základkách, ani jedna nebyla nějaká extra žádaná, ale na obou asistenti normálně fungovali.
continuity já právě píšu, že nevím, jak to funguje na těch školách. Ale o tom, že asistenta někdy hledají rodiče, protože škola nikoho nenajde, vím. To nemusí nutně znamenat, že s asistenty neumí pracovat.
continuity hm
Já se na to asi koukám hodně z pozice manažera. Kdyby mi klient přitáhl člověka, že chce od nás službu, kterou mu nestíháme/neumíme dodat a on mi našel konzultanta, který to umí a máme ho teda zaměstnat, asi bych docela čuměla.
Asistent bude zaměstnancem školy a ne rodiče a tím je to podle mě jasné, kdo ho má hledat a vybírat.
letfenixa co přesně hledáš? těch vánočních krabic je letos povícero. My jsme si teda betlém složili vždy vlastní z toho, co bylo doma, když to bylo aktuální.
continuity to chápu. Ale obávám se, že takhle to ve školství úplně nefunguje. No doufám, že to nebudu muset řešit.
continuity no, betlehem. Maria, Jozef, Ježiško. Som myslela, že by to bolo fajn.
letfenixa tak oni to nemají napsaný na čele ne? když dáš figurky, domeček a zviřátka, máš betlém:-)
viktorka_od splavu tak ale ty figurky jsou nějak oblečený, žejo. My bysme mohli mít tak leda Marii zvěrolékařku, Josefa policajta a místo pastýřů hasiče a zloděje ![]()
slniecko wow, ďakujem
žluťásek máme stavbara! (Jozef). Tak ale mohol to byť aj priamo Bořek staviteľ.
Panika, nemuzu, ale fakt za boha nemuzu najít zimní strisku na kočár ... nezbavujete se někdo strisky na Bugaboo Cameleon 1? Ideálně černá nebo zelená, žádná divocina?
Edit
Uz jsem se "uklidnila", musí byt tam, kde kolečka a bez těch se stejně neobejdu
Ale tak kdyby měl někdo nějakou pěknou, tak už to tu nechám.
žluťásek vy máte ten držáček karet? Jseš s ním spokojená?
Nikajský koncil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí